Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Ez is a konspiráció része lehet. :)
Valahogy úgy szól a rendelet, hogy az örökös nem vehet részt TEVÉKENYEN a végrendelet elkészítésekor, vagy elkészítésében.
Akárhogy is van, az ügyvédnő nagyon tevékenyen, maga írta a végrendeletet.
Valószínű, hogy szélhámos, de valami miatt nagyon az örökösök közelében akar lenni. Nem tudom meddig, mert ugye ő dolgozik. Esetleg az ügyfelei teszik átjáróházzá Kálmán bácsi házát. Na ez vicces lenne, már látom, hallom Tibi kommentjeit.
szerdától május 1, előtte meg A Tanár első évadát ismétlik mind a 8 részt
azt nem tudhatjuk hogy magázodtak hiszen Kálmán meghalt, azzal kezdődőtt a sorozat
de ilyen nincs is....
befolyásoltság alatt lehetett az örökhagyó.....
Tudtommal azt nem tiltja törvény, hogy az örökös jelen legyen a végrendelet megírásakor. De ha még gondoskodnak arról, hogy legyen jelen további 2 tanú is, akkor már síma ügy.
Ez így van.
Én meg még mindig azon agyalok hogy miért szólította Szappanos úrnak, és miért magázódtak ha ő volt a felesége. Ez valami nagy baki, vagy az ügyvédnő szélhámos.
Nem csak gyanús, hanem érvénytelen az a végrendelet amikor a kedvezményezett jelen van a megírásakor. Itt meg eleve az egyik kedvezményezett/örökös írta meg, mint ügyvéd.
Talán mert nem akarták, hogy később akármelyik örökös megtámadhassa a végrendeletet, megkérdőjelezve annak valódiságát.
Az olyan végrendelet mindig gyanús, amikor az örökös az az ügyvéd, aki a végrendeletet elkészítette, megírta.
Azt mondták, hogy ősszel fogják folytatni a sorozatot, most a nyári hónapokban nem folytatják.
Megnéztem a kezdő részt az rtlmost-on. Kálmán bácsit Szappanos úrnak szólítja az ügyvédnő, és magázódnak. Nem úgy néz ki, mintha a felesége lenne.
Kálmán bávsi Pestre ment az ügyvédhez a végrendelet miatt"
Nem emléksze erre, bizonyára kéglire/is/ ment az öreg :)
Krisztian Aniko volt baratja.Mikor Tibit megismerte,akkor vagy elotte,vele jart,de miatta szakitottak,vagy kulon voltak.De lenyeg,hogy vele is kavart.
Renátó nagy szám volt. A vasat mindenestre eladta.
Renátó:
- A pesti házban meglátták a cigány képemet és kezembe nyomtak két fazekat! Na, de vasazni én?!Dani főnök? :D
Tibi ötlete: ellenvideót kell küldeni az öregnek, gyere Kristóf te leszel a videósom! :D
Vajon ki az a Krisztián, aki a levelet írta Anikónak?
Szláven viszont szólhatott volna Diának a legrövidebb út az egyenes elv alapján.
Mi történhetett Attila feleségével, hogy zsarolhatóvá vált miatt? Mónika ügyesen csinálta!
Jó kis csavar volt a végén az özveggyel, de azért valami nem stimmel. Az első részben Koltai, vagyis Kálmán bávsi Pestre ment az ügyvédhez a végrendelet miatt. Ha az ügyvéd az özvegye, akkor ez hogy van?
Diácska szimpatikus csaj!
Megvan az özvegy!
ismétlés, az új részeket még nem is kezdték el forgatni, feltehetően csak jövőre lesz
és nagyon sajnálom, mert jókat derültem rajra...
hát,ez csúcs volt ahogy mindenki betódult Mónikát megmenteni,
Hétfőtől a Coolon lesz,19:től. Bár nem tudom, hogy ismétlés, vagy új részek.
olyan kár, hogy vége...annyira cuki sorozat volt , vicces, tele társadalomkritikával...
ahogy megint megjelenik az egész bagázs Mónika megmentésére (csak a ló hiányzott) és Tibi ??? egy csúcs fazon, remek színész, egy remek szerepben...
és Renátó ?? becsenget, hogy itt a fa.....és beengedik, egy bérházba....
mert azok benne voltak a buliban, hogy lenyúlják az önkormányzat pénzét és valahova el kellett dugni a könyvelést...
küldött, de az ügyvédnő nem mondta meg a fiának, csak a férjnek, mikor az elmondta, hogy ki és mi ő...
hogy lehetett rendben Mónika karórája, mikor lekerült a kezéről. hogy-hogy nem küldött jelzést?
Ez a valóságban a Dob-Kazinczy sarkán lévő Macesz Huszár, ami jó drága hely.
Az már nagyobb hiba, hogy Ökörapátiban nincs önkormányzat, csak a pm. A sajátos helyen őrzött irattárról nem is szólva!!!
nézem jobb híján....de nálunk a férjem főz...ő viszont rühelli, hogy minden csatornán főznek...
jó lehetett.....lehetetlenség utánozni, ezért színészek és jók....
További ajánlott fórumok: