Duna-hullám recept

Elkészítési idő 30 perc

A Duna-hullám hozzávalói:
30 dkg cukrot,
25 dkg margarint,
5 tojássárgáját kikeverünk
1,5 dl tejjel, pici sütőporral,
1 csomag vanilincukorral,
40 dkg liszttel
és az 5 tojás felvert habjával.


A Duna-hullám elkészítési módja:
Kétfelé vesszük, a sárga tésztát alulra tesszük, a másik felébe kakót keverünk és ráöntjük a sárga tésztára. Meggyel sűrűn megrakjuk és sütjük. Krém: 6 dl tejet 2 csomag vaniliás vagy banán ízű pudingporral felfőzünk 10 dkg Rámát, 10 dkg pocukrot és 1 vanilincukrot kikeverünk. A két krémet összekeverjük és a kész tészta tetejére kenjük. Csokimázzal leöntjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A duna-hullám elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook