Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Dr. Berzsenyi Tibor szülész-nőgyógyász Székesfehérvár fórum

Dr. Berzsenyi Tibor szülész-nőgyógyász Székesfehérvár (tudásbázis kérdés)


2019. szept. 17. 11:31

Nem kell ide e-mail..


Nekem sem szimpi a doki,fogadott orvosom volt az elsővel is ,igaz az osztályvezető főorvos, elégedett voltam,de mindért bent kellett maradni a kórházban és 6 hét elég sok volt, mondjuk a gyerekért mindent,de akkor is...így most nem őt fogadtam meg, sőt még senkit, csak informálódok,mert egy évtized alatt sokat változhatott a hely...


Nincs túl sok olyan orvos Fehérváron,akiről valaki legalább 1 rosszat nem tud mondani...de ez a Berzsenyi,ahhh,hagyjuk... zöld névjegyet tol az arcomba minden SZTK rendelésen és majd ott elmondja a bajom...szörnyű alak!

2013. márc. 8. 15:26

Baromi régi fórum, és látom, hogy mióta nem írt bele senki, de hátha ezzel a hozzászólással segíthetek valakinek, hogy ne járjon úgy, mint én.


Szóval:orvost nem akarok fogadni a szüléshez, a választott szülésznőm pedig csak akkor vállalhat, ha megjelenek az SZTK-ban rendelésen.Hát én ehhez az "emberhez" kerültem véletlenül.

Életemben ennyire nem aláztak meg, mint most ez az "ember". Nem hiszem, hogy egy 30 hetes kismamával úgy kellene bánni,ahogy ez bánt velem. Fájt az első pillanattól az utolsóig a vizsgálat, egy bunkó paraszt volt, egyetlen kérdésemre sem kaptam választ. Privátban kifejtem bővebben, ha valakit érdekel. kiszvorosz@freemail.hu

2010. aug. 16. 12:40

Szeretnék a magánrendeléséről infót gyűjteni! Azt tudom, hogy hol van a magánrendelője, de tarifákat nem tudok. Ha esetleg valakinek van ez ügyben infója, kérem ossza meg velem! Akár priviben is!

Előre is köszönöm szépen!

2010. aug. 16. 12:39
Dr. Berzsenyi Tibor szülész-nőgyógyász Székesfehérvár

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook