Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról? (beszélgetés)
Ez a bombázós dolog minden, csak nem udvarlás. Nem lehet olyan hülye egy pasi, hogy így udvarol. Vagy nem érdekled mint nő, vagy csak féltékennyé akar tenni és várja, hogy mit lépsz rá.
Talán egyszer, ha vmi kétértelmű megjegyzést tesz, akkor nevetve, kacsintva meg kell kérdezni, hogy ezt most hogy kell érteni. Figyelni a reakciót rá.
te a szerelmednek irnál ilyen smst hogy láttam egy bombajó hapsit köszi
hát ez csak szorakozik
Én sem értem őket, pedig már nem vagyok fiatal!:D Szerintem is kezdeményezzen férfi, de ha meg nem akar akkor be lehet próbálkozni, de soha nem feltünően..csak, hogy épp észrevegye, de ha rosszul sül el még ki lehessen táncolni belőle...
Mondjuk munkahelyen én egyrészt elvből sem, mert mindig is fontosabb volt a melóhelyem, mint egy pasi:D De máshol is csak pont annyira kezdeményeztem, hogy legalább megtudjam kölcsönös-e a dolog. Ha meg kiderült, hogy én értettem félre még akkor is ügyesen lehetett kitáncolni a szituból...
teljesen igazad van.
és még az előtted szólónak is: aki akar valamit, az kezdeményez! ennyi!
bár manapság elég kevés pasi akar bármit is (azon kívül), mégis ezt gondolom a normális párkapcsolatokról.... a férfi tegye a dolgát, különben megette a fene az egészet a későbbiekben...
amúgy hozzáteszem, én sem értem a férfiakat - a legkevésbé sem. :((((((((((((((((
Tudom én is voltam szerelmes!:DD
De pont ezért kell óvatosnak lennie.Talán nekem/nekünk több tapasztalatunk van,ha megfogadja az jó,de ha nem akkor a saját hibájából fog tanulni.
Én nem hiszem, hogy jó ötlet belezúgni a főnökbe. Meglehetősen laza pasi lehet. Minden esetre én nem tartom okos ötletnek kezdeményezni. Szerintem ha ő akarna valamit azt már kimutatta volna.
Ha teszem fel belemész vele egy kalandba, akkor meg később Te fogod rosszul érezni magad a munkahelyen.
Tudom ilyenkor nehéz okosnak lenni, de azért vannak olyan okos női taktikák, amikkel esetleg ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból...ha meg mégsincs ott az a nyuszi, akkor sem sérül semmi...
Én már láttam munkahelyen főnök-beosztottat így összejönni, házasság-gyerek lett belőle.
De a te helyzetedben nem tudom, mit kellene tegyél, hiszen a férfi alapvetően kezdeményez, ha érdekli valaki - a legtöbb esetben. Én kivárnék egy kicsit: lehet, hogy újra élvezi az agglegényéletét, meg hogy udvarolhat, de tőled nem akar semmi komolyat. De az is lehet, hogy tetszel neki, csak hát a helyzet visszatartja.
Nyitott szemmel kellene járjál, mert a két lehetőség között neked kell tudni dönteni. +3. lehetőség, hogy félreértelmezed a jeleit, mert már elfogult vagy...
Hát ebből őszintén nem tudom, de a bombázóról írogatás nekem amolyan haveri viszonynak tűnik (aztán ki tudja, lehet, ezzel akart "flörtölni"?)
bölcs válasz
sajna szerelmesen pnt ez nem megy
Nehéz szitu de én azt mondom,hogy mivel most szakított a menyasszonyával,csak ki akarja élvezni a helyzetét.
Vagy próbára akar tenni???!!
Legyél óvatos az az a jó megoldás.
Nem semmi ...
Mit szeretnél?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Segítségre, tapasztalatra lenne szükségem mensi problémával kapcsolatban
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?
- Sürgősen ügyvéd tanácsára lenne szükségem, ingatlanvásárlással kapcsolatban! Tud valaki segíteni?
- Sürgős információra lenne szükségem gimnáziumi felvételivel kapcsolatban! Tudnátok segíteni?
- Segítségre lenne szükségem IKEA minőségű fa szekrénnyel kapcsolatban