Dominó-tippelők csevegője (beszélgetés)
dehogy sértődtem meg , :-)))
csak tegnap nem nagyon volt időm géphez ülni .:-(((
Most értem haza, itt találtam a párkányon a beiglit. Köszi Rózsa! És gratulálok!
Hurrá! Bronzos lettem!
Jön Rózsa a töviseivel és szúr mint a fene!
(Így is megteszi, mindenféle szivar nélkül, a többiről nem is beszélve!)
No persze hogy szabad álmodozni.
Csak az a baj, hogy én tovább szőttem az álmot.
Hatalmas kubai szivar a számban, hideg tekila a kezemben, karcsú, gyöngymosolyú, barna lány az ölemben, és egyszercsak megjelenik a nejem!
Hát álom az ilyen??!!
Már csak egy baj van!
Melyikünk yachtján barangoljuk be a Karib tenger szigetvilágát. Milyen coctailokat (a koktél az olyan hétköznapi) fogunk útközben inni. Mivel ezen úgyis összevesznénk, hagyjuk a csudába az egészet! Vagy mégse'...?
Oké zsoké!
Megyünk! A meisseni porcelán tányérokban tálalt, színezüst evőeszközökkel szervírozott étkészlettel, szívesen elfogyasztjuk a szauna és a teníszpálya közötti medence partján a szarvasgombával bőven ízesített kaviáros, lazacos szendvicseket, amiket lenge fűszoknyás egzotikus lányok szolgálnak fel, miközben a libériás inasok a Tesco parkolóját megszégyenítő méretű garázsotokba viszik a porschéinkat Utána a jakuzziban, egy jóleső thai masszázs után, megbeszéljük, hogy miről álmodik a nyomor!
Így legyen!
Ja és jut eszembe a Rózsa nem töltött egy ötöst vagy egy hatost?
Mert eddig 4-ből 3 találata Neki van.
Na és ha, bejön az egy vagy két milliárdocska nem eltitkolni!!!!
Hát mindig lelövöd a poénjaimat, mire kitaláltam, Te le is írtad!
Így én csak annyit mondok:mindenkinek szép napot, szuper dominókat és boldog vasárnapot!