Diplomaosztóra fiúnak virágot? (beszélgetés)
11. vaczila
2010. júl. 4. 14:27
A fiamnak januárban volt a diploma osztója, mindenkitől italt kapott virág helyett. Nem is arról van szó hogy illik e adni virágot, hanem hogy egy fiú örül e neki. Szerintem nem.
10. Szilvamama
2010. júl. 2. 12:55
Ha megmondod a virágosnak, hogy férfinak lesz, kihagyja a nőies színeket és cirádákat belőle. A zöld flamingó a jellemző ezeknél a férfias csokroknál.
9. Vigyorex6
2010. júl. 2. 11:04
Én azt hiszem ilyen alkalomra kék, sárga, fehér virágokból készült csokrot készíttetnék. +ugye a zöld az alap benne.
8. Vigyorex6 (válaszként erre: 7. - Kitrákotty)
2010. júl. 2. 11:02
Sokan szoktak ilyenkor ilyennel szaladgálni. A maci, elefánt, akármi, nem hagyományos, hanem talárban van, meg szemüveges. Tök okos fejük van.
7. kitrákotty (válaszként erre: 5. - Vigyorex6)
2010. júl. 2. 10:58
plüsst 25 éves fiúnak ? :-o :-D
de a bambusz jó ötlet, köszi :-)
6. kitrákotty (válaszként erre: 4. - Linus79)
2010. júl. 2. 10:58
no igen, egy ballagáson van alkalom/lehetőség odaadni, hisz Ballagnak. :-))
diplomaosztón meg nincs ilyen.
5. Vigyorex6 (válaszként erre: 1. - Kitrákotty)
2010. júl. 2. 10:54
Lehet!
De szerintem nem sima csokrot, hanem ami kicsit jelképes. Szoktak kifejezetten ilyen alkalmakra plüssöket tartani és közepébe tűzni, vagy egy szál szerencsebambuszt tesznek bele.
Az öcsém bambusza már meg van 5 éve.
4. linus79
2010. júl. 2. 10:54
szerintem lehet ugyanugy mint ballagásra én öcsémnek vittem kékcsokrot
3. Babi87
2010. júl. 2. 10:53
Szerintem nem feltétlenül kell.Én sem kértem.:) Ha mégis vennél,én fiúk a bambuszt tudnám elképzelni, nagyon jól el tudják készíteni!
2. pethoevi (válaszként erre: 1. - Kitrákotty)
2010. júl. 2. 10:53
szerintem egy ügyes virágkötő tud klassz extra virágot kötni.Mi az iskolaigazgatónak zöld flamingó virágot köttettünk,szerintem szép volt,és egyáltalán nem nőies.Kérj ott tanácsot,és ha nem tetszik,amit mondanak,akkor ne vigyél...:-)
1. kitrákotty
2010. júl. 2. 10:51
Illik/nem illik vinni?
Kell/nem kell vinni?
Milyet?
További ajánlott fórumok:
- Ajándékötletek diplomaosztóra
- Ballagás, diplomaosztó után mit szokás kezdeni a meghívottakkal?
- Mit adjak ajándékba a barátomnak a diplomaosztójára?
- Valaki megtudná mondani, hogy a Szent István Egyetemen, Gödöllőn, mikor lesz a diplomaosztó?
- Barátok diplomaosztójára illik elmenni?
- Mit illik venni egy barátnőnek a diplomaosztóra?