Egy fizikailag erős, ugyan akkor kultúrált férfi manapság még vonzó? (beszélgetés)
Ha erös fizikum alatt jó erönlétet és izmokat, nem ványadt hájat, tespedt testet értünk; valamint a férfi a jó külsö ellenére / mellett még kulturált, müvelt és intelligens is - nos az a férfi már-már tökéletes.
Mindössze egy hibája van ennek a férfitípusnak: a "nem létezik" és a "ritka, mint a fehér holló" között dilemmázom... :)
Ma azt hallottam, hgy 80 kg alatt a ffi karacsonyfadisz :D
Kinek, mi. En inkabb a 100 kg felettieket favorizalom, biztos melyen gyokerezik, hgy eltudja ejteni nekunk akar a mammutot is :)
Elsőre, mindenkit kinézete alapján ítélnek meg.
Az izmos pasi tetszik (tetszene), de az izomagyú márt nem. Azért ne legyen vastagabb a karja, mint az én derekam ,pedig nem vékony :(
Tovább tart beszárítani oszt ennyi!:))))
Kulonben is, a konditeremben meg boven eleg, ha valaki el tud szamolni 15-ig (mondjuk ha azt mondjak: csinalj 15...) es meg tudja jegyezni a szekreny szamat, nem?:D
:)
Szerintem egy vonzó nőnek nem derékig érő haja, hanem frizurája van. De ez ízlés dolga, gondolom.
Muhaha!::DDDD
Es akkor nem fogjuk AKKÉNT kezelni!
Karacsonyfadisz?:D
Jo, megyek, mindjart felaggatom az enyemet!
Es neked nincsenek eloiteleteid???
Szerintem, ha ezt gondolpd, akkor csak azt kapod vissza amit te is teszel.
Nekem a kedvenc temam pl. a szazalekok, budget es hasonlok. Viszont ez senkit nem erdekel, szaraz tema azoknak, akik a kulsom alapjan azt gondoljak, hogy csak hidratalokremekrol tudok beszelni. Megadom nekik: Beszeljunk arrol!:) eleinte...
Aztan egyszer kidolgoztam 10 perc alatt egy baratnomnek efy budgetet, es az anyukaja megkoszonte, hogy a 40 eves lanyat meg soha senki nem tudta ravenni, hogy egy petakot is megsporoljon, en meg meggyoztem egy beszelgetes alatt:)))) es o: jeeee, te ilyeneket tudsz? He?
Hát... Fősulis koromban pont ilyen pasit szerettem volna! (mindig azt mondtam, hogy egy férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz)
DE: az ilyen pasik szuper csajt szerettek volna... Hát fogyóztam, sportoltam, tanultam, és valahogy egy idő után már nem volt fontos a "nagyonokospénzesszépfiú". Hogy a férjem pont ilyen, nem direkt volt... Persze tetszik! Imádom, hogy izmos, magas, okos, (ő is mérnök, építész és épületgépész) és nem csóró...
ÉS: voltak előítéleteim! Egy darabig. Pontosabban "megszólalásig". De ez kölcsönös volt! Mert a "cicusok" ugyebár mind hülyék...
Az előítéletekkel nem kell foglalkozni! És próbálj meg te is anélkül élni. Ja! És persze ne add lejjebb!! Amilyen jó pasi vagy, olyan jó csajt keress!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell kultúráltan elváni?
- Szerintetek képes megváltozni egy olyan férfi, aki fizikailag bántotta több barátnőjét is féltékenységből és mellé még manipulatív is?
- Szerinted a vonat vagy a busz kultúráltabb?
- Ért valaki az egészséges fogyáshoz, illetve a test fizikailag remek formába hozásához?
- Mik a kultúrált eszmecsere feltételei?
- Kényszerneurózissal küzdök! Csak azt engedem fizikailag...