Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:) (beszélgetés)
milyen adakozó kezű exed van neked:D
nekem anyu részéről nem él se mama,se papa, de a temető gyalog 10perc majdnem minden nap kimegyünk mikor jó idő van. ilyenkor már ritkábban. szétválogattuk a ruhákat, hát mit ne mondjak teljesen elvoltam képedve, h milyen picike ruhákat hordott ez a gyermek, meg h mennyi ruhája volt.már most ennyi ruhát veszek neki mikor még nem is tudja, h mi van mi lesz később mikor majd már divatolni is fog:D
na és végül milyen színű lett a fal? nálunk van zöldtől kezdve,barack színen át a liláig minden:D színes lakásban élünk:D
:)
na majd este jövök mert most csinálom amit kell:) jók legyetek addig is. puszi nektek
Szia!
Húú, én tegnap bealudtam olyan fáradt voltam. ma már kitakarítottam. jaj, én is de szeretek olvasni. szemüveg ne is mond. azt hiszem írtam is, h nekem is kell, mert nem látok távolra:S de nem baj öltöztet a szemüveg is. itt ma is olyan szép az idő, h a lakásban miniszoknya meg egy kis spagetti pántos tunika:D kint persze hűvösebb van majd felöltözünk, ha kimegyünk. de egyenlőre várom tesóm bnőjét, mert ada ruháit átválogatjuk amik már kicsik rá és kihordjuk garázsba:D. csak a helyet foglalja. és Ti lányok mit csináltok ma?
én itt, de közben pakolászok meg főzöm a holnapi menüt, mert most kedvem támadt főzni:D majd este leszek. sztem barátok közt tán.
amúgy h telt a napod?mit csináltál?
Itt is rossz az idő nem is kicsit:(
majd délután én is jövök v este.
Hát igen, nem vagy Vivijen könnyű helyzetben. Engem is érdekel, h végül, h is döntesz:)
Sziasztok! Látom Vivijen zajlott nálad az élet:-) Hát nem vagy könnyü helyzetben az biztos, kiváncsi vagyok hogy döntesz. Megúsztam az éjszakát baleset nélkül:D Most szaladok enni aztán várom a festöt és délután ki kell mennünk egy sétára minimum. Nagyon rossz idö van ma nálunk:-(
Késöbb jövök, legyetek jók!
jó reggelt:)
Na mit akartak a volt pasid?
vigyázzál éjszaka akkor:)
nem tesz semmit, csak nem szeretem, ha nézegeti a képeimet:D de Nektek más:). na én is megyek aludni. majd holnap. azaz ma:D. Jóéjt Nektek.
Vivijen:aktiváld magad holnap, mert ez így nem jó:)
amúgy igen azt mondják, h a fekete öregít sok mindenkit:D hát nem tudom:D.
na le is szedem a képeim, mert inkongnitóóóban szeretnék maradni:D:D
na tettem fel:D
raktam fel 1 szőkés képemet is. sztem totál más arcom van fekete hajjal:D. v nem?!:D
Nálunk anyunak mondták, h első gyerek?anyu meg h nem hanem első unoka:D. persze ezt vadidegen mondta. én hála barna hajú vagyok és most fekete, de eddig én is szőke voltam:D na hát igen sokáig maradjon így, h fiatalabbnak néznek minket:D
na pill teszek fel 1 képet:D
Jajj, tegyél már fel fotót magadról, pliiiiiz:D
Csak azért jártam mert annyira hosszú volt, hogy nekem a csaj mosta és olyan szépen tudta formázni,beszáritani, mig nekem nem volt hozzá türelmem. Pakolást is tett rá és persze 3 hetente festem a hajam mivel én eredetileg sötétbarna vagyok. Hát az mindig szuper ha fiatalabbnak néznek:D Én idén nyáron voltam igy utoljára mikor szüleimmel mentünk nyaralni, hugom már elöbb leutazott és mondják nekem a többiek, hogy a hugod nem is mesélte, hogy van egy öcsétek is, mondom ja van csak anyu helyett én szültem:D Szülés után pedig folyamatosan anyunak gratuláltak amikor tologatta a kicsit, hogy nahát végre harmadiknak összejött a kisfiú és mikor mondtam, hogy az enyém nem gyöztek magyarázkodni, mi csak nevettünk. Én is azt mondom maradjon igy 50-60 éves korunkban is akkor meg anyukának nézzenek ne nagymamának:-))
miért kellett 2hetente járnod fodrászhoz a hosszabbított hajaddal? én nem is járok vele fodrászhoz:D
Ez a pláza még nincs 18éves, sztem amiről Te írsz az v a skála volt, ami még ma is megvan régen azt nevezték a "plázának" v vmi nagyobb bevásárló. de jó dolgok vannak. benzin drágult 4 ft-al nem lett olcsóbb...:(.. Vichy krémek nagyon jók. kozmetikushoz is mire eljutok én is... mikor gyantáztatni kell:D de külön arcomat kezelni v vmi soha... képzeljétek el, ma mentem cigit /mert sajnos cigizem/ venni és elkérték a személyi igazolványomat, h elmúltam-e már 18?!:D mondom hát már igencsak. nézi a pénztáros, h 23vagyok, h 16nak nézett:D:D mondom addig jó. csak majd 50évesen is nézzenek fiatalabbnak:D:D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?