Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok? (tudásbázis)
Sószoba vagy sóbarlang!!
Az orrukat meg ne szívd folyton, csak ha kell, mert egyébként felesleges takonytermelésre sarkallod a szervezetet!!
Mézzel óvatosan - allergiát okozhat, ha túlzásba esel ilyen picinél.
Immunerősítés, pl. Moksa elixír.
Na, ezt a hagymát én is kipróbálom...:)
Sajna fiam meg az ovival van így. Szeptemberben kezdte, s hát azóta folyton beteg...Mondjuk most már kicsit jobb a helyzet..De volt olyan hónap, mikor annyit hiányzott, hogy a következő hónapra már nem is kellett szinte kajapénzt befizetni, mert ugye levonták a hiányzó napokat...Dolgozni sem tudtam volna elmenni? Hogy? Egy új helyen...
Most már úgy látom, erősödött a fiam...
Adtam immunrendszererősítőt neki, 2 fajtát is, meg vitaminokat, még aug.- szep.-ben, de nem láttam, hogy sokat használt volna...
Én is teáskanál mézet adok neki minden reggel indulás előtt, úgy veszem észre, ez tényleg használ:)
szia drága
gyerekeim is ezen nőttek fel tehát bevált
próbáld ki ha gondolod
már ma este (de ha otthon vagytok akkor máris)
egy vöröshagymát szeletelj fel karikára és egy tányérra rakd sorba egymás mellé,
ezt a tányért abba a helységbe tedd a padlóra , ahol vagytok ill. ahol alszotok ( tartózkodtok)
ez a levegőben lévő és a lélegzéssel torkot tüdőt légcsövet tisztitja, fertőtlenit , ...
egy nap egy hagyma egy helységbe
naponta kicserélni ( dobd ki nem lehet megenni)
kiszellőztetsz és nem lesz hagyma "szag"
minden reggel egy mokkás ( legkisebb kiskanál) mézet szopogasson el a gyerkőc ez az immunkredszerét erősiti
és nézd meg a youtoben- Vigesz Testünk a mi templomunk másfél órás filmet nagyon érdekes
ha kérdezel folytatom.....
jobbulást MAri
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Volt párom vissza-vissza szeretne járni hozzám...mit tegyek?!
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?