Dr. Krasznai Zsolt (beszélgetés)
Szia!
Csak a legjobbakat tudom mondani a Doktor ur "szajairol"...
Baratnomnek is es nekem is toltotte csodaszep termeszetes.
Arra torekszik h ne legyen mu... Inkabb vissza hiv tobbszor h a kello eredmeny meglegyen.
Sziasztok!
Volt valakinek a doktor urnal orrplasztikaja?
Ha igen megtudnatok irni mennyiert csinalta? Sehol sem lehet arat talalni, persze tudom h egyeni adottsagoktol fugg de azert jo lenne tudni hogy mire lehet szamitani.
Nagyon koszonom!:)
Sziasztok!
Mini arcplasztikáról van valakinek vmi infója?
Ár? Szépen dolgozik?
Üdv
Krasznai doktor kitűnő szakember! Korrekt, pontos es a panciens elégedettsége nagyon fontos a szamara!
En mellnagyobbito műtéten voltam nála. Az eredmény tökéletes! Az elvárt méretet es formát kaptam. A hegek nagyon szep vekonyak es jol gyógyulnak.
A klinika gyönyörű, tiszta, modern. A műtőben a legkorszerűbb technikai eszközök is megtalálhatóak.
Csak ajánlani tudom azoknak, akik meg orvos választás elott állnak!
Halas köszönet Zsoltnak az eddigiekért ;)
Sziasztok! Csak cici műtéti tapasztalataitok vannak Krasznai doktorral kapcsolatban, vagy esetleg zsírleszívás, hasplasztika is?
Előre is köszi :)
Dr Krasznai Zsolt a legprofibb plasztikai sebesz, akivel valaha talalkoztam! Szinte muveszi szinten dolgozik a plasztika barmely teruleten, a leheto legmagasabb minosegi kovetelmenyeknek megfeleloen. Gyonyoru, igenyes a munkaja. Termeszetesen az arai is es a "referenciaji" is ezt tukrozik!
Csak ajanlani tudom minden szepitkezni vagyo holgynek! Mindezek mellett egy vegtelenul kozvetlen, karizmatikus szemelyiseg! A korabbi bejegyzesek negativ hozzaszolasaival egyalatalan nem ertek egyet, hisz sokan a szemelyet tamadjak! Nos, szerintem ezek a holgyek vagy csak szerettek volna nala szepitkezni, de anyagilag nem tehettek meg, vagy talan tul magaval ragado volt a Doktorur szemelyisege es a visszautasitas esett ennyire rosszul! :)) Egy biztos: sem szakmaiag, sem emberileg sem en sem szamos ismerosom nem tud semmi negativat felhozni ellene!
Ugyhogy aki meg nem dontott, az nyugodtan rabizhatja magat, nem fog csalodni!!!! :)
Szep estet mindenkinek! ;)
Abszolut cafolom az altalad leirtakat, mar ami Dr. Krasznai szemelyet, hozzaallasat illeti. A munka "eredmenye" nemcsak az orvostol fugg, az hogy kinek mi a szep,tetszik-nem tetszik, teljesen szubjektiv. Engem o mutott, nem vagyok celeb, csak egy atlagos 40-es, ketgyerekes. En maximalisan meg vagyok elegedve, barmikor kerdezhettem a konzultacio es mutet kozott is, keszsegesen valaszolt, soha nem ereztettek ,hogy ugymond csak egyszeru ember lennek. Az hogy celebeket mut, az nem jelenti azt, hogy barki hozzajuk akarna hasonlitani. Innen is latszik, hogy nem konzulaltal vele. Nem tudom , miert kell nem intelligensnek, bunkonak nevezned. Beszeltel, talalkoztal vele szemelyesen????? Ha nem, akkor ez a fajta velemennyilvanitas, hat hogy is mondjam, nem sertegetni akarlak, de tobb mint szanalmas....
Egyebkent nem kell otthagyni rengeteg penzt azonnal, csak a konz.dijat, ami a mutet osszegebol levonasra kerul.
Amugy mutass nekem egy olyan maganrendelest, ahol az orvos minimum!!!! fel orat foglalkozik veled, es nem szamol semmit.
Ne haragudj, nem megbantas volt a celom, de mint irtam, sem celeb, sem rokona nem vagyok, csupan egy olyan no, aki 3 kulonbozo orvosnal tortent konzultalast kovetoen Krasznainak szavazott bizalmat, amit nem bantam meg, sot, hidd el, akiket o operalt es beszeltem veluk, mind ezen velemenyen vagyunk.
sziasztok ,
en is Krasznaihoz szeretnek menni, velemenyek rola?van esetleg valakinek fotoja ?elore is koszi
Sziasztok! Én most voltam Dr. Krasznai Zsoltnál mellnagyobbításon 3 napja. Igaza van Szabcsi25-nek: a konzultációs díj 30.000. a műtét 1,1M. A konzi díj beleszámítódik a műtét árába. CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK. A LEGPROFIBB, AKIVEL VALAHA TALÁLKOZTAM!!! Lehet, hogy nem olcsó, de higyje el mindenki, meg van a miértje! :)
Ha esetleg bármi kérdésetek lenne vele vagy a beavatkozással kapcsolatban, akkor írjatok nyugodtan! :) Szép(ülős) napot mindenkinek!
Sziasztok!
Krasznai Doktorúrhoz szeretnék menni decemberben mellnagyobbításra. Tud valaki mondani valamit róla, aki nála csináltatta?
A munkájáról szeretnék képeket nézni!
Illetve picit gondolkodóban vagyok, mert Dr Grigalek Gábor-t is ajánlották. Nem tudom eldönteni ki lenne a jobb. Grigalekről van vélenyetek? Ki lenne a jobb: Krasznai vagy Grigalek? Köszönöm aki segít!
Egy barátnőmnek csúnyán elrontotta a száját...szilikonnal...
És szerintem Zimány Lindát is full eltorzítja a botoxal,meg a szájtöltögetéssel...
Lindának alapból vékony szája van,és nem áll jól az arcához a vastag ajak...
Krasznai helyében én ezt megpróbálnám megértetni vele!
Sziasztok
Krasznai doki által műtött képeket tud valaki linkelni? Sehol nem találok. Előre is köszönöm a segítséget. :)
ott rengetegen irtak,nincs erőm végig olvasni :)
mondjuk nem ártana rávenni magam a saját érdekembe