Dominó-tippelők csevegője (beszélgetés)
Én mondtam, hogy a víz ártalmas...:-)
Kata gratulálok, kicsi fiadra vigyázz!
Üdvözletem Kedves Hölgyek!
Az egyik munkatársam nyugdíjas búcsúztatóján voltam. Olyan jól sikerült, hogy tegnap ma hajnalban jöttem haza. Azóta nem ittam csak vizet, de máris olyan beteg vagyok...!
Szép estét és vasárnapot Nektek!
Gratulálok Katának!
A nejem félreértette a játékot. Azt hitte, arra kell tippelni, mikor nem lesz óra! Én meg péntekre gondoltam így!
Sziasztok!
Kata én is csatlakozom az előttem szólókhoz! Nagyon ügyes vagy.
Ma Buci bácsi engemet fog vigasztalni, ha esetleg ma sem jelentkezik be.
Kata Ügyes voltál! Hogy van a fiad???
Rózsa, remélem nem fogsz itt hagyni minket, mint Buci bácsi!? Jut eszembe nem tudod hová lett? Már tűvé tettük érte az egész hálót, de nem találtuk:-((
Sziasztoook!!!!
Buci bácsi hova tünt ?????
Azért Buci bácsinak is gratulálok! Rózsa, remélem, vígasztalgatod!?DDD
Azért gondoljátok el milyen nehéz ezt is eltalálni!Én már csak tudom!!!!!!!
Áginak gratula!!!!!!!
Jól megkeveri az órákat mostanában a gép! Kiváncsi vagyok a hivatalos játékban milyen eredmények születnek. Persze a nagy számok törvénye szerint több lesz a magas találati arány. De ez még a jövő zenéje.
Ági, pálmát nem kényeztetni!
Ezt csak átmásoltam a tippelőből, aztán rájöttem, hogy így nem jó: Szóval itt tsevegjünk.
Buci bácsi teljesen beleszerettem ebbe az írásmódba!
Igazad van buci bácsi, hogy a tsevegőben kellene tsevegni, csak azt vettem észre, hogy mindenkinek egyszerűbb itt leírni a hozzászólását.
Viszont, ha itt csak tényleg tippelnénk, akkor könnyebb lenne a napi összesítés.
Próbáljuk ki: itt csak tippelünk, a tippelők csevegőjén pedig tsevegünk!
Jó, hogy nekem is sikerült egy kis örömet szerezni Neked!
Szia, Szia, Szia!
Én is szívből gratulálok Gyöngyinek!
Lengessünk zászlót, tekerjünk kereplőt, fújjunk trombitát, fújjunk harsonát, de főleg: FÚJJUK MEG A BILLENTYŰZETÉT!!! Másként számunkra nem terem babér, pálma meg pláne nem...!
Kellemes estét, holnapra szép napot Nektek!
Sziasztok!