Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Édesanyám tegnap eltörte a kedvenc rózsaszín bögrémet, de... fórum

Édesanyám tegnap eltörte a kedvenc rózsaszín bögrémet, de... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Spann)
júl. 16. 12:46
Egybe maradt, bőven elég. Inkább bordásra hasadt, pedig a a kövön pattogott. Nem értem. Amit beleöntök szivárog, szóval csak múzeumi darab és emlék már. Jól van ez így! Bár ilyen bögrét már nem nagyon fogok kapni sehol.
11. spann (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 13. 18:00
Nem lehet megragasztani? Persze utána csak dísznek való, használni nem.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Matutinem)
júl. 12. 22:58

Hát igen, a fülekre érzékeny vagyok, a fogására, na meg az alakjára és a színére! "Sajnos" nagyon hozzám tud nőni, hát ez is ilyen volt, de még megvan, csak már múzeumi darab! 😊

Nagyon sok mindent kiejt a kezéből, lever, talán a kor, de amúgy nagyon stabil és erős nő! 🙏💝 (kopp-kopp🪵)

Inkább a kedvenc bögrémnek legyen baja, mint Neki!

Tegnap is sírtam, de nem a bögre miatt! 💧💧💧

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Sirga)
júl. 12. 22:52

Tescoba kinéztem már vagy több éve egy bordós-rózsaszíneset, nagyon olcsó volt, még Clubcard-al is árulták, nem vitte senki! 🥲 Hát megvárt! Most megvettem! Nem 4 decis, hanem csak 2,7. 🥰

Tescoból amúgy nagyon sok ilyesmi jó cuccot vettem már! 😊

júl. 12. 18:32
Én a bögrék fülét töröm le sajnos mosogatásnál, gyorsan eldugom, és később kidobom. Hát van hogy lebukok , ha kedvenc bögre volt éppen. A fiam annyi 1 darabosat hoz haza, hogy már el sem fér a szekrényben , szerencsére néha elfelejti őket, annyi van.
7. zena01 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 18:25
Ez aranyos.❤️
6. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 12. 17:00

Ez megható. :)

A lányomnak is volt egy kedvenc rózsaszín bögréje. A Párom törte el, mosogatás közben. Hónapokig jártunk egy közeli áruházba - ahol korábban kapható volt -, mire venni tudtunk egy ugyanolyat. Ezt már használni sem meri. :D

5. 80ASIQ (válaszként erre: 4. - 80ASIQ)
júl. 12. 14:20
Árkategória.
4. 80ASIQ (válaszként erre: 3. - 80ASIQ)
júl. 12. 14:20
Ha már szóba jött, rákerestem 5000-től 60 ezerig egyaránt találtam.
júl. 12. 14:14

Én az ólomkristályvázát repesztettem el mert forró vizet eresztettem rá, hogy kimossam.

Mondtam édesanyámnak, utánanézek, hátha lehet valahonnan szerezni. Azt mondta, hagyjam. Hagytam, mert csak alkalmilag vettük elő, amúgy a lomok között tartottuk.

júl. 12. 13:11
Amikor anyu beteg lett, ragaszkodott hozzá, hogy ő vegyen nekem függönyöket :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook