Dominó-tippelők csevegője (beszélgetés)
Gondtalan, vidám nyaralást, szép időt kívánok.
Testben és lélekben megifjodva térj vissza közénk.
Szia!
Szia Zsuzsa!
Nagyon sok pihnést kívánok neked. Legyél jó, ha tudol, a többi nem számít.
Gondolni fogunk rád.
Puszi Neked, és viszlát egy hét múlva.
Sziasztok Tippelők!
Ma este elmegyek 1 hétre, rosszat ne halljak rólatok, gondolok majd rátok amikor habtestemet áztatom a hűs habokban.
Tippeljetek minden nap, szerezzetek legalább ti sok aranyérmet! Puszi mindenkinek!!!
Hello Zsuzsa!!
Reggel már biztos nem találkozunk, ezért most kívánok kellemes pihenést,és jó időtöltést!!Pussz!!
Dehogy gondoltam komolyan!!!Akkor az én férjem is ezt mondhatná!!26év!!Nekünk is mostanába lesz az évforduló//Nektek mikor?
Jó éjt Nektek is!!
Jaj de jól eltaláltad ezt Te Lány! Valóban büntiben vagyok immár 26. éve...!
Na jó, ez így ebben a formában nem igaz, de ha még esetleg igaz lenne, akkor sem merném leírni!
Ügyesek vagytok! Ma mindenkinek díszíti a nyakát valamilyen érem. Legyen így a továbbiakban is. Szép pénteki napot Nektek!
Kéz csók!
Szerintem az életrajzát!!!)))DDD
Vagy büntibe van!!!Valamit huncutkodott!!))
Sziasztok!
Én is gratulálok mindenkinek az érmekhez!
Annuska! Örülök, hogy már gyógyulgatsz.
Egyébként, hogy bírjátok ezt a meleget? Én nagyon nehezen viselem el, nincs kedvem semmihez. Persze dolgozni muszáj.
Üdv. mindkinek!
Ti most tovább vagytok aranyosak, mert hamar meglett az eredmény!
Köszönöm gyógyulgatok:
Mindenki érmes lett!
Anna: hova írjam a jövő heti tippjeimet? Küldjem el neked privibe, vagy írjam be napokra lebontva a tipp-topicba?
Gratulálok az Aranyosoknak!
Egyébként mindenkinek!
Buci bácsi el ne aludj, tudod ma 0:0 percig!!!!!!!!!!!!!
Hello Buci bácsi!!
Legalább hetet tippeltél volna!!!Neked mindent elnézünk, egyszem FÉRFI vagy!!Ma el ne feledd!!!
Sajnos, ez van! Én írtam, hogy a Hoxa óra szerint éjfélig lehet tippelni. Hogyan vette volna ki magát, ha óra után teszem meg a tétet. Semmi gond. Majd még behozom ezt a kis hátrányt.
Szép napot Nektek, Sziasztok!
Baszzus! Addig írtam egy levelet, hogy kifogytam a tippelő időből. No de se baj! Úgyis nullás lett volna az eeredmény. Bár, ki tudja! Legközelebb korábban tippelek!
Legyen ma is szép napotok!
Hello Anna!!
Hogy vagy?Gyógyulgatsz?