Dühös vagyok a férjemre (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem velem történt:)
De Fi is értékeli biztos a jókívánságot.
Teljesen érthető az aggodalmad és a dühöd. Hogy mennyire felelőtlenség így elhagyni a kórházat, az számomra attól is függ, miért volt benn, milyen jellegű a probléma, és meddig jutottak a megoldásával/kezeléssel.
Mindenesetre a legjobbakat kívánom! :)
Rosszul fogalmaztam: az állapota miatt is aggódom, másodlagos a taxiszámla.
Felelőtlenség ide-oda, de zárójelentést kapott a férjem. Ott az utolsó mondat, hogy saját felelősségére engedik haza és ő ezt aláírta.
Jobban izgatna milyen állapotban van,,ezért lennék mérges/aggodalmas.
A taxis dolog csak ráadás.Nagyon menekülhetnéke lehetett ami valljuk be egy kórházban látható dolgoknál nem csoda.Meg hát pasi.
Ha reggel kéri, elengedték volna.
Gondolom, így zárójelentése sincs még. Remélem, jelezte valakinek, hogy elmegy, ne eltűntként keressék.
A férjem rosszul viseli a kórházi kezeléseket (ki nem?) de ő úgy döntött legutóbb, hogy saját felelősségére hazajön. Bennünket erről nem értesített. Nem volt nála elég pénz, vonat/busz nem volt vagy csak sokára (éjjel) és taxit rendelt, hazajött azzal másik vármegyéből. Mivel nem volt nála elég pénz, főleg 50.000 Ft, a taxisnak akkor nem tudott fizetni, mikor hazaért (éjjel), így utólag sem valami jó érzés ennyi pénzt kifizetni (persze kifizetjük).
A férjemet a mentő vitte a kórházba. Ott volt kezelésen huzamosabb ideig, majd gondolta, elég volt ennyi és hazataxiztatta magát.
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- A Férjem betonfejű, vagy Én vagyok rendetlen?
- Az anyósom vagy a férjem a baj? Ki vagyok borulva..
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- A férjem mobiljában olyan becenéven vagyok elmentve, ahogy...
- Segítség magányos vagyok, pedig van férjem...