Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Dühös vagyok a férjemre fórum

Dühös vagyok a férjemre (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 16:23

Nem velem történt:)

De Fi is értékeli biztos a jókívánságot.

12. Sirga (válaszként erre: 8. - Libikóka)
tegnap 16:19

Teljesen érthető az aggodalmad és a dühöd. Hogy mennyire felelőtlenség így elhagyni a kórházat, az számomra attól is függ, miért volt benn, milyen jellegű a probléma, és meddig jutottak a megoldásával/kezeléssel.

Mindenesetre a legjobbakat kívánom! :)

11. komor (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
tegnap 14:57
900 évig jó volt, most egyszeriben szúrja a szemét valakiknek...
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Libikóka)
tegnap 11:06
úgy kezdtem a bejegyzést, hogy saját felelősségére eljött a kórházból, utána írtam a taxiszámláról. A férjem vállalkozó és szerencsére ez az összeg nem okozott fizetésképtelenséget. Csak meggondolatlanság elhagyni a kórházat taxival másik vármegyébe utazni.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Libikóka)
tegnap 11:03

Rosszul fogalmaztam: az állapota miatt is aggódom, másodlagos a taxiszámla.

Felelőtlenség ide-oda, de zárójelentést kapott a férjem. Ott az utolsó mondat, hogy saját felelősségére engedik haza és ő ezt aláírta.

8. libikóka (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:39

Jobban izgatna milyen állapotban van,,ezért lennék mérges/aggodalmas.

A taxis dolog csak ráadás.Nagyon menekülhetnéke lehetett ami valljuk be egy kórházban látható dolgoknál nem csoda.Meg hát pasi.

7. Érdekes73 (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnap 10:33
Mire kezdtem megszokni megváltoztatták :)
6. globus (válaszként erre: 5. - Érdekes73)
tegnap 10:18
Szerencsére meg sem tudtam szokni.
5. Érdekes73 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:39
Ez tényleg fárasztó/bosszantó. Nincs nála kezdődő demencia ? Jó esetben nem megy ki a rendőrség házhoz mint a szomszédoz aki szintén lelécelt a kórházból miután bevitte a mentő. Amúgy a vár most megszűnt.
tegnap 09:08
Meggondolatlan kategória.
tegnap 09:00

Ha reggel kéri, elengedték volna.

Gondolom, így zárójelentése sincs még. Remélem, jelezte valakinek, hogy elmegy, ne eltűntként keressék.

tegnap 08:52

A férjem rosszul viseli a kórházi kezeléseket (ki nem?) de ő úgy döntött legutóbb, hogy saját felelősségére hazajön. Bennünket erről nem értesített. Nem volt nála elég pénz, vonat/busz nem volt vagy csak sokára (éjjel) és taxit rendelt, hazajött azzal másik vármegyéből. Mivel nem volt nála elég pénz, főleg 50.000 Ft, a taxisnak akkor nem tudott fizetni, mikor hazaért (éjjel), így utólag sem valami jó érzés ennyi pénzt kifizetni (persze kifizetjük).

A férjemet a mentő vitte a kórházba. Ott volt kezelésen huzamosabb ideig, majd gondolta, elég volt ennyi és hazataxiztatta magát.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook