Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Diós rántott ponty recept

Diós rántott ponty recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 515 kcal

A Diós rántott ponty hozzávalói:
60 dkg pontyfilé
4 dkg liszt
2 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg dió

olaj a sütéshez


A Diós rántott ponty elkészítési módja:
A gerinccsontról leválastott pontyfilét szálkátlanítjuk, és 3-4 cm széles szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával, citromszeletekkel díszítve tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A diós rántott ponty elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook