Egy tapasztalt csábító hálójában (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy tapasztalt csábító hálójában
A netes ismerkedésről ne mondj le végleg. A legjobb barátaimat ott ismertem meg és csak azért nem lett több a dologból, mert párom volt.:)
Sok sikert és fel a fejjel!:)
Bocsánat,hogy eddig nem szóltam!
Most tudtam net közelbe jutni.
Köszönöm mindenkinek a véleményét.Tényleg nagyon mélyreható észrevételeitek vannak.
A cikk megírása óta csupán annyi változás van,hogy már nem érzem magam annyira csalódottnak.Tényleg még a mai napig tartjuk a kapcsolatot és nagyon örülök,hogy nem nálam lakik.Valahol sajnálom a hölgyet akihez költözött.
Viszont a net-ről soha többé nem ismerkedem,ha majd úgy érzem magam lelkileg elmegyek a barátnőimmel szórakozni.
És ezért hajlandó lennél egy "langyos víz" kapcsolatban élni? Tulajdonképpen elméletileg vagytok együtt...
Ha egy férfi időt kér, amögött sok minden lehet, csak az nem, hogy átgondolja a dolgot...vagy keres mást, vagy csak kényelmes neki így (vagy neki, de mégsem), vagy fél kimondani, hogy ennyi, vagy ki tudja...
Mostanáig szinte csak pozitiv dolgokat éltem meg vele,az utóbbi 3 hétben érzékeltem ezt a negativ változást...
És persze,hogy szenvedek,mert eddig még nem tudtam mi az h szerelem. Most megtudtam és nem szeretném elvesziteni...
Kylie! Mérlegelj! Mennyi a pozitív és a negatívum a kapcsolatotokban! Ha az utóbbi kerül túlsúlyba (és az hogy mennyire szereted nem számít dupla pontnak:)), a saját érdekedben lépj!
Kívülállóként írtam mindezt, és nem vélemény volt, de látszik, hogy nagyon szenvedsz. Tanácsot senkitől se kérj! Magadtól, magad miatt dönts!
Nagyon sajnálom, hogy pont egy szélhámosba botlottál.:(
Dehogy érez ő hálát senki iránt, mint ahogy irántad sem érzett volna, ha befogadod, csupán kihasznált volna. Nagyon okosan döntöttél!
Viszont ez alapján ne mondj le a boldog párkapcsolatról, mert igenis létezik és te is megtalálod. Legyél óvatosabb, de ne zárd be a szívedet! Így lemondasz arról, hogy megtaláld az igazit. Ne legyél elhamarkodott!
Én is voltam már hasonló cipőben, amikor egy hozzám nagyon közel álló személyben csalódtam, pont az döfött hátba, akire igazán nem számítottam. Ha őszinte akarok lenni magamhoz, nem is benne csalódtam, hanem magamban. Én is jó emberismerőnek tartom magam, hozzád hasonlóan én sem vettem figyelembe az előjeleket. Az esett rosszul, hogy ennek ellenére mégis átvágtak.
De biztosan ismered a mondást: "amibe nem halunk bele, attól erősebbek leszük"!
Igaz, idő kérdése (szubjektív, ki mikor) de Te is talpra fogsz állni és ezzel a tapasztalattal gazdagabban újból kereshetsz kapcsolatokat! Szívből kívánom, hogy találd meg azt, akire vágysz!
Soha ne mond, hogy soha!!!
Tapasztalat
Én is neten ismertem meg a mostani /ill.már nem az :(/ pasimat. Két hónapig csak neten dumáltunk,minden egyes nap irt, minden nap. Olyan lelkesen, annyira el volt tőlem ájulva..alig várta már hogy találkozzunk.Nekem akkoriban még volt egy kapcsolatom,de sok volt már a gond.2 hónap után találkoztam vele,minden tökéletes volt,második találkozás után már egy pár voltunk.Ő akarta ezt az egészet.Azt mondta,többet szeretne tőlem,mint szeretői kapcsolat.Én pedig hittem neki,bele mentem.Egyébként 400km volt köztünk a távolság,de én minden héten utaztam hozzá.Durván egy hónap után mondta hogy elmegy olaszországba,ott megpróbál munkát lelni,mert itt nincs semmi/ezt már a kapcsolatunk előtt is mondta/.Azt mondtam,hogy mivel szeretem,várok rá.Úgy is volt,két hónapig nem is láttam,utána haza jött és elvitt magával olaszba.Ott töltöttünk pár hetet,amik életem legszebb hetei voltak.Azt mondta, hogy sosem fog elhagyni,soha :((
Miután haza jöttünk,kezdődtek a gondok.Már nem keresett úgy mint régen.Ha vidéken volt,már nem hivott fel,azelőtt mindig megtette...
Most az anyjával él egy egy szobás lakásban,igy találkozni se tudunk.. azt állitja hogy lejönni pedig nem tud,mert nincs pénze/mivel nem dolgozik/.Erre mondtam neki,hogy kifizetem a felét,de arról hallani sem akart.Igy viszont csak jöttek a balhék már hetek óta h akkor hogy találkozzunk,stb.
Tegnap rákérdeztem,hogy van e még értelme együtt lennünk.Azt mondta,igy hogy szinte sose tudunk tal.,igy nem sok.Teljesen össze törtem, kiborultam, idegileg kikészültem,mikor ezt kimondta. Azt mondta, tartsunk szünetet,mert neki kell egy kis idő,mig átértékeli a dolgokat,hogy hogy legyen tovább... de én félek,hogy nem engem,nem minket fog választani. És abba bele halok,mert jobban szeretem mint eddig bárkit :((
Bocsi mindenkitől,ha hosszú voltam,de akkora bánatom van,hogy valahova le kellett irnom,valakinek elmondani...
Dike, ugye már nem tartasz vele semmiféle kapcsolatot?!
Ha így bevallja, hogy mást (is) hülyére vesz (már bocs) én elküldeném melegebb éghajlatra!!!!
Ha keresel és nyitott vagy biztos találsz valakit! Ne add fel, mert elsőre egy ilyen alakba botlottál!
Ssajnálom, h ez történ Veled, és, h így érzel. De nem minden pasi ilyen, ezért meg kell próbálni újra nyitni a Világ felé.
Nekem ugyan nem netes ismerkedés útján sikerült belebotlanom egy hasonló emberbe, akiket Ti is írtok.
Már egy ideje együtt voltunk (több hónap) amikor se szó se beszéd, egyik napról a másikra eltűnt. Sehol nem értem el, se otthon sehol.
Egy hét után hívott fel, én hülye meg persze megbocsátottam Neki, pedig akkor kellett volna kidobni. Utána még jött rengeteg szemét húzása, rossz emlékek, amiket megúszhattam volna, ha akkor kemény maradok. De tanultam belőle...
Ugrás a teljes írásra: Egy tapasztalt csábító hálójában