Edzőtársat keresek Budapesten :) Lenne kedved csatlakozni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Edzőtársat keresek a XI. kerületben kelenföld és környékén. Személy szerint a chili fittness 2. a kiszemeltem de egyedül nem merek még belevágni. Én is nagyon örülnék egy társnak akivel kölcsönösen támogatjuk egymást és igy sikerül elérni a célunkat, mellesleg kikapcsolódásra is alkalmas. Én nagy reményeket tűztem ki az új évre! Remélem akadnak mások is akik szivesen velem tartanának. L/23
Sziasztok! Edzőtársat keresek sima alakformáló órákra. Fogyni nem szeretnék, csak formában tartani magam. Budapesten a 12. kerület vagy a Nyugati környéke lenne a legjobb.
23 éves lány vagyok.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalat a Gym Cityről a 13.kerületben van ha jól emlékszem a Lomb utcában? Most fogok felköltözni pestre és keresem a lehetőséget a 13.kerbe ahova járhatnék edzeni. Elég szimpatikus a hely weboldala és facebook oldala.
Sziasztok!!
Én a XXI.-ben tudok jó helyet! Ha valakit érdekelne, szóljatok!!!
Én a XVIII. kerületben tudok egy nagyon jó helyet, oda járok folyamatosan, de valószínűleg ez neked nagyon kieső, ahogyan sokaknak is.
Én is ilyen vagyok, mint Te, egyedül nehezen vettem rá magam a mozgásra, és ezért sem jó szerintem kifejezetten kondiba járni. Én zenés, csoportos órákra járok, ahol nicsenek gépek, csak súlyokkal dolgozunk, és így nagyon ösztönző, hogy egyszerre többen szenvedünk, izzadunk. :) Ráadásul nagyon jó a légkör, fix a társaság, fix az edző, és barátiak az árak, pár hónap alatt nagyon befogadtak, amikor látták hogy mindig járok én is. Szerintem inkább hasonlót keressél Te is.
Új vagyok a városba és nem ismerem a termeket...a cardio edzés az ami miatt szeretnék eljárni de ha lenne társaság és egyben még egy ok a .
motivációra akkor könnyebb lenne szerintem..és nem utolsó sorban új barátokat ismerhetnék meg :-)
Van kedved csatlakozni?
Esetleg aki már jár ajánlana termet...akár tapasztalat cserére is használhatjuk a fórumot...hogy elérjük új formás alakunkat :-)
A Flóriánban a G.... M.. :)
Ismered? Lenne kedved csatlakozni? :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Komolyzenei babakoncert Budapesten, valakinek nincs kedve csatlakozni?
- Csütörtökön (08.27.) Római parti séta Budapesten a babákkal? Gyere ha van kedved!
- Edzőtársat keresek Gyöngyösön.Lenne kedved csatlakozni?
- Hobbi kézilabda csapat Budapesten - csatlakozz!