Eger, egriek (beszélgetés)
Szia! Hát, nem :)
Légvonalban van vagy 10 km, vagy talán még annyi sem :)
Örülök, hogy "megismerkedtünk". :)
Sziasztok!!!
Remélem mindenkinek jól telik a nyár és kellemesen töltitek az időt!
Én szabin vagyok így kicsit tudok pihenni!!
Aki nyaralni indul azoknak kellemes időt kívánok!!!
Sziasztok, üdv az "újaknak"!:)))
A héten sikerült Agárdra mennünk a gyerekekkel, kedves barátainktól megkaptuk a nyaralójuk kulcsát.:)) eéőtte pedig azért nem írtam, mert egy jó kis viharban az átellenben lévő házba csapó villám miatt tönkrement a modemem -hiába húztam ki a kábelt-, és sokára küldték a másikat.
Manna30, mi igazán nem lakunk messzire egymástól, úgy látom...:)))
Menyó, sikerült már szállást foglalni? :)
Csak jó időt fogjatok ki !!!
Igaz itt borús időben is sok szép látnivaló van.
Sziasztok!
Ha minden jól meg kb. 1,5 hét múlva megyünk Egerbe nyaralni, bár még a szállás nincs lefoglalva, de holnap ha lesz időm felhívom a szállót.
Priviben is ment válasz. :o)))
Valóban nagyon rendes doki. Itt rendel a Pacsirta utcában. A Grónay-ba 1x én is voltam 3D-s UH-on, de sajnos nem indította el a felvételt, így csak egy nyomtatott képet kaptam. Persze annak is örültem, de sajnáltam, hogy nem lett felvéve pöttömke. :o(((
Sziasztok!
Nem baj, ha én is benézek néha egy kicsit ide? Nagyon szeretem Egert, a férjem most odajár főiskolára, illetve van ott egy kedvenc wellness szállónk ahová szeretünk visszajárni.
Sziasztok! Én sem Eger, hanem mellette. :) Úgy 25 km-re. És én is pocakos vagyok! Ti, ezen a fórumon lévő pocisok még hogyhogy nem néztetek be a Pocakosok és Pocaklakók fórumra?
Gyertek oda is néha! Ott is jó a hangulat.
:)
Én eddig ezt a fórumot észre sem vettem. :(
Azt hiszem, sokan így vagyunk ezzel egriek és Eger környékiek. :)
Szia,
igen velem is váltottál pár szót.
Szia!!!
Köszöntünk téged is itt. Remélem gyakran benézel és megosztod velünk gondolataidat!!!
Nálunk???
Ez mit jelent valójában? Egy butikban dolgozol?
A Balatonról mi is csak álmodozunk...:)
HIába, a vásárlás már csak ilyen. Nálam általában úgy működik, hogy akkor kapok jó cuccot magamra, amikor egyáltalán nem úgy indulok otthonról, hogy ma veszek magamnak valamit. Spontán mindig összejön. A múltkoriban is nálunk 1800-ért 6 db szinte vadiúj felsőt vettem.:))))
Sziasztok!
Ksmoni, sajnos nem Te vagy az egyetlen az ismerőseim körében, akinek ezt kell tennie...:(
Szurkolok Nektek, remélem, minden rendben lesz és megírod a fejleményeket!
Szia ksmoni!!
Teljesen megértem a problémát és egyetértek veletek!!
Nagyon nehéz beosztani a keresetet. Remélem tényleg idenézel néha és megírod mi a helyzet veletek!!!
Sziasztok,én már csak hébe-hóba leszek,a héten mondtuk le a netet:(
Sajnos át kell csop. a konyhapénzt és az időt,amikor egy kis jövevény érkezik:))))
De néha benézek!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!!!
Hát ja a Balaton mellett... nekem még egy pocsolya is megteszi!!:D
Vásárlás?...uzsinak igen nekem már nem ment ilyen könnyen. Ami tetszett az nem volt a méretemben ami meg jó lett volna az nekem nem nyerte el a tetszésemet!!!
Szóval továbbra is a régi göncök bár tervezem a Tescó-ban a körültekintést. hátha kifogok valami jó cuccot!!!
Úgy látom nagyon eltűntek a többiek, csak mi tartjuk a frontot!!!:)
Hali!
Hogy bírom? Hááát... idebenn a házban jó hűvös van, csak estére melegszik át, azon meg segítünk egy jó alapos kereszthuzattal, mikor már hűvös van.
De inkább ilyen nyár legyen, mint a tavalyi, amikor talán ha 2 hetet sütött a Nap. Ha esik az eső is, nappal hadd legyen meleg:)
Bár a tűző napon én sem szeretek lenni.
Épp tegnapelőtt vitattuk meg a párommal, hogy milyen jól el lennénk a Balaton mellett...
Tényleg, sikerült bevásárolnotok?
Sziasztok!!!
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget??(38C)
Én teljesen nem vagyok képben és a bokám 2* akkora mint szokott lenni!!!
És ami a legjobb ez még csak a nyár eleje!!:)Jó lenne csak egy medence mellett hűsölni vagy valamilyen víz mellett!!
Álmodik a nyomor!!!:(
Hát ez így van!!!
Persze tenni ellene nem lehet azért most megyek a csajommal és veszünk 1-2 rongyot magunkra!:))
Remélem nem lesznek túl sokan!
Én csak a módszerre szerettem volna utalni és egy kicsit arra is, hogy egy olasz bőrcipő mégsem egy kínai cipő...
Amúgy én is nagyrészt a kínaiban szoktam vásárolni (tök jó a Tábornok is, meg a Belvárosi helyén lévő kínai is), butikban nem is tudom, mikor jártam utoljára - jaj, de tudom, a kisfiamnak vettem egy jobb szandált...:)))))))
A haszonhoz annyit fűznék hozzá, hogy fent Pesten a Józsefvárosi piacon is töredékéért meg lehet venni, amit itt a kínaiban veszel, sajnos megvan itt is a haszon, bármennyire is olcsónak tűnik...
Látom jó a hangulat!:D
Fikázni a jó kis kínai dolgokat hát milyenek vagytok!:D
De elárulok valamit.
Egy pár évet Bp-n laktam és töbször jártam a kínaira így volt összehasonlítási alapom!!
Azt kell hogy mondjam mindenki aki a drága butikban vásárol( kivéve a márkaneves pl.:adidas. nike stb)becsapja magát, hiszen minden cucc a kínairól van, legalábbis a nagyrésze!!!Szóval nem feltétlenül nem kínai amit vayzünk csak kb. 200-300 %-os haszonnal adják el nekünk egyszerű embereknek!!Ezért akármennyire is "égő" kínaiban vásárolni még mindíg pénztárcabarátabb ott mint egy butik!!!!