Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:) (beszélgetés)
3 különböző helyen:(
de igyunk:D
Szerdánként van feleségek pont most megy:D:D igaz reklám van:D
jaj barátok közt. ne is mond. én ezen a lindán is kivagyok akadva, de rendesen:D
pasiról semmi hír, de én nem fogom keresni. sztem holnap keres már, mert hazajött aggtelekről, mert ott melóztak most pár napot. meg vagy fél éve odajárnak hétfőn mennek pénteken jönnek, de most már ma hazajöttek.. majd lesz vhogy, de sztem ennek vége. nem rossz. sőőt, teljesen jó. nem kell szervezkednem, h találkozzunk meg ilyenek. meg ha itt aludt akkor mindig, h ada.. vagyis elfogadta, de ada volt az első és, ha 10kor még nem aludt akkor nem aludt.. na mind1. élvezem a szabadságot azt hiszem holnaptól. holnap, ha idő engedi akkor csavargás. de nem megyünk le siófokra, mert olyan drága a benzin megint emelték 4 ft-al és sajnálom rá a pénzt:D. pénteken meg megyek szépülni:D elmegyek műkörmöshöz töltésre, meg megvan hosszabbítva a hajam, mert van itt fehéváron 1 csajszi, aki nem 100ezrekért csinálja, hanem tökre olcsón és megyek rakatok még bele 15-20tincset most 60centis tincseim vannak 80 meg még tetek bele akkor 95-100lesz. leér a derekamig a hajam:D annyira élvezem, h ilyen hosszú. remélem enyém is megnő lassan ekkorára.
ha rossz idő lesz lemegyünk játszóházba v dalodába adával, mert társaság hiánya van már. ha szép az idő akkor meg játszótér v parkba labdázunk v itt van 1 tó elmegyünk hattyút etetni v kacsét ha vannak még:D
És Ti mit fogtok csinálni?
Húú dehogynem, imádom a feleségeket:-DDD Azt az évadot amit most vetitenek már láttam végig, de most is nézem minden pénteken. A Barátokon meg idegeskedem: 1. Nikit már rég kidobtam volna csak az az Imi olyan bambácska
2. Meg a KInga terhessége is, hogyhogy nem voltak jelei a méhenkivüliségnek abban már az elején jó nagy görcsök jönnek úgy hallottam, na meg a Géza is ahogy hozzááll, tudta jól, h volt már abortusza
és a Petike is lebukik én tuti átnézném a lakást mielött kutatni kezdek:-)
Holnap mentek valamerre?
Pasidról hirek? Nem rossz egyedül? Mármint tudom, hogy nem vagy egyedül de most mint Nöt kérdezlek nem mint Anyucit:P
hát igen. én magam is meglepődtem, h ada már alszik, mert nem szokott barátok közt előtt elalundi. most meg:D ez az óra átállítás totál megkavart amúgy. nem tudok helyre rázódni
jaj született feleségeket nem szoktátok nézni? hát már nem tudom követni:D mindneki mindenkivel:D
Mi még virrasztunk, Preston is játszik. Este nyugi van lehet inni egy pohárral, egészségedre:D
Vivijen eltünt:-(
én itt vagyok:D
én meg melegszendót eszek:D ada alszik már:D lehet iszok 1 pohár bort is:)
nem baj a végeredmény szép lesz majd:)
én is családi házba szeretnék visszakerülni, mert abba nőttem fel. jaj, én ide panelba szeretnék egy csivavát v yorki kutyulit:D
na de én is barátok közt után én is visszanézek:D
Gyorsan beugrottam körbenézni:-) A srácok ügyesek voltak, bár még ilyen retro-s butorral nem volt dolguk de 1 ó alatt szétkapták az egészet. Na de ami mögötte volt, maszkban takaritottam mostanáig, 100x felmostam+újra porszivó. Most itt állnak darabokban a szoba közepén a lapok, holnap jön a festö, glettelni is kell aztán remélem még holnap de legkésöbb holnapután meghozzák az új bútort. Igen késö van már ablakcseréhez igy úgy döntöttem csak a két nagyszobában cseréltetek most gyorsan, az egyik erkélyes azt muszáj Preston ott alszik és nagyon hideg van télen. (mondjuk ö birja a hideget én kevésbé) Mi is panelban lakunk de jó lenne egy családi ház, oda rögtön vennénk egy kutyulit, most itthon kopasz tengericsocsánk van, Rooneynak hivják:-)
Most megyek, Barátok után én is visszanézek!
Na akkor sok minden vár rád mostanában:)hála égnek nálunk ez 2éve mind megvolt. most egy darabig se festeni, se parkettázni, se ablakot cserélni nem akarok:D. itt esett az eső is nem mentünk sehova sem sajnos. majd talán holnap.adának ma elég jó napja van semmi hiszti. vagyis akadt 1 kevés, de nem vészes. na itt vannak adával 1 korú gyerekek, de az anyukájuk... ha nem rohanok a gyerek után mikor 2lééssel arrébb van már szólnak, h nem nem kéne a gyerek után menni? hozzáteszem a játszóterek elvannak kerítve kimenni sem tud. v mikor homokozik és nem a homokozó szélén ülök, hanem a padon akkor is, h miért nem ott vagyok... komolyan mondom annyira görcsölnek dolgokon... tiszta felesleges. legyen meg neki a tere. oké ha mászókára akar menni a maga 1,5évével megyek mögé, mert még kicsi, de azért ezek túl aggódnak mindent... nem szeretek közéjük menni. szerencsére van itt 3-4játszótér és próbálunk oda menni ahol a fiatalabbak vannak illetve nem ilyen aggódósok.
november 9én megyek először tornára v aerobikra nem tudom minek nevezzem. annyira várom már. kis kikapcsolódás is lesz egyben:D
idén ablakcsere nem lesz túl hideg már hozzá? mondjuk nálunk a lakásban egész nap itt voltak, mert panelban lakunk és az ablak alatti panel részt is cserélték, mert az elmúlt 40évben megviselt lett ahogy az eső éri meg egyéb ilyen dolgok. na csajok most megyek, de majd barátok közt után jövök addig nem hiszem:D
pusza Nektek addig is
Huhh ne is mondd, már teljesen kivagyok:-( és még a ruháink hátravannak. Idén még az ablakcsere lesz meg aztán tavasszal az elöszobafalat vetetem ki igy nagyobb lesz a tér. A kisszobánk már rendben van, az egyik nagy ahova holnap hozzák a bútort szintén, októberben nagyon jó komódot vettem (fenyöt) rengeteg dolog elfér benne. És persze tavasszal még a nappalinkat ami a legnagyobb szobánk kell kifesteni, új padló+bútor+ülögarnitúra wááá már most kész vagyok:-(
Nálunk is nagyon borus idö van ma pedig délelött még sütött a nap, ki kéne mennem a gyerekkel vagy legalább ha laknának itt barátai, de az 5 bejárat tele van idös emberekkel, gyerek meg talán 2-3 de azok is kicsik:-(
akkor te sem unatkozol. nekünk van még ebéd holnap főzök v rendelek, mert nyílt egy főzelék sarok és régen is volt főzelék, meg még azt nem próbáltuk:D. az a baj én sokszor elcsábulok és rendelek kaját, mert akárhogy is nézem nem kis adagot hoznak házhoz adának meg nekem bőven elég és olcsóbb mintha én főznék.
biztos szép bútorotok lesz. nekünk 1,5éve lett felújítva kompletten a lakás v 2 nekünk most nem kell bútor. bár kis komódot szeretnék meg adának még mvi tárolót, mert hiába van neki a játékai csak bővülnek és már lehet illő lenne neki még 1 tároló dobozka:D
Sziasztok!
Most fejeztem be a kirámolás felét + porszivóztam. Rendeltem elöbb menüt egy közeli étteremböl, olyan olcsó (legalább valami), hogy nem éri meg fözni fél délelött, na meg ma úgysem volt rá idöm. Szóval most egy kicsit Hoxázok aztán folyt. köv. a kipakolásban mert 4re jön a bútoros.
Sziasztok!
Na bankot elintéztem, de olyan rossz idő van, h sajnos ma nem megyünk le Siófokra. tudtam, h ez lesz, h rossz idő lesz. nem baj elleszünk itthon:). É Ti mit csináltok ma?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?