Dr. Ujvári, Szent István Kórház, tapasztalatok... (beszélgetés)
..."Ha valaki elszúrt valamit, az nem ő volt, mivel jelen sem volt, más(ok)ra kell haragudnod:-)"....
Ez vicc ugye? Téged még sosem csaptak be? Ha a pasim nem jön el a randira, majd a körülöttem levőket szidom, hiszen Ő nem tehet semmiről...vele csak megbeszéltem.
Na de lényeg, nem engem kéne macerálni azért mert felvállaltam nyiltan a történteket, mindenesetre örüljetek, hogy nem a helyemben vagytok.
A kérdező meg eldönti majd, ha összegez, hogy mit csinál.
Szia, nagyon sajnálom, ami veletek történt, de nekem ez fura, hiszen ezzel a bejegyzéseddel azt bizonygatod, hogy az illető az egyetlen a kórházban, aki meg tudta volna oldani a helyzetet, a 8 jelenlévő ügyeletes fabatkát sem ért.
Tehát maximum csak azért tudsz rá neheztelni, mert nem volt jelen, ha ott lett volna, szerinted ő lett volna az isten.
Ha valaki elszúrt valamit, az nem ő volt, mivel jelen sem volt, más(ok)ra kell haragudnod:-)
Tehát a topknyitó az alábbi konklúziót vonhatja le: csak akkor szülj az Istvánban, ha Dr. Ujvári tuti jelen lesz!
Én vele szültem és teljesen meg voltam elégedve. Császár után sikerült szülnöm és mindent amit előre megbeszéltünk betartott. Az hogy a rendelésen volt hogy várni kellett az másnál is így volt, viszont nem is dobálta ki a nőket 10 perc után, ha sok megbeszélni valónk volt, kérdeztem stb. volt hogy 1 órát is bent voltam és soh anem siettetett.
Olyan orvos a világon nincs akiről csak jó véleményt fogsz olvasni. Én ráadásul más városból megntem hozzá szülniés nem bántam meg.
"....őszinte legyek pár fórumon olvastam róla véleményeket és csupa jót...." Nem olvashattál csupa jót, mert én már máshol is hangotadtam már nemtettszésemnek-ugyanezen a Nick néven.
Tudod, normál esetben-ha van rá oka, ha nem -akkor beszél egy kollégával, aki ott van és átad, mint esetet. Mégis inkább 8-an túrkáltak bennem, ügyeletes ügyeletes hátán....nem kívánom senkinek,- és ecsetelni sem.
Ám ami a legfontosabb lett volna, - és ezért borzasztóan haragszom- hogy a gyerekem így 7-as apgarral született, gyengülő szívhanggal, köldökzsinór tekeredéssel....abba nem is merek belegondolni, hogy hány helyen kaptam már meg a gyógypedagógusoktól, hogy mennyi mindent befolyásol a szülés.....Ezt meg ugye nem kell ecsetelnem, hogy a TSMT, a PEX, az Alapozó, a Delacato...és a kivizsgálások nélkül könnyebb lenne az életünk.
Hogy kerek legyen a történet, vele ezt nem tudtam megbeszélni, mert külföldre ment Akkor...varratszedésre már máshoz mentem....soha többet nem találkoztunk, de talán jobb is így. (Neki mindenképpen:_))
Ez nagyon durva! eddig csupa jót hallottam róla, persze nem túl sok forrásból, ezért érdeklődöm :(
Ennyire hanyag lenne?!
NEEEEEEEEEEe!
Az SZTK-ból átcsábított a magánba--mindig sokat vártam , pedig időpontra....
Aztán a nagy napon nem vette fel a telefont, 10 óra múlva...ekkor már sürgős császárhoz készültünk az Istvánban...jelent meg. Szóval, ha a szülésnél zavar az orvosok jelenléte, akkor nyugodtan válaszd!:-)
Sziasztok!
Véleményeket várnék Ujvári doktorról.
Milyen volt a terhesgondozás és a szülés alatt?
Sikerült-e valakinek császár után hüvelyi úton szülni nála?
Ha igen,mennyi idő telt el a két szülés között?
Minden érdekel.
Ajánljátok vagy sem?
Köszi,
Zelka
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Tudja valaki, hogy mi a Szent István kórház honlapja?
- Ki a legjobb szülész a Szent István kórházban? 27 hetes terhes vagyok-mikor kell orvost fogadni?