Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Gimis koromban voltunk ott kirándulni,meg egyszer két hetet építő táborban...nagyon nagyon szép hely...de biztos sokat változott az évek során....egy hegy oldalban volt a szállásunk és minden nap busszal vittek fel,alattunk egész Pécs..szines házakkal ,fákkal és egy hihetetlen hangulattal,nekem ez a kép maradt meg a fejemben!!!!
na de jó
az ország szinte minden szegletéből van valaki:)
Boszi te külföldön vagy?????
Igen ez így van....néha vágyok Pesti lenni, néha nem. Pécs nyugis Pesthez képest, de álmaim lakatlan szigetéhez képes zajos:)
Pécs viszont az egyik legkedvesebb magyar városom,Fagyöngy azt hiszem ott lakik.Jól tudom???
Mivel én csak az esküvőm óta élek Pesten vidéki lánynak vallom magam,és elég nehezen szoktam meg....vidéken,anyuéknál mások az emberi kapcsolatok és mások az erkölcsi normák...érdekes nem vagyok oda Pestért,de most már vidéken sem tudnék élni,kettősség van bennem:van ami itt nagyon klassz és van amit a vidéki életmódban szeretek!!!!
Csongrádhoz közel egy faluban,ami végülis csongrádhoz tartozó külváros,mégis 17 kilóméterre van tőle.
Jaj Drága.....sajnos a szülések kapcsán én is tapasztaltam ilyet,csak éppen a szülés horrorisztikus mivoltát ecsetelték a már nagyon de nagyon tapasztalt frissenszültek.Annyira megrettentettek először,hogy a guga se akart már felkerülni a szülőszobára.....mondtam magamnak,itt a vég.....
Húúú hát hallod ez nagyon szomorú..........
Pedig innen az Isten hátamögül annyiszor vágytam arra hogy Pesten éljek,de nagyon jól tudom,hogy mennyi mennyi szar van ott fenn felétek......
Ahhoz kell egyfajta életforma....és időbe telik magamfajta vidékinek ráállni arra a mentalitásra ami a várost uralja.Hát tavaly voltam fenn,három perce érkeztem meg kb,és már sikerült összevesznem egy csöves kinézetű középkorú fószerral.
húúúúúúúúúú
azért itt is van egy két nehéz eset
húúúúúúúúú de nagyon
főleg a babások között, mármint akik babát szeretnének
de érdekesség, hogy nem az öregmotorosok lásd én
hanem akik 1-2 hónapja próbálkoznak
hát mondtak már 1-2 hajmeresztő dolgot, hogy mi lesz ha nem esik egyből teherbe
Hát akkor mind szeretünk magunk lenni,de hülye kérdés volt részemről,mert szerintem mindenki van így néha néha.
Olíva te nem is tudod itt Pesten milyen bolondok háza van,nem is szeretek kimozdulni sokszor.....engem még az is bánt,ha másokkal durváskodnak!!!.....és a közöny gyerekek,az hihetetlen:egyszer egy hapsi a három sávos út kellős közepén a mozgó kocsijában kapott epilepsziás rohamot,senki nem állt meg rajtam kívül segíteni!!!!!Leállítottam a motor, a szájába dugtam valamit és hívtam a mentőket...kb. 20 percet kellett várni és több száz autós közül senki nem kérdezte segíthet-e!!!!!!
Én is elég soxor vagyok így.
Hát azt el is hiszem.Vannak időszakok,mikor telítődik az ember a külvilággal,besokall,és visszavonulót kell,hogy fújjon.Ilyenkor a legjobb a magány......
Amikor dolgoztam még a kórházban ,néha berohantam a főnökömhöz,szabadságra kell mennem -mondtam neki- most rögtön,mert éppen az ágytállal készülök fejbe csapkodni a betegeket!!!! :-)))) Néha annyira kész voltam,hogy a családommal sem akartam beszélni!!!
Ebben az idióta világban inkább saját magam gondolatait hallgatom,mégha ez egoista dolog is,mint sok idióta felszínes cseverészését.Sajnálom,de néha már már utálom az embereket.Nem mindet,de sokat....
Folyamatosan úgy vagyok :-D
Nagyon,de nagyon jó!Annyira rossz volt,mikor döglődött ez a fórum.....majd jönnek a srácok is.80-as régen kukkantott be.
Elengedne ez engem itthonról,nem szól soha,csak ő maga ritkán van itthon,hogy átvállalja a gyerekeket.Amúgy küldeni is szokott,hogy menjek már kifújni magam.Múltkor elmentem egy este csak úgy sétálni egy nagyot,zene a fülemben,olyan jól esett,mintha társaságba mentem volna,sőt jobban,mert pont arra volt szükségem,hogy senki nem szóljon hozzám.Néha ti is szerettek magatok lenni a gondolataitokkal,mikor nem vágytok senkinek a társaságára?
De arik vagytok mind:-) Olyan jó amikor így virtuálisan összejön egy összetartó kis csapat:)
Ez mátrix......sosem tudhatjuk mi az igazság:-)))))))
Vidd te,úgy tiéd a kutya is ;-)
Szökéshez nem kell kutya......van egy jó program...akarsz jönni????-kérdés páromhoz-Nem!!!Akkor megyek egyedül!!!!....adott a lehetőség ha él vele jó,ha nem úgy is jó!!!!
;-) Ne köszönd,ez az igazság :-) (ami odaát volt,de ideátra ráncigáltam :-D )
:-)aZTÁN ÖLREMENNÉNK ÉRTE A PÁROMMAL,MELYIKÜNK VIGYE A KUTYÁT "SÉTÁLNI"
Köszönöm szépen:-)))))))))))))))
Volt itt egy labrador,elajándékoztuk.Tönkretette fél életünket,nem tehettünk mást........:-))))))))
További ajánlott fórumok: