Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Krasznai Zsolt fórum

Dr. Krasznai Zsolt (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
394. Heni22
jan. 8. 07:59

Sziasztok,

Mennyibe kerül jelenleg Dr Krasznainál az ajakfeltöltés?

jan. 3. 22:13

Sziasztok,

Mellnagyobbítás miatt próbálom felmérni a jelenlegi helyzetet orvosok terén, és Dr. Krasznai Zsolt felkeltette az érdeklődésemet, de mint ahogy előttem sokan nem találtak semmilyen referenciát az interneten, itt próbálkoznék. Ha valaki tud küldeni nekem előtte-utána képet azt nagyon megköszönném. Nem vagyok jártas ezen a fórumon, meg őszintén szólva, nem szoktam ilyen helyeket látogatni, de nincs más ahonnan az ember tájékozódni tudna még a konzultáció előtt. (Alapvetően sem volt nagy mellem, de 1 évig tartó szoptatást követően úgy érzem szükségem van egy ilyen beavatkozásra.) Köszönöm a segítségeteket.

Üdvözlettel

392. Ediiii (válaszként erre: 378. - Livana)
dec. 7. 15:31

Szia nagyon kedves közvetlen nem kell celebnek lenni.

Én sem vagyok az és még is megcsinálta a hasplasztikamat

391. Ediiii
dec. 7. 12:14

Hello mindenkinek

Túl vagyok a hasplasztikam minden Okes gyönyörű a hegem szép lapos a hasam

Krasznai dr. Le a kalappal

Minden ki nagyon kedves 10 skálán.10

Csak ajánlani tudom mindenkinek

390. 6eea6e9c26 (válaszként erre: 388. - 1a4b998ad8)
nov. 26. 13:07

Nagyon jól eltudja adni magát az biztos.

Soha nem mennék hozzá, sem a másik sztárolt orvoshoz, akihez nem kerültél be.

Nagyon sajnálom, hogy így jártál.

Hamarosan leveteti ezeket a hozzászólásokat is.

389. loretta4 (válaszként erre: 388. - 1a4b998ad8)
nov. 26. 10:40

Csak az Instan tud pózolni celebekkel és a médiában árulja magát.

Nem az én gondolatom, de nagyon egyetértek vele: Akihez celebek és ku**ak járnak, nem szabad menni, mert azok mindent ingyen akarnak és az egyszerű emberekkel fizetteti meg.

nov. 26. 00:27

Sziasztok!


Megszeretném osztani veletek a történetemet a nevezett orvossal kapcsolatban.A történetet tanulság képen írom, hogy ilyen is történik a nevezett orvosnál.

Én kisajak-kisebbítésre mentem hozzá.Ez a műtét típus nincs fenn az oldalán,de vállal.

A kisajkaimon középtől a felső részig fokozatosan növekvően felesleges bőrrész volt.

A felesleg eltávolítása miatt kerestem fel az orvost.

Az orvosnak mind a konzultáción,mind a műtét előtt jeleztem, hogy nem szeretném, ha kicsi lenne.Mind a kétszer azt mondta, hogy nem lesz.

Ehhez képest az történ, hogy a középső résztől a felső részig elfogatható méretre vágott,viszont ott, ahol nem lógott és nem volt problémám vele, tehát a középső résztől a végéig minimálisra vágott a kb. 8 mm-es magasságból kb. 1 mm lett, és ráadásként nem csak a magasságából vágott, hanem a hosszúságból is.Ami azt jelenti áttette a kisajkam végződését. Nekem kinyúlt a gátba és nem a hüvely bemenetig tartott, hanem tovább.A gát és a hüvelybemenet közötti részen nyálkahártya volt,most száraz bőrrész.Konkrétan a kisajak végét 1 centiméterrel rövidítette meg -belevágott a gátba és kivágta-.

Arról , hogy az alsó részt minimalizálja és a végét kivágja -ezzel áthelyezve a kisajak végpontját-,nem szólt/tájékoztatott sem a konzultáción,sem a műtét előtt.A konzultáción arról volt szó csak,hogy a kisajak végéből a bőrfeszességhez szükséges 1-2 mm lesz vágva -igazából ettől is féltem, nem szerettem volna,de elfogadtam az orvosi meglátást-.

Ehhez képeset elég brutális változást vitt véghez, szóbeli tájékoztatás és belegyezésem kérése nélkül.A felesleg levágása helyett átszabta a kisajkam egészét. Itt megjegyezném, hogy arról sem szólt, hogy a felső részen az egyik oldalon lévő kisajak mellékágat a fő vonal elvágásával be fogja toldani.Ez a megoldás is kényelmetlen.

Ugyan aláírtam a jogi nyilatkozatokat a műtét előtt,de azt gondoltam és gondolom, hogy egy magán klinikán főleg egy esztétikai beavatkozásnál az lenne az etikus, hogy az valósuljon meg,amit a páciens szeretne és ne történjen olyan amit nem szeretne.Továbbá azt is gondolom, hogy egy magán klinikán a műtét előtt el kellene mondani és meg kellene mutatni, hogy milyen végeredményre számíthat az ember,mi a műtéti terv.És nem lenne szabad olyat tenni,amit az ügyfél nem szeretne. Az Én kérésem, hogy ne legyen kicsi nem gondolom, hogy orvosi szempontból nem helyén való, túlzó kérés lett volna és emiatt nem lett volna szabad megvalósítani.Nem értem miért kellett ilyen mértékben hozzányúlni,hisz nem jeleztem problémát az adott rész kapcsán és kétszer is jeleztem, hogy nem szeretném, hogy kicsi legyen.

Jelenlegi kinézete a területnek:

Mint ahogy említettem az elülső rész normális méretre lett vágva a középső részig onnantól kezdve meredek vágás van és utána a kb. 1 mm-nek mondható perem rész,de igazából kézzel tapintható rendes peremrész abszolút nincs.Így teljes mértékben aránytalan a kisajak egésze.Én csak mély bevágásnak,kráternek hívom,ami a középső rész alatt van.A végénél abszolút nincs semmi hagyva.A gát résznél a két bevágás vonala látszik.

Következmények:

- Nekem érzékeny volt a kisajak, középső rész alatti rész is, főleg a végénél. Kisugárzódtak oda érzések. Jelenleg nagyon csorba érzéseim vannak azon a részen.Kb. 15 százalékban maradt meg az érzékenység.

- Az aránytalan vágás miatt és amiatt, hogy a végénél teljesen lenullázott,teljesen kényelmetlen, fájdalmas a terület.Fájdalom főleg a vége résznél van,ott ahol régen nyálkahártyás rész volt,most meg száraz bőrfelület,valamint azon a részen,ahol még azaz egy milliméter sem maradt meg.Ehhez hozzá kell tennem, hogy sok nővel ellentétben nekem a nagyajkaim kicsik, szóval nem zárnak rá a kisajakra, így nincs,ami a kisajkat védi és mivel minimalizált, a hüvelyt is alig védi már vmi.

- Mivel alig van, ami védi a hüvelyt így felmerült a fertőzés veszély hosszútávon.Az orvosi vélemények megoszlanak.Akinél voltam orvos,azt mondta, hogy nem lesz gond vele,viszont olvastam olyan véleményt, hogy direkt nem szabad kicsire vágni mivel az öregedéssel vékonyodik a kisajak és szétnyílik,ezzel növelődik a fertőzés veszély.Ezt csak idő múltával fogom megtudni.

- Lelkileg összeomlottam. A műtét után fokozatosan realizálódott bennem, hogy pontosan mi történt.Konkrétan sokkot kaptam,szakszóval traumán mentem át.Ami nagyon erős szorongással járt.Szorongással keltem,szorongással feküdtem.5 óránként vettem be gyógyszert.Úgy éreztem, hogy soha nem szabadulok meg attól az érzéstől.Egy módszer segítségével a nagyon erős szorongásból több hét szenvedés után 4 nap alatt sikerült kijönnöm,de még utána kb. egy hónapig szedtem a gyógyszereket,mivel aludni sem tudtam.Szerencsére már egy jó ideje nem kell semmi.

Ezen kívül,több hónapig nem tudtam rendesen enni sem, így 47 kg voltam.Továbbá minden nap több órát sírtam.Sajnos mivel nem tudom feldolgozni a történteket, így a mai napig sírok szinte minden nap, igaz már csak kb. 15 perecet,de többször egy nap.

-A műtét nem csak a szexuális életemre hat ki erőteljesen,hanem a minden napjaimra,mivel fáj és kellemetlen -mind járás közben,mind ülés közben- Megfelelő bugyit sem találtam még.

Az orvos viselkedése:

Az első találkozáskor a konzultáción kedves volt.Megnézte a területet,a területen nem mutatta meg, hogy hogyan csinálná.Egy papírlapon rajzolta le, hogy hogy lesz a vágás,a mellékág megoldására egyáltalán nem tért ki és arra sem hogy a hosszát is megrövidíti.Itt megjegyezném, nem nagy rajztudással rendelkezik.Valamint az is elmondható, hogy háromszor rajzolta le a vágást.Az egyik a konzultáción volt,a második az első kontrollon,a harmadik a második kontrollon.Teljesen eltérőek voltak.A konzultáción rajzoltak merőben eltérnek a második kontrollon rajzoltaktól,ami valóban megegyezett a végleges eredménnyel,persze a hosszából való kimetszés ezen a rajzon sem volt érzékelhető.

A műtét után az első kontrollon -kb.egy héttel a műtét után-. Kedves volt.Mondtam neki, hogy a gát résznél egy varratszál elszakadt.Azt mondta az a dolga, hogy kijöjjön.Az elszakadt varratszálat alapvetően nem vette észre, külön szóltam neki,nagy nehezen találta meg, jól szétfeszítette,fájt is kicsit amikor nézte.A konzultáció után lévő napokban szétjött teljesen,így egy lyuk keletkezett,ami miatt más orvoshoz kellett fordulnom.

A műtét utáni második kontroll -több mint két hónappal a műtét után-. Az orvos nem volt kedves, agresszív viselkedést is mutatott.Az orvos nem kérdezett rá, hogy az elszakadt varrattal minden rendben volt-e.

Jeleztem az érzékenységi problémát.

A következő mondatok hangoztak el az első és második kontrollon,nem szó szerinti idézések:

Most ő mit kezdjen ezzel,ő nem tudja hogyan tovább.Visszacsinálni nem lehet.

A csiklóhoz és hüvelyhez nem nyúltunk,fölül még hagytunk is. -Ergo szerinte, érzékenység vesztés nem lehet-

Anatómiailag alul nincsenek olyan idegvégződések.

A hüvely van úgy beidegezve.

Ha ő rendes sebész lenne én könyörögnék, hogy ő segítsen.

Ő jó.Ők elvégezték a műtétet.

Szexuális aktus közben begyűrődik a kisajak és az fájdalmas.-Nem jeleztem neki, hogy ilyen problémám lenne.-

Ha meghagyja az lett volna a baj.

Az orvosnak jeleztem, hogy fájlalom, hogy a műtét előtt nem lett elmondva, hogy honnan mennyi lesz levágva,se megmutatva. Azt mondta, hogy ő megmutatta.Konkrétan az történt, hogy a műtét előtt összesen kb. öt percet töltött velem.Ebből kb. 3 perc volt,míg megfogta a felső területen a felesleges bőrrészt és megnézte,mondta, hogy tényleg indokolt a műtét.Ut. csinált fotót és ennyi.Én ezen meglepődtem, mert arra számítottam, hogy rendesen meg lesz beszélve,meg lesz mutatva és be lesz jelölve.Így meghökkenésem közepette, csak annyit kérdeztem, hogy ugye nem lesz kicsi,mire ő hátra nézett rám és mosolyogva azt mondta, hogy nem.

Nagyon fájt, hogy meghazudtolt.Mondtam neki, hogy nem értem, hogy miért nem mutatta meg,mivel egy előttem műtött lánynál megmutatta a levágandó területet.-A hoxa intimplasztika oldalon tartottam a kapcsolatot egy lánnyal akit ő műtött.- Erre nem mondott semmi.

Habár kifejeztem az orvosnak,hogy szeretném,hogy bocsánatot kérjen a történtek miatt,de legkisebb jelét sem mutatta megbánásnak,inkább csak az volt hogy ő jó.

Valóban, ha egy lélektelen,érzéstelen,nem mozgó fekvő gumibaba lennék,aminek megformázta a kisajkát,ránézésre mondhatni, hogy jó.

Egyébként elgondolkoztam a dolgon.Az ő olvastában valóban sikeres lehet a műtét.Hisz ő kitalált vmit.,amit véghez is vitt.Igaz nem osztotta meg velem, hogy az Én testemmel mit fog csinálni.Nem kérdezte meg, hogy nekem az úgy megfelelő lesz-e,szeretném-e ,belegyezek-e.Szerintem egy esztétikai magánklinikán ez nem egy elfogadható hozzáállás.Főleg annak tekintetében, hogy a kérésemet,miszerint ne legyen kicsi,nem tartotta tiszteletben.

Önmagában azzal sincs bajom, ha neki van egy konkrét véleménye,hogy az adott területet, hogyan formázza át és ahhoz ragaszkodik.Önmagában ezzel nincs gond,csak akkor ossza meg a tervét a konzultáción és engedje meg az ügyfélnek, hogy eldöntse,hogy neki az jó-e vagy nem, vállalkozik arra vagy sem.

Szakmaiság:

Utána olvastam az interneten lévő szakirodalomban, azt olvastam, hogy a körbevágás a legrégebbi vágás forma a kisajak plasztikában és a magas kockázat miatt már nem alkalmazzák.Videókat is néztem amerikai plasztikai sebészektől, egy helyen láttam, hogy alsó részen vágtak,de ott nagyon vékony lógó bőrrész volt,ott valóban el tudom képzelni, hogy fájdalmas lehet az aktus.Főként a Trim nevezetű eljárást használják, ami annyit jelent, hogy csak a felesleget távolítják el. Ezek alapján vélelmezem, hogy az orvosnak fogalma sincs, hogy milyen vágási eljárások vannak és melyiket milyen esetben kell alkalmazni. Én bőrfeszességről nem hallottam és nem olvastam a kisajak plasztika kapcsán.

Rajta kívül voltam egy másik plasztikai sebésznél is,neki feltettem a kérdést,hogy milyen vágások vannak a kisajak plasztikában.Azt mondta, hogy nincs csak levágjuk.Szóval más plasztikai sebész sincs tudatában.

Itt saját véleményként megjegyezném,habár nem vagyok orvos,de azt gondolom, hogy ha csupán azt a tényt veszi figyelembe, hogy kicsik a nagyajkaim nem lett volna szabad a hosszát megrövidítenie és a nagyságát minimálisra vágni.Ugyan nem mondta az orvos,de meglátásom szerint ő az alsó résznél egy szempontot vett figyelembe,még pedig egy férfi szempontot.

Hibáim:

Habár a tapasztaltak alapján azt gondolom, hogy az orvos felelőtlen volt,lelkiismeretlen, etikátlan és szakmaiatlan,ennek ellenére magamat hibáztatom leginkább.Hiszen Én voltam,aki őt választotta és az ő kezei alá feküdt be.A tapasztaltak,egy információ ellenére és annak ellenére,hogy megfogadtam, hogy mire fogok oda ügyelni az orvos választásnál és a műtét előtt.

-Olyan orvost akartam,aki tudja, hogy a kisajak plasztikában milyen vágási eljárások ismertek -ki tudja választani a legmegfelelőbbet-,aki megmutatja elmagyarázza,bejelöli filctollal és tükörből megmutatja, hogy honnan mennyit vág.Aki azt szeretné, hogy elégedett legyek vele.

-Előre kigondoltam, hogy nem szeretném, hogy az amúgy is kicsi nagyajkam alá legyen vágva a kisajak.Valójában nem szerettem volna, hogy egyáltalán vágva legyen a végéből,de ha mégis max 1mm.Szerettem volna ha formailag a kisajkam követte volna a nagyajkamat.Mindezeket pontosan azért gondoltam ki,mert tudtam, ha nem így történik kényelmetlen lesz és érzékenység vesztéssel járhat.-Ha úgy mint más helyeken filctollal bejelöli és tükörből megmutatja, hogy ő mit gondolt ki,akkor rögtön tudtam volna mondani, hogy hol rajzolja át mert Én azt nem szeretném és ha ő azt mondja, hogy azt ő nem látja helyénvalónak,akkor más orvost kerestem volna-

-A hoxán megismert lány mondta -Őt is ez az orvos műtötte-, hogy neki az egyik oldalon még igazgatnia kell mert ott megmaradt egy rész.Kvázi nem lett egyforma a két oldal.

-A konzultáción lényegében semmit nem tudtam meg hogy hogyan fog kinézni a végeredmény,ő hogyan oldaná meg a felesleg eltávolítását,a mellék ág problémát.Tőle nem kérdeztem meg, hogy ő tudja-e, hogy milyen vágási típusok léteznek a kisajak plasztikában. ......

-A konzultáción félmeztelenül úgy fektetett fel a vizsgáló asztalra, hogy látszott, hogy a fent lévő papíron nem én feküdtem csak.Meg volt gyűrődve,szakadozott. Itt megjegyezném, hogy az első kontrollom alkalmával is ezt tapasztaltam,sőt egy szőrszál is volt a papíron.Egyedül a második kontrollomon volt tiszta papír feltéve,de gondolom ez annak volt köszönhető, hogy kora reggel mentem és én lehettem az első páciens.

Ha nadrágban kellett volna felfeküdni még rendben is lett volna a dolog,de bugyi nélkül való felfekvéssel kapcsolatban mást gondolok.

-A műtét előtti vizsgálatkor ragaszkodnom kellett volna ahhoz, hogy mutassa meg, jelölje be és tükörből is láthassam,hogy honnan mennyit fog vágni és a mellékágat hogyan oldja meg.Ki kellett volna állnom magamért és az elképzeléseimért.Ehelyett csak annyi telt tőlem, hogy Ugye nem lesz kicsi.Őszintén szólva rémálmomban sem gondoltam,fel sem merült bennem, hogy a hossza is meg lesz rövidítve.Eszembe nem jutott ennek a veszélye.Ha a hosszából nem vág,akkor biztos vagyok benne, hogy egy kicsit kényelmesebb lenne,annak ellenére is, hogy minimalizálta a magasságát.Mondjuk nem értem hogy lehetett minimálisra vágni,ha csak azt a kérést veszi figyelembe, hogy ne legyen kicsi.

Ha jobban figyeltem volna,jobban ügyeltem volna nem történhetett volna ez meg velem.Mondjuk a műtét előtti vizsgálat után folyamatosan zakatolt a fejemben, hogy vegyem fel a ruhát és menjek haza,mert ez így nem lesz jó.Nem tettem meg sajnos.

Anyagi:

Egy ilyen műtét ára érzéstelenítésben 210ezer körül van,altatásban 300 körül van.Ennél az orvosnál az egészért 460ezer forintot fizettem.Ahova eredetileg be szerettem volna jutni ott 600-700 ezer között mozgott az ára.Mivel nagyon népszerű orvos és nem csak magánban,hanem államiban is dolgozik valamint alapítványt is csinál,így Én sajna nem jutottam be.

Szóval,azt gondoltam, hogy ennyi pénzért jót kapok.

Az előbb sírva fakadtam, hogy olvastam egy hozzászólást a hoxa intimplasztika oldalon, hogy nem bánta meg a műtétet,és örül, hogy megtette ezt a lépést és az orvosválasztást sem bánta meg.Ő a 210ezerbe kerülő helyen volt.Persze örülök, hogy vannak,akiknek jól sikerül,de Én miért jártam így.

A rehabilitációm a műtétet követő 5 hónapban közel annyiba került mint a műtét ára. Ami a legrosszabb, hogy semmit nem tehetek, együtt kell élnem életem végéig a keletkezett károkkal.

Én a tapasztaltak alapján annyit mondhatok, hogy aki nagyobb beavatkozásra készül ne őt válassza pl.: Mellkisebbítés.Én az interneten fenn lévő cikkek,videós interjúkban elhangzottak ellentétét tapasztaltam meg nála.

Azt el tudom képleni, hogy van amiben jó, és van akivel másképpen viselkedik,de aki hozzá megy kalkulálja bele azt is, hogy könnyen úgy járhat ahogy Én.Ezt pedig senkinek nem kívánom.

Ha valaki úgy dönt, hogy elmegy hozzá az olvasottak ellenére, azt javaslom, hogy a választott műtét szakmai hátterének jól járjon utána.A konzultáción ne engedje meg azt,amit én, hogy jó formán semmit nem mond arról, hogy hogyan végezné el a műtétet és nem mutatná meg, hogy milyen végeredményre számíthat.

Semmi képen ne menjen egyedül a konzultációra.Ha a műtétet nála végezteti el ugyan egyedül kell felmennie,de ragaszkodjon hozzá, hogy a műtét előtti utolsó konzultáción legyen ott valaki önnel.


Egyszerűen csak jobban akartam érezni magamat, boldogabb akartam lenni,meg akartam szüntetni azt a pár egészségügyi problémát ami a megnagyobbodott kisajakkal járt.Azt gondoltam, hogy jobb lesz a műtét után.Erre az lett, hogy soha életemben nem volt annyi problémám a kisajkammal mint most.Teljesen tönkretett a műtét és nem tudom, hogy mikor fogom elfogadni,feldolgozni.A szexualitásomon, nőiségemen elég nagy csorba esett és ehhez hozzájön a mindennapi kellemetlenség.


Őszintén kívánom mindenkinek, aki plasztikai műtétre készül, hogy álmai valósuljanak meg és ne egy rémálom legyen belőle.


Szeretettel, minden Olvasónak!

387. egri maja (válaszként erre: 378. - Livana)
nov. 17. 20:26

Szia!:)

Én voltam nála ajakfeltöltésen és végtelenül kedves és türelmes volt.

nov. 16. 20:48
Sziasztok, engem szemhej plasztika es szemalatti feltoltes erdekelne. Tudna esetleg valaki arat es tapasztalatot megosztani?
385. Pufi26
nov. 16. 15:14

Sziasztok!


Szeretnék érdeklődni akiknek a doktor úr ajakfeltöltést csinált! Klinikával ma beszéltem, eddig 2 emberét láttam de szívesen körbe érdeklődöm mielőtt belevágnék! Köszönöm 😊

384. palma_eve (válaszként erre: 361. - Krisztini)
nov. 8. 21:49
Ez engem is érdekelne!! :)
383. ella15 (válaszként erre: 378. - Livana)
nov. 4. 13:16

Annyira cuki, kedves es jofej, soha mashoz nem mennék.

Zsolt a termeszetesség hive, nem vallal el olyat ami neki nem tetszik vagy nem ert vele egyet, egyebkent se mondja meg hogy mekkorat tesz be ha mellrol van szo, en mondtam h termeszeteset szeretnek mondta h gyonyoru lesz ami illik az alakomhoz es az is lett :) masnap tudtam meg hogy mit es mekkorat kaptam. Furcsa ez nekem hogy par forumon meg velemenyt kernek egymastol a csajok, hogy mekkorat valasszanak..

nov. 4. 00:18

Sziasztok!

Régóta tag és fórumkövető vagyok, kb. 8 éve. Valaki nem tudná megmondani “jingitáá” email címét? Írtam neki üzenetet itt, de nagyon régóta nem látogatja a fórumot, viszont nagyon el kellene érnem. Tudtok segíteni? Ezer köszönet!

381. Shana24 (válaszként erre: 380. - Nunuke2)
nov. 3. 23:30
Szerintem ugyanaz, mint minden normális plasztikai sebésznél. Irreális kèrések.. gondolom én.
380. Nunuke2
nov. 3. 21:04
Sziasztok! En is hozza megyek majd konzira, most picit megijedtem. Sokat kell ra varni.. Mi lehet az oka annak ha valakit elutasit?
379. Shana24 (válaszként erre: 378. - Livana)
nov. 3. 20:59

Voltam nála, nyoma sem volt az efféle viselkedésnek! Maximálisan kedves, intelligens és figyelmes volt. Nem arrogáns picit sem....pedig nem vagyok celeb 😄

És igen, van akit elutasít, de annak megvan az oka.

378. Livana
nov. 3. 13:43

Sziasztok!

Szeretnék hozzá is elmenni egy konzira,de többen azt mondták,eléggé arrogáns.. távok áll tőle a felhőtlen kedvesség. Válogat,van akit kifejezetten elutasít. Aki volt nála.. vélemény?

377. Vehuel (válaszként erre: 351. - 19Napsugár79)
okt. 22. 11:56
Megkérdezhetem, hogy milyen gyártmányú volt az implantod?
376. Vehuel (válaszként erre: 360. - Zsebi84)
okt. 22. 11:49
Nekem a Mentorral történt ugyanez. Kiszakadt és nem is volt bent túl rég. Egyszerűen anyaghibás volt. :-(
375. ella15 (válaszként erre: 374. - Nunuke2)
okt. 22. 09:23

Nekem szept 5. volt konzi es okt 18án mutott (mell).

Amugy egesz rugalmasak, nekem amugy is csak ez volt jo.

374. Nunuke2
okt. 19. 10:02

Sziasztok!

Tudjatok esetleg mennyi ido van a konzi es a mutet kozt nala?

Koszi!

373. britti2 (válaszként erre: 365. - Klalala)
okt. 17. 23:27
Nekem 2hete kellett korrekciózni, mert lecsúszott az implant. Semmit nem kellett fizetni, gariba megoldotta.
372. Ediiii (válaszként erre: 370. - LLL)
szept. 13. 17:12
Jaja csinálok majd
371. Ediiii (válaszként erre: 370. - LLL)
szept. 11. 08:58
Szia igen majd küldom fotokar
370. LLL (válaszként erre: 368. - Ediiii)
szept. 1. 18:25
Szia! Mikor lesz a műtéted? Csinálsz majd naplót?:) Én is láttam pár negatív hozzászólást de ha neked szimpatikus volt a doktor úr és bízol benne akkor hajrá. Én is fontolgatom hogy még karácsony előtt műttetek:)
369. Ediiii (válaszként erre: 364. - Macskajajj)
aug. 30. 23:25
Szia és milyen lett az eredmény?
368. Ediiii
aug. 30. 23:22
Sziasztok most készülődöm műtétre szükségem lenne egy kis bátorításra mert sajnos nagyon sok negatív hozzászólásokat lattam
367. Ediiii (válaszként erre: 362. - Divinorum)
aug. 30. 23:10
Szia én előre is köszönöm
366. LLL
aug. 25. 20:29
Sziasztok! Van itt aki csak mellfelvarrást csináltatott vagy kombinált műtétje volt? Tudna esetleg valaki küldeni képet vagy meghívni a naplójába? Nagyon szeretnék tőle látni pár munkát :) Egyenlőre közte és egy másik orvos között variálok, lehet mindkettőjükhöz kérek időpontot. Ti több orvosnál is voltatok konzultáción? :)
365. klalala
jún. 4. 08:36
Sziasztok!Van itt valaki aki kivetette az implantátumot?Mennyibe került Krasznainál?Illetve olyan akinek implant lecsúszás miatt korrekciós műtétre volt szüksége?Az mennyibe került?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook