Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Helló Endzs!
Hogy s mint?Küldj egy kis pezsgést,mert a te raktárad kifogyhatatlan.......
Puszika Mindenkinek:)))!!!
Legyen gyönyörű a napotok:)))
Szióka!Jó reggelt Neked,már amennyire ilyen sz...
időben jó lehet!!!!!!:-)
Unokák!!!Az is egy szép dolog.....mikor már gondtalanul lehet élvezni a gyerektársaságot!!!!Nem értem a nagyszülőket,akik nem igénylik annyira ezt a dolgot,bár én ehhez nem érthetek.....
Ne legyél szomorú(én is az lennék),Nem veszted el őket,de bizonyára fájó ez,hogy ennyi sok sok év törődése,szeretete kisétál az ajtón,és bele a nagybetűs életbe......mennyire féltjük őket!!!!!!!
Jujjj, ezt ne vedd rossz jövőképnek, mert valahol csodás érzés, hogy az ember olyan gyereket nevelt, aki önállóan és magabiztosan áll a lábán... de mégis hiányzik az ölelése, a mosolya, a nevetése... ááááh, nah most megint folynak a könnyeim. :o(
... egyébként ez is csak néhány év... és jönnek az unokák, és akkor újra kisüt a nap! :o))) Anyukám is azt mondta, hogy addig bírjam ki ezt a kis időt a Leány nélkül, aztán majd újra szükség lesz rám! ;))
Igen,én még ezeknek bőven előtte állok....néha ilyenkor úgy tűnik,sok a tennivaló velük,meg eléggé lekötik az ember mindennapjait,de ahogy mondod,valóban eltelik hamar ez a pár év,amíg kicsik,aztán meg pislog az ember utánuk.
Sok szülő,házaspár nem tud hirtelen mit kezdeni azzal a megürült hellyel,amint kirepülnek a gyerekek.....az meg nekik egy krízis....
Ez teljesen így van,ahogy írod.....nagyon fontos időszak ez a szülő-gyermek kapcsolatban,ill,hogy aztán hogyan veszi az akadályokat.A fiamon is csak azt látom,hogy osztályelső,megbízható,boltba jár,itthon sokat segít,valszleg azért mert kiegyensúlyozott,a lányom,még kicsi,hogy ezt megítéljem,de ő is eléggé magabiztos kiscsaj.
A pöttöm meg még........pöttöm:-))))))))))
... most anyás, igen... viszont a biztonság érzése miatt, később olyan merészen vág neki a világnak, hogy Te is csak pillázol... hm... én is így voltam. Leány 1,5 évig csak szopott, de szó szerint... egy pohár tehát se fogadott el... szóval nem is nagyon tudtunk volna külön lenni, mert azért egy 1,5 éves gyereknek már kell anyatejből a mennyiség... éjszaka szinte 20 percenként voltunk fel... 17 éves koráig hihetetlen anyás volt, tényleg a gondolataink is azonosak voltak... éreztük egymás rezzenését, ha beléptem a lakásba pontosan érezte, hogy milyen a hangulatom... hogyan vagyok... 17,5 évesen szinte egyik napról a másikra levált rólam... teljesen külön utakon jár... kb. 2 hetente látom. .... a gond csak az volt, hogy tőlem meg a kutya nem kérdezte meg, hogy akarom-e már a leválást. ;D
Szóval kell az alapbizalom, hogy könnyen vegyék utána a külön életet. SZerintem azok a gyerekek maradnak anyuci nyakán 30 éves korukban is, akiknél ez nem volt meg. ;)
:-S Gáz???????
Én így érzem biztonságban.......tudom nem jó,de mégis jóóóóó.:-))))))))
Talán az időjárás, ez a kis borongós, esős idő hozza magával az aluszékonyságot. :o)
... mondjuk én aludni nem aludtam előbb, mint máskor, viszont egész más volt az estém... ha netezik valamelyikünk, akkor iratlan szabály, hogy nem zaklatjuk = tehát egyedül van olyankor a szobában, a másik pedig olvas vagy dvd-zik a másik szobában, most viszont együtt voltunk a "bébivel", és egész más a hangulat olyankor... jóóóóóóóóóóóóó vooooooooooolt! :o))
Jó reggelt,jó reggelt!!!
Hogy aludtál?
Szép,napos időt!(de nem lesz ugye?)
XDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?