Egy dajkaanyaság története az életadó szempontjából (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy dajkaanyaság története az életadó szempontjából
Sehogy se jó itt ez a történet, ha megtörtént azért (mert ugye tekintettel kellene lennie a saját gyerekeire, mind a kettőre és a barátnőjére is).
Ha meg nem történt meg ...
Ezért is mondtam, hogy irány a pszichológus, talán ott jó helyen lenne ez a sztori.
Persze az más, de a gyereke szempontjából semmi különbség. Anya altünt pár napra....majd visszajött. :(
Ne érts félre, nem azt akarom mondani, hogy maximálisan egyetértek a cikkíró tettével, de tecnikailag meg lehet oldani.
Én arra próbáltam rávilágítani, hogy talán a gyereke hozzátartozói hogy állhatnak ahhoz, hogy buliból szül egy gyereket másnak.
Bár talán különösebben fel sem tűnt, hogy kimaradt, hiszen a munka 12 órájában (plusz utazás), úgyis más szokott a nagyobbik gyerekével lenni.
Nem tudom elhiggyem e a történetet, de miért is ne?
Nekem egy barátnőm a testvérének szült gyereket. A gyerek az ő és férje gyereke, tehát semmi köze úm a húgához.
Ő is azt hitte, hogy nem lesz nehéz, de azóta szenved rendesen. A kislány már 10 éves.
Egyébként nem értem mit problémáztok az egészen. Ha ő azt mondja megtörtént, akkor megtörtént. Ettől nektek sem drágább, sem olcsóbb nem lesz a kenyér.
Fórumindító: nagyon sajnállak az egészért. Tudnod kellett volna, hogy milyen érzés, hiszen anya vagy. A barátnőmet sem értem, mert nek is már volt 4 gyereke. Én sosem tudnák ilyet tenni.
Őt biztos addig lepasszolta az apukának vagy a nagyszülőknek, amíg a kórházban volt.
"Sziasztok, most leadom a barinőnek a kisbabámat, egy hét múlva jövök."
Nem kell minden hozzászólásodban leírnod, hogy dilis és bolond vagyok, meglehetősen udvariatlan.
A béranyák nem a saját petesejtjüket adják, genetikailag nincs közük a gyermekhez. Teljesen más.
nem jó tett?? Mennyi béranya van a világon?
Garfield, te bolond vagy. Ha neked lenne oylan ember, aki segítene azzal,hogy férje gyerekét kihordozza, és legalább tudod azt, hogy a férjemé, meg egy olyan emberé, akit ismersz, inkább azt mondod,hogy neked nem kell, inkább örökbefogadok, amire vársz 10 évet, és "kitudja milyen " embert fogadtok örökbe?
Küldjünk babakelengyét!!!
Csajok, ki adott pénzt Esmeralda szemműtétére vagy Isaura felszabadítására? :DDD
Ezzel is egyet értek! De elmondta, na bummmmmm....
Most akkor mi van? Hivatalosan ő akkor is "csak" egy anya, aki lemondott a gyermeke neveléséről. A barátnő meg kapott egy gyereket, sz@rik ő most a világra.
milyen gyerek kereskedelemről beszélsz? És hidd el, nem itt a protálon jut eszükbe az embereknek,hogy kereskedjenek gyerekekkel, mellesleg már nagyon régóta megy.
Ő jószívből adta másnak a gyerekét, mert segíteni akart a barátnőjén. És segített abban,hogy legyen egy teljes boldog család gyerekkel.
De tökmindegy, ti a rosszmájúságot képviselitek, mi meg a jót. Ennyi.