DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e? (tudásbázis)
Az elmúlt hónapban 3 csomag ment külföldre a DpD által, kettőt ismerősöm küldte, egy hangfalpárat (2db) pedig én. Az ő egyik csomagja, ami Németországba ment, erős sérülést szenvedett, a hangfalpár amit Olaszokhoz küldtem, szintén. Csomagolásról annyit, hogy sok-sok év tapasztalata áll mögöttünk, tehát maximális, pláne ilyen esetben, amikor az ember renomája is latba kerül, ha az E-bay-en ad el és sok múlik az értékelésen. Kezdem a hangfalpárral: átvétel másnapján Olasz ügyfél küldi a fotókat a sérülésekről, melyeket a hangfalpár szenvedett (értékes, 1976-os Tannoy-okról van szó), sarkak leverődve, egy helyen pedig be is repedt a fa. A hangszórót kivéve a vasmag hátuljáról leesve a felirat tábla, a központosításnak is annyi. Használhatatlan lett. Ilyen sérülések csak nagy behatástól keletkezhetnek, ami a csomagoláson nem kell, hogy látszódjon. Erre, és arra hivatkozva, hogy a futár előtt nem bontotta azonnal és nem készült jegyzőkönyv, a kárigényem nem jogos, holott felém a vevőnek kárigénye van, teszem hozzá, jogosan.
Pontosabban nem felém jogosan, hanem a keletkezett kár miatt, amit nem én okoztam, hanem a szállító cég. Másik esetben, mivel ott a vevő kb. 10 nap elteltével jelezte a sérülést (erősítő és rádiótuner szenvedett brutális behatást, fotók szintén jöttek), a panaszbejelentést követően szinte azonnal elállt a DpD bármilyen kárenyhítéstől, mert nem bizonyítható, hogy a szállítás alatt keletkezett a sérülés, DE! a csomagot nyitott állapotban vették át a feladóhelyen, ki kellett venni a dobozból, tehát meggyőződtek a rendes csomagolásról és állapotról! Tehát, kérdem én: minek van biztosítva a csomag 520-euróig minden csomag esetében, ha mégis úgy bánnak velük, mint a ronggyal, miért nincs külön "törékeny" opció sérülékeny(ebb) csomagra? Ezen kívül a vevőnek nem kötelessége egy kapott csomagot azonnal kibontani, átvizsgálni egy türelmetlen futár előtt, mi van akkor, ha nem is ő veszi át, mondjuk egy női családtag, gyerek, mert ő nincs is otthon, hozzátéve, hogy -mint olvastam-, nem értesítik a címzettet kiszállítás előtt....Mindenki jól gondolja meg, hogy szállíttat-e ezzel a céggel? Hozzáteszem, hogy talán a legolcsóbb nemzetközi szállítócég.
Én egyáltalán nem vagyok velük megelégedve. Múlthéten hétfőn kaptam az emailt, hogy nálunk van a csomag, ahhoz képest még ma sem kaptam meg :S Négyszer telefonáltam már nekik, egyszer belevigyorogtak, aztán beszéltem velük, aztán rámrakták a telefont és megint beszéltem velük. Ma 6 óráig ígérték, hogy mindenképpen megkapom, nem tudom melyik idő szerinti 6 órára gondoltak...:S De tanultam belőle, velük soha többet!!!
Külföldről érkező csomagot (Hermes) szállították ki. A csomagot a szomszéd vette át kibontottuk ÜRES. Persze tudom, hogy azonnal átvételkor kell kibontani, de hát nyilván ezt nem tette meg. Nem is igazán ez bosszantott, hanem az, hogy azonnal felhívtam az ügyfélszolgálatot az ügyintéző lerázott azzal, hogy ők a feladóval állnak kapcsolatban, bejelentést csak ő tehet, végig sem engedte mondani. A csomagban egy 500EUR-es óra volt. EZ A MÁSODIK ALKALOM, karácsony előtt egy 700UER-es órám tűnt így el. Az egyik Németországból jött a másik Ausztriából, így azt feltételezem, hogy a tartalom Magyarországon tűnt el.
Nem túl jók az adminisztrációban. Küldtek egy mailt, hogy másnap hozzák a cuccot a lakásomra. Felhívtam őket, hogy napközben leginkább dolgozok, így hozzák a melóhelyemre. Másnap megint kapok egy levelet, hogy akkor ma hozzák a lakásomra. Megint telefon, egyeztetés, azt mondják, hogy nyugodjak meg, a levél nem számít(?), oda hozzák, ahová mondtam, a melóba.
Na persze ezek után pedig délután hív a futár, hogy ott van a lakásom előtt...
megbízható és pontos, és gyors!
És akkor ennyit a DPD-ről. Fel sem hívtak, meg semmi, és a rendeléskövetésbe meg odaírták, hogy ilyen cím nem létezik. Teljesen tökéletes a cím, minden futás idetalál, amelyik nem, az felhív és kész. Holnap ezek amit kapni fognak, nem teszik a kirakatba....
18 óráig kellett volna ideérniük, semmi. Ilyenkor azért az lenne a minimum, hogy felhívnak. Itthon ül az ember egész nap miattuk, és akkor még egy telefont sem képesek megereszteni.
Én éppen most várom őket. De ezek szerint nagyon megnézem, hogy mennyi pénzt adok. Nekem küldetek e-mailt, hogy ma jönnek, ha nem jó, akkor küldjek e-mailt, hogy mikor lenne jó nekem.
Nekem egy elég negatív tapasztalatom van a DPD futárszolgálattal kapcsolatban. Egyik reggel előzetes értesítés nélkül beállított a futár a webshopban vásárolt termékekkel. Jeleztem neki, hogy a pontos számla összeget nem tudom odaadni, mert csak nagy címleteim vannak. Erre ő azt felelte, hogy nála semennyi váltó pénz sincs ezért váltassam fel. A számla pontos végösszegéhez 5000 Ft hiányzott (borravalóval), de váltási huzavona miatt vmiért bennem az rögzült, hogy egy 20000 Ft-t fel kell még váltani két 10000 Ft-ra és úgy tudom csak odaadni a hiányzó pontos összeget. Elmentem hát felváltatni a 20000 Ft-t. A sikeres váltás után visszamentem a futárhoz és odaadtam neki a 15000 Ft-t (1db 10000 és 1db 5000). Ő eltette a pénzt, egy nagyot köszönt és elment. 10 perccel a távozása után esett le nekem a tantusz, hogy 10000 Ft-tal többet adtam a futárnak a kelleténél. Hívtam is gyorsan a DPD, ahol elmondtam a problémámat az ügyfélszolgálatosak, aki egy kis várakoztatás után kapcsolta a futárt, hogy beszéljem meg vele. A futár persze letagadta, hogy nála 10000 Ft-tal több lenne és egyszerűen lecsapta a telefont. Ezután még kétszer beszéltem az ügyfélszolgálattal, de csak a vállukat vonogatták és közölték, hogy nem tudnak semmit se tenni (se visszaküldeni a futárt, se a futár elérhetőségét megadni). Annyit tudnak tenni, hogy szólnak a futárnak, hogy hívjon fel engem. Persze a futár nem jelentkezett. Eszembe jutott, hogy engem a futár reggel hívott amikor kiszállította a csomagot. Felhívtam hát, hogy ismét beszéljek vele. Flegmán és arrogánsan közölte, hogy nincs nála a keresett 10000 Ft s reméli, hogy többet nem hívom és letette.
nekem is, csak +++
ha nem vagy otthon telefonon egyeztetve maskor hozzak ki stb. egy dologra kell figyelni, ha valaki nem jelentkezik a cuccaert es nem tudjak elerni sehogy sem akkor ripsz-ropsz visszaviszik, nem orizgetik a vackat.
Évek óta dolgozom velük, soha semmi probléma nem volt. A csomag mindig időben és sértetlenül megérkezett :)
Csak jó tapasztalataim voltak velük.
jó, de nekem a sima postával sem volt soha semmi gond, akárhonnan jött :-)
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
nekem külföldről jött csomag és oké volt, nem volt hibája át sem volt ázva.. csak itt a magyar mentalitás kiütközött... nekünk kellett elmenni a depóba érte mert a futár állítólag nem találta a címet.... de amúgy okék
Én eddig mindig nagyon elégedett voltam velük!
a posta valoban draga (otthonrol külföldre, innen haza nem olyan vesz) de nekem meg soha nem volt gondom velük, es eleg gyorsak is voltak eddig mindig. DPD-t csak helyileg (Nemetorszagban elek) hasznalok es lassabb mint a posta, plussz a kiszallitoik...hat mit is mondjak, eleg bunkok tudnak lenni. Presze ez csak az en tapasztalatom.
Szerintem mindenképp DPD mint pósta. A pósta baromi drága!
Szerintem csomagold be jól és ennyi.
Megbízhatóak, anyu gyakran küld velük csomagot hozzánk, Angliába. Azért náluk sem árt jól becsomagolni a küldeményt.
Csomagot küldenék külföldre de a postával egyre több rossz tapasztalatom volt. drága és sokszor sérült, szakadt, átázott csomag érkezett.
Mit szeretnél tudni pontosan?
DPD futárszolgáltról várok tapasztalatokat. Megbízható e?
További ajánlott fórumok: