Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy tapasztalt csábító hálójában fórum

Egy tapasztalt csábító hálójában (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Egy tapasztalt csábító hálójában

1 2 3
84. Kylie022 (válaszként erre: 83. - 99279bb06f)
2009. szept. 14. 10:56
Ez igy van, ahogy mondod. Ilyenkor tényleg gyorsan a rossz dolgokra gondolok. Hogy miért is jó nekem a mostani helyzet. Tényleg nem könnyű. Főleg úgy,hogy ezelőtt még nem történt velem hasonló dolog. Ill. hasonló csalódás. De sajnos ezt is meg kell élnie az embernek.
83. 99279bb06f (válaszként erre: 82. - Kylie022)
2009. szept. 13. 20:59

Nem biztos, hogy hamar eljutsz addig. Kell idő neki, még akkor is, ha most per pillanat úgy érzed, hogy utálod, gyűlölöd. Aztán jön néhány nap, és annyira fog hiányozni, hogy belehalsz. Minden rosszat elfelejtsz, csak a jó fog eszedbe jutni. Na akkor kell az agyacskádat átkódolnod, hogy: mégsem volt az annyira jó nekem!

Szóval türelem, kitartás!

82. Kylie022 (válaszként erre: 81. - Maggie047)
2009. szept. 13. 11:29
Rendben van. Remélem én is, hogy mihamarabb eljutok addig a pontig :)
81. Maggie047 (válaszként erre: 80. - Kylie022)
2009. szept. 12. 20:37
Ez a jó hozzáállás, örülök hogy így fogod fel. Onnan fogod tudni hogy kiheverted, mikor már gyűlölni és sajnálni sem tudod, sőt, úgy egyáltalán nem is fog érdekelni, tehát hallani sem akarsz róla hogy mi van vele. Remélem mihamarabb eljutsz idáig, sok sikert hozzá! Itt-ott majd azért írj hogy hogy vagy és hol tartasz. :)
2009. szept. 12. 17:49

Zulu,, Maggie - nagyon köszönöm Nektek a biztatást és a kedves szavakat. Ez tényleg erőt ad, és amit mondtál Zulu, én is igy vissza olvasva látom csak hogy mennyi minden nem stimmelt már mióta. Folyamatosan ugranak be a képek és most már értem, mi miért volt .. mit miért tett..

Ha megbánja, ha nem , engem már biztos nem fog addigra érdekelni. Mert igy, hogy átlátom már a dolgokat, kezdem meggyűlölni.

Még mindig fáj, ha bele gondolok a szép pillanatokra, dee sokkal több volt a szenvedés az elmúlt fél évben , mint az öröm. És most már érzem is magamon, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nincs az az idegeskedés, hogy hol lehet, mit csinál, kivel van, stb. Élje a szánalmas kis életét, amit magának teremtett... mert ez az.

Én meg még szenvedek, de kiheverem akkor is.

És köszönöm Nektek tényleg, hogy megértitek a fájdalmam és próbáltok jó szóval ,tanáccsal ellátni :)

79. Maggie047 (válaszként erre: 77. - Kylie022)
2009. szept. 12. 14:15
Annyira sajnálom! Nagyon fájhat neked ez az egész, de át kell élned ahhoz hogy majd magad mögött tudd hagyni. Azt kell neked mondjam hogy elég sok régi barátom próbálta összefoltozni a sebeket, de eljön az az idő amikor már túl leszel rajta és ilyenkor már csak elégtételt fogsz érezni amiatt hogy megbánta. Persze nem mindegyik ilyen megbánós fajta, és néha pont az nem bánja meg akitől pedig elvárnánk, tehát azt nem szabad remélni. Sírd ki magad ha kell minden nap, mi itt vagyunk és támogatunk amikor senki nem hallgat meg és erőt adunk hogy tudj nélküle is vidáman a jövőbe nézni mert még sok szép dolog vár rád...kitartás!
78. 99279bb06f (válaszként erre: 77. - Kylie022)
2009. szept. 11. 21:58

Miért ítélne el bárki? Azért mert szerelmes vagy?

Az egy érzés, egy érzelem, ami nem parancsra múlik el, hanem ahhoz idő kell. Te is érzed, hogy nem szeret téged, de mivel te még mindig szereted, ezért reménykedsz. Ez a természetes (szerintem).

Aki azt mondja, hogy képes egy délután alatt kiábrándulni a volt szerelméből, az vagy nem szerette soha sem, vagy hazudik és álarc mögé bújik, hogy ne lássa senki rajta. De ez mire jó? Saját magát is becsapja, mert még magának is bizonygatja, hogy kiábrándult, elmúlt a szerelme. Sokkal emberibb, őszintébb az, amit írtál, hogy szenvedsz szegénykém, mint egy kutya :(


Látod, ha szeretne, és veled akarna lenni, akkor neked is lenne egy repülőjegyed.

Ez az összeveszés is nekem elég átlátszó, mert most neki nincs rád szüksége, tehát kitalál mindenfélét, csakhogy te magad alatt legyél, gubózz be, téged hibáztat bármiért...lényeg, hogy őt hagyd békén, mert neki mással van kedve Londonba menni. Annyira átlátszó ám! Majd idővel neked is be fog ugrani ez a helyzet, és kívülállóként fogod látni.

Nálam is akkor tisztult le minden, amikor leírtam az egész történetünket. Leírva, visszaolvasva tudtam csak "felfogni", hogy mit művelt velem, és hogy hol rontottam el.

2009. szept. 11. 11:49

Találkoztunk, igen. Bár valahol már tudtam hogy ennek semmi értelme, de ez a szerelem teljesen meghülyitett.. Két napig elég jó volt, bár már éreztem hogy ez nem az igazi.

Második este nagyon durván össze vesztünk /az ő hibájából/ és közölte hogy neki elege van a veszekedésekből, igy nincs értelme folytatni.

Reggel elmondta hogy azt hitte, ha itt leszek, jó lesz minden, de tévedett.. ő élni akar még és kiváncsi az új dolgokra /nőkre :@/ .

Nagyon dühös lettem... ezért kellett akkor egy hét után felzaklatnia? Ezért?:@ Ách, ez egy igazi szemétláda. Nem találok szavakat.

Úgy érzem, mintha nem is ismertem volna őt soha igazán.

Ma néztem a méljeit, mivel tudom a kódját. És levan foglalva egy repülő jegye szeptember 30.ára Londonba. Mikor megláttam, elkezdtem bőgni. Ki tudja minek megy oda, vagy hogy kihez. De nekem egy szóval nem emlitette. Olyan, mintha nem is ismerném őt, tényleg.

De a legrosszabb akkor is az volt ,mikor tegnap a vonat állomáson elengedte a kezem , megfordult és elment :( Tudtam , hogy soha többé nem látom .

Azzal is tisztában vagyok hogy egy ilyen miatt nem éri meg se sirni , se bánkódni. De minden rossz dolog ellenére amit művelt, én még valahol mindig szeretem. Tudom hogy egy idióta vagyok, de nem tehetek róla. Fogalmam sincs, mit szerettem vagy szeretek még benne. És itéljen el emiatt bárki is, vagy nézzen hülyének. Megengedem. De akkor sem tudom egyik napról a másikra kitörölni.

Bocs mindenkitől hogy ilyen hosszú voltam. De már nem tudom kinek elmondani ezt a sok fájdalmat és szenvedést. És valójában el sem akarom hinni, hogy ez valóban megtörténhetett velem :((

2009. szept. 11. 08:23

Egy régebbi kollégám viszont azért veszekedett a feleségével, mert sajnálta tőle azt a három percet.

Milyen hárompercet?

Hát hogy elmegy egy nővel, és a dugás nála három perc. :)))))

Hát tudod! Én egy ilyen hárompercesre egyáltalán nem lennék féltékeny, sőt, bemutatnám neki egy "férfivel", hogy nem három percig kell csinálni, hogy jó legyen. A feleség szerintem azért volt ideges, mert otthon is képtelen volt kielégíteni őt, de azért elmegy máshova.

Különben a mai napig együtt élnek.

Nem értem én a nőket!

75. 99279bb06f (válaszként erre: 73. - Kylie022)
2009. szept. 11. 08:14

Gratu...! Ezek szerint tudtad őt egy kívülálló szemével nézni, nem vakított el semmilyen érzelem.

Ha lenyugszol, akkor néhány nap, vagy hét múlva lehet, hogy el tudod mesélni nekünk. Kiváncsi lennék, hogy mitől tudtál ilyen határozott lenni. Mit csinált, mit mondott...

Be-benézek, hátha majd leírod.

74. Maggie047 (válaszként erre: 73. - Kylie022)
2009. szept. 10. 22:42
Találkoztatok? Mi volt?
2009. szept. 10. 17:54

Hát most már mind1. Ma haza jöttem - végleg. Többet nem találkozunk. Hányok az egész embertől.

NEM, ez nem is ember... és kár rá még a szó is... :(

72. Maggie047 (válaszként erre: 70. - Kylie022)
2009. szept. 8. 21:41
Neked kell kimondanod akkor hogy vége, ha a pasi ilyen akarat gyenge, de az is lehet hogy csak játszik veled, most komolyan. Te dönts, ne ő. Jobb ha vársz fél évet, egyetértek az előttem szólóval. Eleinte olyan nagyon sajnálják magukat a pasik, aztán el se telik fél év, már más van nekik és mindent megadnak a lánynak amit neked nem akartak, eljegyzést, együtt élést, sőt még többet is, akár babát is. Sajnos tapasztalat. Ilyen huzavona nem nagy szerelemre vall a részéről. De döntened neked kell!!
71. 99279bb06f (válaszként erre: 70. - Kylie022)
2009. szept. 8. 14:25

Ne is találkozz vele, csak összekever! Semmi értelme, mert ő mondta ki, hogy vége. Ők ezt nem szokták csak úgy kimondani. Sokat agyalnak rajta, és nagyon átgondolják mielőtt kimondják. Valami nem stimmel a nővel, ezért akar hozzád visszajönni.

Ne higgy neki, csak akkor, ha még fél év múlva is ugyanígy fogsz neki hiányozni. Addig csak taposson, de semmi testi kapcsolat. Mert ez csak arra megy ki. Azért ne engedd magad ennyire megalázni, kihasználni! Legyen már egy kis tartásod!

70. Kylie022 (válaszként erre: 69. - 99279bb06f)
2009. szept. 7. 12:59

Ách, ha még tudnám hogy vége...

Ma reggel felhivott és közölte, hogy hiányzom neki és találkozni akar :S

Napok óta ezen agyal... megmondtam hogy ne nézzen játék szernek akit eldobhat bármikor, aztán pedig vissza vesz. Azt mondta hogy nem akarja és ezért akar mindent megbeszélni, személyesen...

Fujj, de nehéz ez a k.va élet :S Bocsi ha primitiv voltam. De erre már szavakat sem tudok találni.

Pont ma reggelre álmodtam meg hogy kibékültünk. Erre fel jön ezzel :S

Találkozom vele, jól elgyepálom és kész. Annak legalább fogok örülni :D

69. 99279bb06f (válaszként erre: 68. - Kylie022)
2009. szept. 6. 22:48

Legalább most már biztosan tudod, hogy VÉGE.

Ha vissza is fog menni hozzád, nem azért, mert szeret, hanem mert esetleg sajnál, vagy mert kedve szottyan rád.

Lépj tovább!

Nem ő volt, akit neked szánt az Ég!

68. Kylie022 (válaszként erre: 67. - Kylie022)
2009. szept. 6. 22:31

Persze előtte még volt nagy békülés , bújás , stb.

Most hétfőig azt hittem hogy minden a legnagyobb rendben van.. terveztük az utat olaszba, stb.

Erre közölte ezt velem hétfőn.

Szerintem ő már nagyon rég nem szeretett, csak úgy gondolta, hogy hátha még jobbra fordulhat... de sajnos nem. És váratott, reménykedtem és most eldobott magától.

67. Kylie022 (válaszként erre: 65. - Maggie047)
2009. szept. 6. 22:28

Szia.

Hétfőn szakitott velem :(

Azt mondta, hogy már nem érzi azt, amit kellene és igy nincs értelme együtt maradnunk.

Hát gondolhatod, hogy most milyen f.sul vagyok :S

2009. szept. 6. 09:18
Nekem buktató is volt, és szerencse is. Az első internetes párkapcsolatom egy... blöe. o o A második éppenhogy, a harmadik már jó, és azt nem engedem el. ^^ Nekem másképp a nehezebb, mert lányról van szó. De nem mindig vannak rossz arcok az interneten se, nekem az igazi barátaim is onnan kerültek ki. Csak jó helyen kell keresgélni. : ) Mondjuk én már meguntam, de most nem a magam problémáiról van szó. Te meg ha boldogtalan vagy, akkor lépj ki, és kezdj újat. Semiértelme a malomkerekezésnek.
2009. júl. 30. 15:13
Szia Kylie022! Na mi újság?
2009. júl. 16. 19:04
Hát reméljük :)
2009. júl. 16. 19:01
Lesz majd aki megbecsüli... :))
62. Kylie022 (válaszként erre: 61. - Maggie047)
2009. júl. 16. 16:08

Ó, köszi :) Igazán jól esik, h ezt írod :)

De látod, valakinek mégsem vagyok eléggé az ...

61. Maggie047 (válaszként erre: 59. - Kylie022)
2009. júl. 16. 15:53
Nagyon csinos vagy:))
60. Dike2 (válaszként erre: 58. - 6f773a273c)
2009. júl. 16. 06:52

Szerencsére túl jutottam rajta.

Ujra bizakodva tekintek a jövő felé.

59. Kylie022 (válaszként erre: 57. - Maggie047)
2009. júl. 15. 22:48
Igazad van :)
58. 6f773a273c (válaszként erre: 34. - Dike2)
2009. júl. 15. 22:18
remélem sikerül/t nagyjából túll lépni rajta,és új életet kezdeni!sok szerencsét!
2009. júl. 15. 22:17
Van amit nem lehet megbeszélni. Hiába beszél az ember róla, mindig lenne kérdése és mindig fáj akkor is. Ezért talán jobb nem is beszélni róla, még ha rossz is a tudatlanság.
56. Kylie022 (válaszként erre: 54. - Maggie047)
2009. júl. 15. 21:59

Lehet, hogy nem erről. Szerintem már sose fogom megtudni. Talán jobb is. De az bánt, hogy személyesen nem tudtuk megbeszélni.

Talán még lesz rá alkalom, de az is lehet hogy már nem...

2009. júl. 15. 21:28

...tott, néha még ma is bánt. Nehéz átesni a túloldalra, mikor látod, de már nem dobban meg a szíved...

Sok kitartás kell hozzá. Meglepő módon hamar találnak nőt, de lehet nem erről van szó.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook