Egyedülálló anyukák, segítsetek (beszélgetés)
nekem volt, de értelme már annál kevesebb...
köszi, a te gyerkőcöd is cuki :D
Szerintem akikkel így jártál azokért nem kár.Aki igazán szeret,az el tud fogadni a gyerekeiddel együtt is.Aki nem tud,azzal jobb nem kezdeni.
Egy gyerekes nő/férfi életében ha új párt keres az egyik legfontosabb,hogy a gyerekkel hogyan jön ki a jövendőbeli.Ha együttélés házasság lesz a dologból,nem elég ha elviseli (vagy sokan még azt sem) a gyereket.Én a válásom után 4 évet vártam a férjemre.Előtte is volt pár kapcsolatom,egyet ismert a gyerekem(azt is megbántam).A férjem már csak akkor mutattam be neki,amikor nagyon erősnek éreztük az érzelmeinket egymás iránt.Nálam a fő szempont az volt,hogy a gyerekem el tudja-e fogadni,tudja-e szeretni.Elsősorban ezt tartottam fontosnak,és nem fordítva.Persze az is nagyon fontos,de a gyerekek gyorsan leveszik ha valaki szereti őket,vagy csak megjátssza.
Azóta már lassan 10 éve házasok vagyunk,és vannak közös gyerekeink is.De nálunk még soha el nem hangzott,hogy az én gyerekem.Bármikor bármilyen okból szóba jönnek a gyerekek,a férjem is mindig a 3 gyerekünkről beszél.És szerencsére így is viselkedik a mindennapokban is.Soha meg nem különböztette őket egymástól.Ha nem így lett volna,nem szülök neki még gyerekeket.
Igyekezz jól megválasztani a majdani párodat,mert nagyon sok anya-gyerek kapcsolatot tesz tönkre az új pár felbukkanása.A lényeg,hogy aki anya,az elsősorban anya,nekünk mindig minden körülmények között a gyerekeinknek kell az első helyen állni az életünkben.Nekem ez a véleményem.
Sok szerencsét jó választást kívánok neked.
És ne otthon várd az igazit ha lehet.
na ezt a "nemkellessz majd senkinek, mert gyereked van"dumát én is hallgatom rendesen....
Internetes ismerkedésen is gondolkodtam, de nincs elég bátorságom hozzá...
Csodaszép kiscsajod van!! :))
Remélem!!!
HA elbizonytalanodom, mindig arra gondolok, h Maffincsnak is sikerült!!!
jájjjj, nincs Sógi2???????
Ilyen extrajópasi összebemutatós kertipartikra én is szivesen megyek!! :DD
szia, Drága!:)
sikerülni fog ááám neked is!:)))
na....ez engem is érdekelne...
habár még nem is próbáltam ismerkedni...de azért remélem, nem egyedül öregszem meg...
szia.
nekem 10 hónapos a kislányom, 3 hónapos terhesen maradtam egyedül...
találtam egy kedves férfit, kb fél éve vagyunk együtt, és imádja a lányomat, öröm nézni mikor bújciznak reggelente...:)
egy itteni hoxás kismami hozott össze minket egy nyári kertipartin, az ő sogora.
neked mekkora a gyermeked? mióta vagy egyedül?
társaságba nem jársz?
Tényleg ilyen nehéz..?Csak érdekelnének mások tapasztalatai,hogy találtatok párt egyedül, gyerekkel, hogy és hol ismekedtetek meg, és hogy viszonyult az illető a gyermeketekhez?
Nekem valahogy nem megy ez...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Milyen támogatások járnak nagycsaládos egyedülálló anyukaként?
- Egyszülős család, egyedülálló anyukák