Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Viszlát Változó!
Remélem van fönn fórum ott találkozunk.
Ezután már csak mi Változunk.
Nem is tudtam, hogy meghalt! Annyit tudtam, hogy beteg, utána el is tűnt innen mindenki, nem olvastam már egy ideje senkiről semmi információt! Igaz, 1 hónapig netem se volt...
csak kíváncsi voltam, hogy a többiek hogyan reagáltak Változó halálhírére. Sokan szerettük :(
Engem is érdekelnének, ha itt lennének...
Értem, köszi. Csak Változó után kutattam és ide találtam éjjel. Legalább olvasgattam róla kicsit.
Kihalt, amióta alapítottak zárt körű klubot...
Sziasztok! Ide már senki nem jár?
Sziasztok, aki szeretne bővebben leírni saját problémáját és kedves szóra vágyik, az jelentkezzen be a Depresszió III. klubba, ha van kedvetek :)
Sziasztok! Holnap megyek megnézni egy lakást. Bútorozatlan, de a barátom bátyja tud segíteni ebben. Ő is találta ezt a lakást. Ha nincs valami bútor, akkor vaterán csak összevadászom. :) Remélem, sikerül a költözés. Másfél szobás, ha akarnék, kereshetnék albérlőtársat.Jobb egyedül, amg tudom fizetni. :)
Én meg elfelejtettem kivenni húst a fagyóból.
Mindent elfelejtek.
Jaj,ne is folytasd, mert elcsöpög a nyálam :) A fiad nagyon figyelmes lehet! Biztos egy jó lelkű ember :)
Sül a husi, pulykaszárnyat vettem, az olcsó, meg sóskamártás lesz, azt is kaptam olcsón. Holnap egy bolognai rakott tészta, meg húsleves farhátból. A tésztát a fiam fogja csinálni, sok mindent főz szívesen. Pénteken is ő főzött, annyira jól esik az embernek, ha a másik főz, érzem a keze munkáját, és olyan hálás tudok érte lenni. Régebben a férjem, amíg a gyerek nem bulizgatott, és időben kelt, minden reggel ágyba hozta nekünk a reggelit...a melegszendvicseket olyan különös gonddal készítette, hogy vagy ketchuppel, vagy majonézzel ráírta a kezdőbetűnket. Sült falatokat is szívesen csinált reggelire, ízlésesen díszítve hagymakarikákkal. Jó volt, jó rá visszaemlékezni.
Kell, hogy alakuljon!!! Sajnos megint fájdogál a hasam, pedig minden nap kamillázok, sztem nem húzom sokáig ezt a műtétet! Nővéremék vissza költöznek az albérletükbe, mert itt nagyon kicsi nekik a hely a picivel. Úgy néz ki, hogy én meg az öcsémhez megyek, mert öcsém kiveszi nővéremék részét. Én meg a szobámat kiadom egy ismerősömnek, és legalább fedezi a gyógyszer kiadásom és a kutyák kajáját. Még jó, hogy a cigit már letettem, csak pár szálat szivok. A kaja, meg hát amennyit én eszek :)
Marcsikám!!! Alakul ez az ügy Csaba dokival:-)))) Helyes!!!! Csak így tovább !! Bátorság, alanyi jogon is jár ám az embernek a tökéletes ellátás:-))).
Szia Mokáte !!!! Nagyon jó, hogy itthon vagy! Megjött az anya, a kedves, a szerető társ a családba és a fórumra is:-)))))
Elfáradtam meg a gyógyszerek is nyomnak!
Jó éjszakát.
Teljesen igazad van.Biztosan csak én érzem azt,hogy nagy a kosz!
Tudod úgy vagyok vele,akkor van rend ha én csinálom!
Igazad van,de addig én vasalok és közben dumcsizunk!
Ha már aludni nem lehet:)
Oké, megegyeztünk. Én este is tudok szépen ablakot pucolni, de akkor, hogy fogsz aludni?
Ne feledd a lakás van érted és nem Te a lakásért.
Nem lehet ott olyan nagy kosz, más örülne, ha csak annyi kosz lenne nála, mint most nálad.
Jó éjszakát mindenkinek! Puszi! :)
Vasalni én is szeretek!
Ablak pucolásért cserébe vállalom! :)
Sziasztok lányok!
MOst nem irok csak benézek, mert kb egy órája jöttem haza, találkoztam Csaba dokival :)...egy kicsit azér már eligazitott, de még van mit fejlődnöm :)
Akkor inkább én is vinném a vasalni valót, ha szabad és éjszaka is itt ülök a gép előtt. :):):)
Igazad van,de szerintem minden ragad a kosztól!
Egy hónapja nem volt alaposan kitakarítva!
Igyekszem beosztani és nem egy nap alatt megváltani a világot!:)
Kertemmel szeretnék foglalkozni,de esik ez a fránya eső!
Nagyon jó lesz Neked, megint irigykedek :( , ne is gyere közénk én se jövök és a többiek se, ha itt a család.
További ajánlott fórumok: