Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Dr. Krasznai Zsolt fórum

Dr. Krasznai Zsolt (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
365. klalala
jún. 4. 08:36
Sziasztok!Van itt valaki aki kivetette az implantátumot?Mennyibe került Krasznainál?Illetve olyan akinek implant lecsúszás miatt korrekciós műtétre volt szüksége?Az mennyibe került?
máj. 25. 21:33

Sziasztok!

Volt valaki aki nagyobbra cseréltetett implit viszonylag rövid időn belül? Vagy bármikor? Írna nekem légyszi? Engem márciusban műtött Zsolt 🙂

363. Koves.lizi (válaszként erre: 362. - Divinorum)
máj. 21. 18:18
Szia!Engem 4 hónapja műtött. Kombinált műtétem volt.Sajnos lassú gyógyulási idővel. Türelmesen betartottam minden előírást és gyönyörű, már most alig látszó heggyógyulással. Ha konkrét kérdésed van írj nyugodtan rám.
máj. 20. 18:47
Sziasztok! En is a dr. urnal csinaltattam a melleim, 400cc anat implant. Ha valakivel tudnek tapasztalatot cserelni a gyogyulasrol, keressen :) nebany naploba mar jelentkeztem. Udv!
máj. 3. 09:59
Sziasztok, a Dr. úrnál botoxra és hyaluronos töltésre is hosszú a várólista vagy csak a nagyobb műtétekre? Illetve nagyjából milyen árban mozognak a feltöltések? Nem találok árakat az oldalán.
360. zsebi84 (válaszként erre: 351. - 19Napsugár79)
máj. 1. 15:47
Szia! Nekem 5 éve van mellimplantatumom, 2 hete fedeztem fel a jobb cicimben en is csomókat. Voltam Uh-n, ott azt mondták, az implantatum sérülhetett meg, mert látszik, hogy az dudorodik ki, nem pedig daganat v ciszta. Holnap fogom hívni a dokimat (dr Falus). Neked milyen márka van? Nekem Arion 390 cc csepp alakú. En is nagyon meg voltam ijedve, azt hittem mellrákom van... a dokim mar nem ezzel a márkával dolgozik, hogy cseréli igy ki garanciaban? A gyártó oldalán azt olvastam, hogy ha sérül az impli, ugyanilyet adnak cserébe. Nekem ugyanilyen akkor se kene ha még ezzel dolgozna a dokim. Mar Mentorra váltott. Igy vajon hogy tudom érvényesíteni a garanciát? Neked ugyanolyan lesz ujra mint ami tönkrement?
359. panna77 (válaszként erre: 355. - Majbet)
ápr. 25. 13:52
Szia, én most voltam nála másodszor, impl+ felvarrás 1.500 ezer forint.
márc. 24. 13:47

Sziasztok!

Ha valakinek van 85 C -s kompressziós melltartója,szívesen átvenném.

Egy számmal kissebbet kértem és még levegőt is alig tudok benne venni 😕

357. majbet (válaszként erre: 356. - Thermál3)
márc. 21. 17:24
Köszi
356. thermál3 (válaszként erre: 355. - Majbet)
márc. 16. 17:23
Kb. 1.500 ezer
355. majbet
márc. 16. 17:12
Sziasztok! Kérdezném, hogy kb. mennyibe kerül a mellnagyobbítás Dr. Krasznainál. Tudom, hogy egyéni az árszabás, csak látom, hogy most 218.000 Ft kedvezmény van minden altatásos műtét árából. Csak nem mindegy, hogy miből vonódik le!
354. Cinna69 (válaszként erre: 351. - 19Napsugár79)
febr. 8. 16:28
Szia! Mit mondtak uh-n?
353. Retti28
febr. 8. 07:56
Sziasztok!van köztetek olyan, akinek a doktor úr tötötte az arcát hialuronnal?
352. Miss Angel (válaszként erre: 351. - 19Napsugár79)
febr. 7. 19:09
őszintén kívánom,hogy minden rendben legyen veled,megértem az ijedtségedet.drukkolok,írj majd az eredményről!
351. 19Napsugár79 (válaszként erre: 350. - Miss Angel)
febr. 7. 18:54

Sziasztok!

Most regisztráltam, csak azért, hogy leírjam a tapasztalatomat e témában. 2014-ben volt Krasznai Doktornál mellnagyobbító műtétem. Zsolt (szinte mindenkivel tegeződik) nagyon megnyerő stílusú, tapasztalt orvos benyomását keltette, szimpatikus volt. Tényleg végig segítőkészen állt hozzám. Rendben megvolt a műtét, a melleim nagyon szépek lettek, egy szavam sem lehetett. Eltelt 2 év, és 2016 végén, 2 évvel a műtét után, több kis csomót fedeztem fel a jobb mellemben. Iszonyatosan megijedtem, sírva hívtam őket. A dokival nem tudtam beszélni, de az asszisztens próbált megnyugtatni. kb. 1 hét múlva tudott visszahívni, addig én voltam UH-on itthon másnap. Vmi. cisztaszerűt láttak, ennyi. Kicsit megnyugodtam, Budapestre mentem ezután egy másik UH-ra, ahol szembesültem azzal, hogy az implantátum ki van szakadva és a csomók ettől vannak. Újra sírás, rosszul voltam az egésztől. Majd mentem a dokihoz. Ő kézzel megvizsgált, de nem tapasztalt semmi eltérést, javasolta az MR-t. Itthon elmentem és igazolva lett a szakadás. El lehet képzelni, hogy mik fordultak meg a fejemben. Ezután 2 hétre visszamentem és kicserélte a sérült implantátumot garanciában. REndes volt, de őszintén megmondom, hogy olyan keserő szájízzel jöttem el tőle. Ilyeneket mondott, hogy hát ez benne van, lehet, hogy amikor betette, akkor sérült meg vhogy. Nyugtatgatott, hogy nem lesz semmi, van akinek kétszer is kiszakadt már! Micsoda? Gondoltam. És már lehet, hogy 2 éve így vagyok? Ez volt 2016-ban. 2-3 ilyen csomó ott maradt, szerinte fel fog szívódni, semmit nem okoz. Én pedig azóta is félek azért. Most is 1 hete tompa szurkálást érzek a melleimben és holnap megyek UHra. Ennyi a történetem....

350. Miss Angel (válaszként erre: 349. - Vad Málna)
febr. 7. 16:48
aki visszaolvas,úgyis látja,ki írt nyugodt és főleg KULTuRÁLT hangnemben véleményt,és ki írt agresszívan ,durván,bunkó módon a többieknek,azoknak,akik nem értettek vele egyet,a hozzászólásaink magukért beszélnek,ki milyen ember,erről ennyit,hiába próbálsz itt magyarázkodni....
349. Vad Málna (válaszként erre: 348. - Miss Angel)
febr. 7. 16:35

Igen jól szórakozok, azért írok mindig mert az írásodból látszik, hogy szétvet az ideg, de még akkor is csak mondod, mondod, nem veszed észre magad. Na ezen tényleg jót nevetgélek :-)

Egy kis önismeret csodákra képes :-)

Na de félre a viccel, elég volt.

348. Miss Angel (válaszként erre: 347. - Vad Málna)
febr. 7. 16:26

ha olyan jól szórakoznál ,nem vágnál mindig vissza.egyszerűen nem bírod,ha nem a tied az utolsó szó ;)

van ilyen sok,nem te vagy az első,se nem az utolsó,mindenesetre az agresszív viselkedésed beteges.Ha normális lennél,akkor el bírnád viselni,hogy másoknak lehet más véleménye,ami a tiedtől különböző-lásd azokat a hozzászólásaidat,amiket még előzőleg a többieknek írtál.Aki nem ad neked igazat annak le a járdáról...

na látod az ilyen embereket nézem én semmibe,sőt:nézem levegőnek!!!!!!

további jó szórakozást,mert te állítólag jol szórakozol :)) ;)

347. Vad Málna (válaszként erre: 346. - Miss Angel)
febr. 7. 16:21
Hála Istennek, hogy még csak egy lapon sem lehet említeni a stílusunk, ez nem is volt kérdés :-). Nagyon jól szórakozok rajtad.
346. Miss Angel (válaszként erre: 345. - Vad Málna)
febr. 7. 16:07

a tehetetlen te vagy,mivel te vergődsz.

nekem nincs szükségem arra,hogy bárki megerősítsen abban,hogy igazam van veled szemben ....a kettőnk stílusát sem lehet egy lapon sem emliteni,szégyenben te maradsz,pápá

345. Vad Málna (válaszként erre: 344. - Miss Angel)
febr. 7. 16:03
"Ez már tényleg őrület, drágám, kicsit túlzásba esel, igaz csajok" :-) (gyorsan megyek is a mellplasztika fórumra írogatni, mert kell az egyetértés másoktól is, hogy jót írtam) ezt elfelejtetted hozzáírni. Vicces vagy nagyon. A tehetetlen ember csapkodása. További nyugodt szép napot!
344. Miss Angel (válaszként erre: 343. - Vad Málna)
febr. 7. 15:21

Drága,én nem mennék Krasznaihoz akkor se ha ő lenne az egyetlen sebész MO-ON,arról meg semmit nem tudsz,hogy miért kellett magam 3x műttetnem,aztán jobb lenne ha a nagy arcodból visszavennél.

Neked csípi a szemed az,hogy nem mindenki a te dokidat isteníti,bocsásd már meg,ha rajta kívül más is tud szépet :DDD

Nevetséges az egész vergődésed .D meg főleg az,hogy nem bírod a kritikát,meg ártatlan hozzászólásokra ilyen agressziven reagálsz,ezzel csak magadat járatod le,hajrá ;)

343. Vad Málna (válaszként erre: 342. - Miss Angel)
febr. 7. 15:00

Akkor nekem is ugyan olyan jogom van leírni a véleményem. Még ha ez neked csipi is a szemedet. Majd ha akarja megvédi magát, szerintem nem kért rá téged. Ezért műtöttek téged is 3x, mert nem tetszett neked ahogy állítólag Krasznai viselkedett veled, pedig jobban jártál volna. :-)

Részemről mindenki ott műtteti meg magát és annyiszor javíttatja ki, utána a melleit ahányszor akarja. Én egyszer akartam, ezért mentem Zsolthoz :-) így is lett.

342. Miss Angel (válaszként erre: 341. - Vad Málna)
febr. 7. 14:28

nem tudhato biztosan,hogy nem csak vádol,ebben igazad van!

de képzeld el,engem pont az az ominózus debreceni sebész műtött meg 2x,nem épp sikeresen,akiről írogatsz,hogy rivalizál Krasznaival ,szóval még csak azzal se vagyok vádolható hogy védeném azt az orvost.

én csak az adott felhasználót védem kicsit,mert ugyanolyan joga van leírnia a véleményét bárkiről-bármiről,mint nekünk,és sztem Krasznai van annyira felkapott és sikeres sebész,hogy egy negatív kiirástól nem megy csődbe.aki hozzá megy és szép melleket kap,vagy bármi mást,ugyis a pozitiv tapasztalatait fogja megosztani.

a bírósági pereket hagyjuk sztem,semmi értelme,mert a legkontárabbak ellen nem nyer pert az ember,ezzel van tele a tv,újságok,sajtó....van aki egész életében testileg-lelkileg megnyomorítva él egy műtét után,mert nemcsak hogy nem tudják helyrehozni,de még a pert is elveszti,kártérítés meg hasonlók,hagyjuk már,ilyen csak a mesében van.

még 1 dolog:úgy látom,túlságosan elfogult vagy Krasznaival,azért ne feledjük hogy nem ő az egyetlen jó sebész MO-ON!

Most istenítsem én is az én orvosomat,akitől szép ciciket kaptam egy harmadik műtéttel??

dícsérem,és ajánlgatom a lányoknak,hogy egy konzira érdemes hozzá elmenni ,mert lelkiismeretes és jó szakember.Aztán az illető ahogy dönt,úgy dönt...

de akinek negativ véleménye van róla esetleg/bár még nem hallottam ilyet/azt nem támadom le és nem mondom el mindennek....

341. Vad Málna (válaszként erre: 340. - Miss Angel)
febr. 7. 13:32

Miért te honnan tudod, hogy ő nem csak vádol? Na ez a túlzás, hogy ezt te leírtad. Nem itt kell koholt vádakat leírni. Van orvosi kamara, van bíróság, panaszaival lehet oda fordulni, nagyon szívesen várják, ha mind igaz. Vagy akkor bizonyítsa itt a fórumon, ha már annyira igaz.

Így van minden orvosnak vannak munkái amik nem sikerültek. Zsoltnak is van, 2 lányt is ismerek, innen a fórumról, DE itt a lényeg kijavította ingyen gyönyörűen mind a kettőét szó nélkül. Senkit nem küldene el.

Jaj tényleg szörnyű ez a világ, ez a "pocskondiázás"!

340. Miss Angel (válaszként erre: 339. - Vad Málna)
febr. 7. 11:48

szerintem kicsit túlzás vádolni valaki olyat,akiről nem tudsz semmit,hogy ki és mi,bár nem ismerem a felhasználót,de valakit ilyenekkel vádolni súlyos.

a másik:minden orvosnak vannak munkái,amik nem sikerülnek ezért v azért,csak egyiknek több/az valószinű nem véletlen/,a másiknak kevesebb.miért ne lehetne a dokival negatív élménye???

szörnyű ,hogy már itt is egymás pocskondiázása megy!

febr. 7. 09:57
Krasznai Zsoltal nincs semmi probléma, és igen is ha úgy alakul a dolog ingyen korrekciózza a problémás mellet, csak tökéletes munkát ad ki a kezei közül. Beszéltem már ilyen lányokkal, és mindenki elégedetten távozott tőle. Szóval az, hogy Zsolt nem foglalkozik a problémákkal meg elküldi, hogy nem az felelőssége, mind kamu beírás. Senki nem tudja bizonyítani soha még csak egy fotóval sem nem, hogy írásos dokumentummal. Erről ennyit. Nekem életem egyik legjobb döntése volt Zsolt.
338. Vad Málna (válaszként erre: 307. - Zizi80x)
febr. 7. 09:45
Mind tudjuk ki ez a Debreceni orvos, azt is, hogy az ő nevében írsz. Nagy vetélytársának érzi Krasznai dokit, pedig, még csak egy napon sem lehet őket említeni.Debreceni doki nyugodj bele, soha nem leszel olyan mint Krasznai doki. Akárhogy is próbálod befeketíteni. Egyébként Rubint Rékának sem félig izom alatt van csak mirigy alatt. Azt is ő csinálta, úgyhogy nem csak félig izom alá tesz ha úgy van. Az én mellem változatlanul gyönyörű pont olyan amilyet kértem Zsolttól.
337. Miss Angel (válaszként erre: 1. - *hena)
febr. 6. 10:14

szia,szép munkáit láttam,főként itt,de én jártam nála 8 éve és a viselkedése kritikán aluli volt.Esetleg van naplóm,ha érdekel,bár engem nem ő műtött...

csak akkor menj hozzá ,ha nagyon természetes hatású melleket szeretnél/ha esetleg mellműtét miatt kérdezed,nem olvastam vissza mindent/,és ha van kb másfél milliód 1 műtétre..

336. Bambara78 (válaszként erre: 306. - Dorka1995)
febr. 6. 08:24
Irj rám privát:)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook