Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kedves szó a depresszió ellen
Igen én is, nem túl rózsás a helyzete, de azt írta, hogy hétfőn vagy kedden tud jönni, majd gondolom leírja, hogy mi a helyzet.
Kakaóóó is régen volt erre, tudsz róla valamit? Lehet, hogy olvas minket csak nem ír, mert látom, hogy ma már volt a Hoxán.
Aggódok Változóért írta, hogy nincs jól:-(
Épp csak benézett tegnap.
Aranyosak vagytok,jól esik,hogy vártok vissza!
Holnap megpróbálok kicsit többet írni!
Mi volt eddig a kórházba és mit mondott az orvosom!Fáradt vagyok és inkább pihizek!
Puszi mindenkinek!
Szia!
Az ajándékba a szívem és a szeretetem van benne, ebből már küldtem másoknak is.
Puszi!
Szia, bocsánat hogy így és ezt kérdeztem.
Nem azért kérdeztem a gyógyszereket mert magamnak is ezt szeretném. Dehogy......
Mindkettőt ismerem, a pánikbeteget és a depressziót. A depit magam is tapasztalom, ám a pánikbetegségről egy ismerősöm mondta magáról.
Elmondta hogy mit érez, azóta sem jött ki belőle, pedig már 10 éve szenved ebben. Próbáltam már segíteni rajta....
Jobbulást kívánok és mihamarabb gyere vissza ide.
Puszi!
Szia!
Örülök,hogy hiányoztunk...
Vigyázz magadra!Puszi
Szia!
Nem tudom a medrolt honnan szeded nem is ismerem!
Pánik betegség és depresszió miatt fekszek kórházba!
A gyógyszereimről szándékosan nem írok sehol!Amit én kapok nem biztos,hogy másnak is jó!
Puszi
Szia Mokate!
Örülök hogy hazaengedtek. Bocsánat, a Medrolt mire szeded és miért kellett bemenni a kórházba?
Puszi
Sziasztok Lányok!
Hétvégére haza engedtek és mindjárt a kertbe találtam magam!:)
Nagyon hiányoztok!Jó volt naponta kiírni magamból az érzéseimet!Most sem időm sem energiám nincs,hogy vissza olvassalak benneteket!Bocsi!
Hétfőn reggel nyolcra kell vissza mennem!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Az ilyen írás, hogy nagyon szépen fogalmazzak eddig itt nem volt szokás és nem gondolom, hogy ide való.
Azt kérném, hogy olvasd el a fórum címét és írjál úgy, hogy ide illő legyen, finoman, óvatosan fogalmazva és elnézést kérve, ha ez néha nem sikerül. Szeretettel fogadtunk és ezzel nem kellene visszaélni, nagyon családias itt a hangulat, kérlek ne akard ezt tönkretenni.
Van mit. Egy kissé felborzolta a kedélyeket Sundance hair, mi Medával ugyanis ismerjük egymást az epi fórumról. Egy kicsit másról van szó mint amiről Ő beszél. Biztosan nagyon okos, csak most nagyon a közepébe vágott a nemtudjaminek.
A mondatának pedig így szóismétlés miatt nem láttam értelmét, de ez az én műveletlenségem, ami miatt bocsánatot kérek.
Szia!
Egyre többen vagyunk, ha jól gondolom /remélem igen/, akkor Te is először vagy itt, gyere máskor is. B-KP nagyon jól megfogalmazta egy másik fórumon, hogy
-Gyere látogass el hozzánk ha még nem voltál!! - és itt a HOZZÁNK szó a lényeges, mindenkit szívesen látunk, nem bántunk csak segíteni akarunk.
Köszönöm szépen, felvidítottatok. Kedves Évi igazán köszönöm a befogadást mégegyszer.
Mindenkinek szép álmokat, holnap jobb kedvvel írunk egymásnak.
Puszi Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit lehet tenni a depresszió ellen?
- Téli depresszió ellen kinek mi vált be?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?