Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:) (beszélgetés)
Bocsika csajok ha kicsit lelassultam csak vettünk ma (is) egy ps2 shrekkes játékot és most a gyerek egyfolytában nyúz, hogy játszunk, de ez legalább olyan játék ami nekem is bejön:D
Barátnömék kapcsolata meg szinte kezdettöl rossz csakhát van egy közös baba és a csaj már 1x elvált igy nehezebben mer lépni, ráadásul szereti is a férjét pedig a pasi csalja is, pénzt se adja haza, nem is értem:-(
Persze vannak bnőim. vagyis 2 van,többi inkább haver. de ez a 2 gyerekkori egymásért bármit. egyik ada keresztanyukája, illetve az egyik képen lévő kisfiú anyukája, aki meg az én keresztfiam. oda-vissza dolog:).
na ilyen esetben sem könnyű. és mennyii idő után döntött így? biztos nagyon nehéz meghozni 1 ilyen döntést. én megmondtam ha nem megy vmi nem erőltetek semmit, mert annál rosszabb soha nem lesz, mint h terhesen egyedül maradtam. vagyis úgy egyedül, h a gyerek apja lépett és nélküle. mert családom itt volt meg van is mellettem. na lehet holnap ez is lesz lemegyünk balcsira egyet bnőzni. csak az a baj, h ada keresztanyukája fonyódon lakik, másik bnőm meg most költözött fel pestre. így ha 3an akarunk talizni akkor itt fehérváron szoktunk, mert ez félút fonyód meg pest között:D de holnap ha úgy van sztem siófokra lemegyünk ada keresztanyukájával meg fiával találkozni majd ráveszem jöjjenek el odáig. mert az meg fehérvár és fonyód félútja:D szeretem az ilyen spontán dolgokat:D
nekem olyan mehetnékem van most is.. :D. na ez is hiányzik néha mióta anya vagyok, h nem akkor megyek amikor én akarok. így esténként. mert napközben viszem adát a programokra szokja a csajszis programokat.:D na sebaj majd megnőni és megyünk mi még ilyenkor is együtt. nagyon várom már, h annyi idős legyen, h vigyem magammal az éjszakába meg együtt mehessünk bulizni:D
Mondjuk az igaz, hogy a gyerekek rengeteg eröt tudnak adni és nem engedik, hogy szomorkodjunk. Nekem néha olyan beköpései vannak a fiamnak, ha még szomorú vagy mérges is vagyok akkor sem birom ki nevetés nélkül:D Barátnöid vannak? Mert az is nagyon jó ha néha összejöttök kicsit pletyizni.
Képzeld épp most hivott az egyik barátnöm, szegény itt sirt a telefonba holnap el akar költözni a férjétöl mert már nem birja. Na ilyenkor örülök, hogy nekünk ilyen gondjaink nincsenek.
és meddig vannak ezek a szmájlik? középiskolában is? v csak alsóban? nem tudom.. oké még az alsóban oké me talán még felősben is, de h középiskolában is szmájlik legyenek olyan nem tudom fura nekem:)
4 nyelv_? na szép. nem csak, h nehéz lehet meg sok, de nem keverik a nyelveket? na ez lehet buta kérdés, de én németül meg angolul tudok /ménetet tanultam suliban végig, angolt meg külön/ de nekem van, h angolul beszélek külföldön és németet keverek bele... sok szó van ami hasonlít és hát igen. ráadásul azt mondják a német nehéz nyelv a sok nyelvtani dolog miatt.
én 70el mentem szülni de 52el kezdtem. akkor én mist vagyok annyi kiló a plusz 5mel mint te eredetileg. az a baj h nem is zavar mert jól érzem így magam meg húú én régebben nagyon soványnak számítottam mert csontjaim látszódtak, de még 1-2 nacim nem jó:D. nem baj eljárok kicsit aerobikozni:D
na hát én is mindenhova kocsival járok.. de már a benzin is olyan drága... nyáron gondotlunk 1et na menjünk le balcsira mamáékhoz.. lementünk. na de én hazajövök még cuccokért és akkor 2x tettem meg az utat mert autópályán 40perc. meg hát itthon vagyunk gondolunk egyet és már megyünk is. mert ada imád autózni meg ha nagyon nem bírok vele az megoldás mindenre:D lekéne szoknom róla:D:D
pasimmal semmi. ma sem keresett... tesója ugye itt van nálunk mert sütöttem neki meg tesóm bnője de mondta ő sem érti, h mi van... mondtam neki, h ami nem megy nem kell erőltetni... sztem ez ennyi volt... de nem is szomorkodom, mert ada itt van nekem ennél több nem is kell.
Én a terhesség alatt 17 kg-ot hiztam, 65-el mentem szülni, rögtön szülés után voltam 59 (ebböl a gyerek volt 4150g a többi gondolom a trutyi ami távozott) de 3 hét után már újra rámjöttek a régi nacik. Sokáig újra 48 kg voltam (iszonyatosan néztem ki) aztán mikor elváltam és lasssan kezdett rendezödni az életem jöttek a kilok, persze múltak az évek is:D Most 57 vagyok és ez igy a magasságomhoz nekem tökéletes. A gondom az, hogy lusta vagyok, kéne járnom edzeni meg futni, kicsit mozogni mert szégyen a fejemre, hogy szinte mindenhova kocsival megyek. Nyáron azért nem de a telet, hideg esös idöt nem igazán viselem jól. Próbálom hugomat rávenni, hogy menjünk edzeni dehát neki nem olyan fontos 21 éves és 44kg:D
Ismét csak irigyellek a pláza és gyerekprogramok miatt:D Ide novemberben jön a Besenyö család, imádtam öket most is elmegyünk, remélem Prestonnak is tetszeni fog mert aztán semmi program ebben a városban tavaszig:-(
Pasiddal mi a helyzet? Hogy vagytok jelenleg?
Hát mi igen rendesen:D
én szülés után meghíztam, de végre megint a súlyomnál vagyok vagyis még 5kiló plusz van rajtam, de novembertől megyek aerobkra már bérletet is vettem:D akkor már jók lesznek az s-es nacijaim és nem az m-es kell:D:D nekünk holnap lesz lótifuti napunk, mert mennem kell szemészetre, mert úgy veszem észre nem látok távolra.:(. nem baj öltöztet a szemüveg is max ha nem találok megfelelő keretet akkor kontaklencse, de muszáj lesz.
na elhiszem, h nehéz megszokni ezt:). én mondom annyira meglepődtem na mondom tiszta 1es a gyerek ahhoz képest jól fogadják a szülők :D:D. akkor lehettem olyan 8éves a fiú akiről szó van ő meg olyan 10. gyerekkori szerelmem is egyben:D de hát igen ez plátói volt:D.
Ada jó volt ma, de persze sehova nem mentünk csak itt sétáltunk:D holnap már tutira plázázunk egyet:D meg megyek jegyet venni, mert lesz halász judit gyerekkoncert ada szereti amit énekel elviszem majd rá novemberbe. de jegy csak elővételben van:D
Helloka! Nem, egyenlöre még nem tanulok (de kitaláltad mivel készülök) Prestonnal tanulok minden nap egy keveset. Itt igen az 1-es a jó az 5-ös a legrosszabb. Szegény fiam szeptemberben úgy megijedt mikor mondta a tanitónéni, hogy 5-öst kap a versre, de mára már hozzászokott:-)
Ma jó lótifuti napom volt, fél órája értem haza, csináltam gyors vacsit és mivel már majd éhen haltam be is vágtam egy nagy tál spagettit:D Még szerencse, hogy nem vagyok hajlamos a hizásra különben az esti evéseim miatt már tuti 100 kilos lennék. Kinek hogy telt a nap? Gyerekek hogy viselkedtek? Bubuka látom ti is jól besütiztetek ma:D
megsütöttem a sütit, na el is fogyott már mind:)
Crystall: mit tanulsz? át ablakcsere nálunk is 2éve volt + bejárati ajtót is cseréltettünk 4ablak, 1erkélyajtó,bejárati ajtó 750ezer forint volt:(.. de legalább megvan. nagyon drága sajnos.
Vivijen:h telt a délutánod? mondjuk 3/4 6teljesen korrekt idő, mert itt is ha vki pl. napközis onnan elhozzák 4körül a gyerekeket és, ha még megy a szülő a gyerkőccel vmerre akkor itt sem érnek előbb haza. és ha délután mennek akkor hány órára?
jaj, és ami még érdekel? a jegyek nálatok h vannak? 1es a rossz és 5 a jó? v fordítva? mert szencen emlékszem kicsik voltunk és mentünk ugye az ismerősökhöz és ott mondta az anyukéja, h a gyerek bizije tiszta 1es lett. anyunak mesélte. na mondom mindenből megbukott?és akkor mondták, h nem, hanem ott az 1 a jó:D. romániába meg pl van ahol 1től 10ig vannak osztályzatok:D.
Szaisztok csajok!
Ma éjjel nagyon keveset aludtam:S És persze reggel korán keltem, elöbb értem haza de még be kell mennem a városba mert szeretnék ablakokat cseréltetni, már több cégtöl kértem árajánlatot és holnapután megjön az új bútorfalunk is, már elkezdtem kipakolni a régiböl de már elöre félek. Ilyenkor derül ki mennyi cuccunk van...én meg föleg mindent félreteszek csak azt tudnám, hogy minek??? Délután, ha nem alszom el kicsit tanulgatni is fogunk, olyan 6 körül visszanézek hátha lesztek. Puszi és szép napot mindenkinek!
Vivijen bár nekünk lenne dutáni suli, reggel nagyon nehezen megy nálunk az ébredés:D Ja és itt is szépen süt a nap:-)))
húú, és mikor délután vannak akkor este mikor érnek haza? na nem irigylem őket mindenesetre:)
na megyek mert sütök ám rácsos línzert még soha nem csináltam:D:D
majd jövök beszámolok milyen lett:D
Nálunk egyik héten délelőtt a másik héten pedig d.u.
akkor nálatok tényleg szép idő lehet mert nálunk esik az eső :(
Sziasztok!
Hát mi most keltünk fel fél órája. éppen a kakaó party megy Adánál meg mesézik. szóval indul a nap nálunk is. annyira szép idő van, h ma tuti csavargunk :D. jön majd tesóm bnője /ugye párom tesója/ sütök neki vmi finomat, mer tmost rajtam a sor. így egyik héten ő csinál nekem vmit másik héten ő neki. lehet kicsit elmegyünk plázába v nem tudom. bankba szerettem volna ma eljutni, mert elkellett volna intéznem vmit, de persze, h most a kisasszony sokáig aludt és nem ébredtünk fel fél8 körül:D. nem baj majd holnap. és Nektek mi a mai program?
na én is elköszönök, akkor holnap:)
jó éjt, puszi:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?