Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Igazából nem a bolygók határozzák meg az életünket, azok csak energiaminőségeket jeleznek ..... ahogy az óra járása jelzi az időt, és nem meghatározza azt .......
De oly módon nagyon hasznos, hogy mutatják az épp aktuális vagy az épp várható energiákat, tendenciákat, fel lehet rájuk készülni, ill. el lehet dönteni, hogy milyen síkon, milyen formában éljük meg azt ..... pl. a bezártságot hozó energiát nem mindegy, hogy szószerint börtönként éljük meg, vmi függőségben, vagy mondjuk időnként önként elvonulunk a külvilágtól néhány napra - se barátok, se tv, se telefon, se rádió - és csak önmagunkban vagyunk és gondolkodunk ....
A másik meg, hogy egy nagyon klassz önismereti eszköz az asztrológia.
cassini-rés?
nagy vörös folt?
protuberancia?
voyager-1?
;))
Napnak, Holdnak bolondja voltam,
most már te vagy napom, holdam.
Hold vagy delejes, nap vagy, áldó,
én meg holdkóros napimádó.
(Nadányi Zoltán)
:DDDDD
há de ott te nem kreálhatsz tánclépéseket, mert nem kapsz rá pontot...:DDD
illetve kreálhatsz, csak a végén leminősit a gép botlábunak:DDD
ott azt kell ugrálnod, amit a képernyő mutat:)
ácsi!
az univerzum teljessége (fizikai sikon), és a hozzá tartozó asztrológia (asztrális területen) azért más és más:)
:)
na jó, bevallom ...csak leszek tizenkettő:)
megnézném, ahogy taposgálod a nyilakat:DDD
alapszinten még csak-csak....de hardon...;)))
... karaoki is... táncszőnyeg iiiiiiiiiiiis? :OOOO .... ááááááááááá, bittos megvagy 12? :OOO
Én soha nem próbáltam.... de nagggyon bejöt a tv-ben. :o))
látod, ez az a kérdés,amire a választ évszázadok óta keresik.
szkeptikusok<->csillagjósok
:)
Na ja!A táncszőnyeg!Az haláli!
Nem is értem mért nem szereztem még be ilyet!!!!!:-)))))))))))))
Jajjj... az a táncszönyeg.... ami valamelyik filmben volt... nah, azt pl. nagyon irigyeltem... ugrabugrálni azééé' más mint énekelni. :o))
De hát kinek a pap, kinek a papné... nekem jöhet a táncszőnyeg! ;D
:PPPP
na ja...12 múltam épphogy, baj-e csaje, hemádikk?:PP
én szeretem a karaoket, tud teremteni hangulatot-ha rossz a hangja valakinek , akkor azért, ha jó, azért...:)
kell az infanti néha:)
mondjuk inkább ez, mint japánban az 50, 60 éveseknél hódit ez a táncszönyeg mizéria-az sem lehet gyenge:)
... valamikor régen tényleg olvastam valamit... mindha a kettő közül valamelyik bolygónak lenne köze hozzám szorosabban....
De amúgy most elég jó passzban vagyok, tehát talán hátrányosan nem hatnak... ;))
Domina???????:-)))))))))))))
Ütöm vágom az embereket,néha meg is taposom őket!
De mindezt leszámítva dehogy vagyok férfigyűlölő.........,sőt!!!!!!
Szaturnusz-Uránusz ..... elég "érdekes" időszak ....
Igen ..... a legtöbbre .... :o))
... hjééééééééé.... 18 év alattiak is regizhetnek a fórumon?
Karaoki-allergiám van, 30 éves rokonleányt jól leteremtettem a múltkor, hogy karaoki-bárba jár... és még énekel is... áááááááááááááááá, én is infanti vagyok, nah de ennyireeeeeeeeeeeeee.... :o)
Húúúúúúha!Szóval ennyire jó hangod van?
Én zeneiskolában jártam,de inkább táncolnék,a port mégis könnyebb elviselni!!!!:-))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?