Eger, egriek (beszélgetés)
Köszi,a gyulladás elmúlt,de a hallás nem az igazi.Elvittük fülészhez,de semmi kül.nem tal.
Én meg lótok-futok,csekkek,evat,ovi évzáró...
Ez az idő nekem jobb,mint a hőség.
Hétfőtől a deák ferenc úton egy cipőboltban(?)végkiár.lesz,95%-os leárazás.Tudjátok melyik az?
Be-benéztem, nem volt senki...:(((
Ó, a lakás? Én itthon vagyok, de a gyerekek mellett jó, ha sikerül egy átlagos szintet megütni.://
Na mindegy, pihizz jól, lassan én megyek aludni.
Húúúúúha!! Úgy látom mindenki eltűnik innen!!Mi van veletek?Remélem mindenki jól van!!!!:)
Én sokat melózok rengeteg a túlóra!!
Szóval teljesen kivagyok és a lakással sem haladok!!!Szóval kész káosz!!!
Na megyek zuhizni!!
Örülök, hogy jól telt a napotok, szorítottam mindenkinek, nehogy elmossa az eső a gyerekek napját...
Én ma sütöttem, anyuék ma voltak itthon, ők is köszöntötték a lurkókat és megünnepeltük Evelin névnapját. Hogy örült a tortájának!:)
92-ben érettségiztem, akkor még otthon laktam, így lehet, még "távolról" láttalak is, anyuék ott laknak az ÉMÁSZ épület emeletén. (A nagy fehér épület, ha kilépsz a varrodából, azt látod szemben, kicsit távolabb.)
Sziasztok Mki!!!!
Nagyon jól telt ez a nap!!Úgy elfáradtam, alig bírom a lábam felemelni!!Most még a mosatlan is holnap lesz lerendezve!!
1/2 10- kor indultunk el itthonról és 16 óra után értünk haza!! Az Érsek-kertben voltunk!!!
Nagyon jól éreztük magunkat!!!
És nem is költöttünk olyan sokat!!
Remélem nagyon jól telt a ti gyereknapotok is!!
Erás, kb. olyan 92-93-ban jártam oda gyakszira!!!
Már nem emlékszem pontosan!!!
Úgy látom, más sem ért hamarabb ide.:) Jól telt a napunk, a gyerekek is kiszórakozták magukat.:)
Bobsolo, mikor jártál ide gyakorlatra? Naaa, annyira nem is vagyunk messze...:) A pénz nálunk is ismerős, amikor az ikrek kicsik voltak, a párom a 24-48 mellett másodállásozott is, nem sokat láttuk, hiába mondtam, hogy nem hozható vissza az az idő, amíg a gyerekek kicsik... Aztán a kisfiunkkal már változott a helyzet, többet itthon van. Bár a pénztárca bánja, megérezzük.
ksmoni, gyógyulgattok? Evelinem szokott így lenni, ha néha megfázik, mindjárt nem hall rendesen.:(
Nagyon nehéz manapság és csak egyre egyre nehezebb lesz ez!!!Állandóan a pénzt hajhásszuk és mégsem elég, mert az árak a csillagos eget súrolják!
Szóval aki tud jó megoldást az szóljon mert szívesen dolgoznék kevesebbet több pénzért!!:))))
Egercsehibe jártam az első évet gyakorlatra a varrodába!!!
Nagyon szép volt akkor az a falu!!!
Azóta nam voltam!!
Az a gond hogy messze van!!!!
Nem hiszem hogy gond lenne neki!!
Szereti a kicsiket és nem hiszem, hogy ez valaha is változni fog!!!!!Amúgy meg a párom annyit dolgozik már egy hónapja (új munka), hogy fényképet kell kiraknom róla!!!
kikőlt.nem szeretnénk,csak kíváncsi voltam.Én verpelétre jártam ki dolg.,hát ott elég vészes a helyzet...
a szeme javult manónak,viszont most ráhúzódott a fülére a gyuszi.Folyton mindenre rákérdez.remélem,nem kell felszúrni a fülét:(
Jaj, nem is kérdeztem, meggyógyultatok már?
A kisebbséget miért kérdezted? Csak nem költözni szeretnétek? Sokan jöttek már ki Egerből.
Hát bobsolo,engem most nem nehéz azonosítani:pingvin járás,izgő-mozgó 3,5 éves fiúcska,fújtatás,üddögélés úton-útfélen:)
Erás,csehiben sok a kisebbség?
én is az elején lakom!!
Lehet, hogy nap mint nap egymás mellett megyünk el!!:)
Még nem hiszem hogy sürgetne az idő, hiszen 30 leszek októberben. Szóval időm az van.
Merre laktok ?
Nem a pontos cím érdekel csak melyik városrész!
Én a Felsővárosban (Cseboxszári lakótelep)lakozom!:)
Hát igen!! Gyereket vállalni nem könnyű, én is így vagyok ezzel.Jó lenne a csajomnak egy tesó, de nagyon félek mi lesz később!!!!!!!
ksmoni jobbulást nektek!!!!
Sziasztok, szép vasárnapot! ksmoni, sajnálom, az nagyon rossz! Remélem, mihamarabb rendbejöttök! (Írtam neked a másik fórumba, kismamaként milyen módszerrel "gyógyíthatod" magad.)
zsuzska, bizony, sokszor fő az én fejem is, mi lesz a gyermekeimmel, hármójuknak hogy tudom majd megadni mindazt, amit ha egy lenne, talán nem is lenne probléma megadnom... De így, amikor a párom tűzoltó lévén is alig hoz haza 100e ft-ot. Épp a napokban akadt a kezembe egy két évvel ezelőtti fizucetlije, többet hozott haza akkor. Istenem, ha az árak is így stagnálnának vagy csökkennének, de jó lenne!!
a hét végén isteni elfoglaltságom akadt:kötőhártyagyulladást szedett össze az oviból a fiam,úgyhogy szívunk,fújunk,cseppentünk.Ja,és én iselkaptam,de -kismama lévén-nem kezelhetm antibiotikummal:(
Legalább nektek legyen jó!
Sziasztok!
Nagyon szomorúak manapság a munkahelyi helyzetek.
Csodálkoznak az ÁLLAM BÁCSIK, hogy csökken a nők gyermek vállaló kedve...Pedig nincs mit csodálkozni, annak a gyereknek sok mindenre van szüksége az életben maradáshoz! Ahhoz, hogy majd teljesértékű felnőtté tudjon válni,nagyon sok pénz kell!!(étkezés,ruházkodás,iskoláztatás,utazás,szállás...stb)
Mi mindenről kell még majd lemondani a közeljövőben??
Sziasztok!!
Bocsika az elmaradásokért de sajna nagyon sokat dolgozok!!Túlóra:(
Szóval ksmoni te ügyi vagy!:)
Ki mit csinál a hétvégén??
Én a céghez viszem a gyermekemet gyereknapra!!
Bízombenne nem fog esni az eső!!!
Én kitaláltam egyből,bibi.És elkeserítelek,rossz híre van.Már ami a létszámleépítést illeti.
8 hónapos vagyok,úgyhogy kül.ismertető jegyem:guruló mozgás,nagy has,pihegő levegővétel...