Együtt könnyebb lenne:) (beszélgetés)
Sziasztok! Remélem mindenki ügyes volt ma :)
Én igyekeztem az lenni. 1. Update-s napom :))
Köszi:) Jó ez a diéta, és tudom, hogy nagyrésze vízveszteség, de akkor is jó érzés könnyebbnek lenni...
Nekem is megvolt az ebéd, de már várom a vacsit, ami jó bőséges lesz szerencsére:-) Tatárbifsztek helyett sonkát eszem, és te?
Hú szuper vagy!
Én most csinálom az ebédet!Hajrááááá:))))
no ez nagyon biztató:) Én is csináltam már régebben is, csak valahogy sose csináltam végig, no de majd most:D
Tegnapról mára lement 1.5 kg, 78.3-ról 76.8-ra, öröm volt látni...
Sziasztok, én is csatlakozom!
Arcansas, látom, egyforma fogyit csinálunk, meg egyszerre is kezdtük el, nekem is ez a második napom. 78-ról szeretnék első körben 70 lenni, a végső cél meg 60-65.
Sziasztok! Csatlakoznék én is, ha nem gond.. :)
14 évesen 80 kg voltam a 168 centimhez.
Már sikerült leadnom 21 kg-ot, tavaly októberben voltam 59 kg. Most híztam, 62 kg vagyok..:S Nem akartam 60 kg fölé menni már, de elszaladt velem a ló nagyon sajnos. Főleg a kedvenc nadrágomon érzem..=/
"Álomcélom": 56 kg. Ja, és a korom 19 év..:)
Eddigi "sikereimet" úgy értem el, hogy este 5 után nem ettem (így 16 kg ment le) a maradék 5-öt pedig Norbi Update-tel értem el.. Most ismét UPDATE-ezek. :)
Ügyi vagy. Én a kaját elszúrtam, d.u elszaladt kicsit velem a ló.
Reggelizni szoktál?
No csajok, nagy felbuzdulva tornáztam kereken 60 percet:D el se hiszem:))))
Ma már nem akarok enni, max narancsot, mert délután tejbegríz, meg egy süti is volt:(
Mindenből szabad enni csak mértékkel,vagy ha nem akkor jó nagyokat mozogni utána:)))hólapátolás stb...:)
Most búcsúzom,holnap még benézek!jóéjszakát!
Ez egy 5napos diéta,amit már tavaly megcsináltam,3x lehet megismételni,szal egyben 15nap,kibírható tényleg.Nekem már tavaly ez bejött nagyon!LÉnyeg h sok pirítós,tejföl,paradicsom,kis felvágott és napi 1-2 főtt tojás van benne.Nem túl tápláló,mármint persze jól lakom tőle,viszont pár nap alatti fogyihoz jó.Utána persze jó betartani a cukrot,lisztet,tésztát,krumplit stb-t...Ami viszont már nehezebb...
Kb aug.óta pedig próbálok odafigyelni a kajára,néha az esti kajálást is elhagyom.Ezzel kilóban kb 5kg ment le aug.óta(2hete pedig szedek étrend kiegészítőt,ami fogyást segít!
Nembaj ha otthon nem ösztönöz,majd ha látja az eredményt rajtad,és persze ez téged boldoggá tesz(mármint tetszeni fogsz magadnak),akkor biztos ő is örülni fog!
De tényleg a legfontosabb,hogy a saját magad kedvéért csináld,ne mások miatt!
Ha az este 6után nem eszelt betudod tartani,akkor viszont szabad bűnözni is:)))
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!