Depiüző só rom (beszélgetés)
:))
megyek megyek
Szeretleeeeekkkkk!
szép jó reggelt:)
reggeli dolgok: kv/kakó/cappuccino x2(h Katinkaboszi választhasson melyiket kér...:) )
Sylvee12: ma vaaaaaan:))))) már nem kell többet alcsizni:D
Malyom: gyere csak ideee.....mert szerizünk(vagy legalábbis én tuti nagyoooon) Téged:)
Lilia24: kutyi? lányok h vannak?
további nagyon szép napot
pusza
Sziasztok!
Úgy látszik jól ment a boszorozás mert ennyire nyugodt esténk még sose volt. Összesen 3 hívás 3unknak, én pl 11 től hajcsiztam mostanáig.
El sem hiszem, hogy eljött a mai nap! Juj de izgi.
3in1 :-)
Napfényes mosolygós szép napot kívánok mindenkinek!
Visszanéztm így vacsora után, a malyom dolgozóba, a csajok ki tudja - hát jó szombat este elé nézünk!
:( az hiszem elmegyek valami dvd-t keresni, mert az van bőven olyan, amit még nem láttam
Beértem remélem nem lesz melóka!
Puszii!
sziasztok
malyomnak nagyon kevés munkát, a többieknek jó pihizést
jó szokásom szerint megint elkéstem:(((
merre? le....de mindegy..majd mesélek....
pusza szép estét
óóóó, nem rázta meg a lelkem, nem olyan egyszerű,
meg mindenkinek jogában áll saját véleménnyel rendelkezni, a saját meglátásai szerint
én meg szeretek tanulni, ha van mit, de az okoskodást azt nem szeretem, soha nem magoltam, tanultam szó szerint a dolgokat, igyekszem a tömény tartalomra összpontosítani, így idézgetni nem tudok, nem tudok idézettel válaszolni sem, inkább a saját szavaimat használom :)
most ő vagy hittanár, vagy valamiért túl sokat forgatja a bibliát, de nem lehet mindig mindent azzal magyarázni szó szerint :) persze mindenre választ találhatsz benne, ha szereted az elvont magyarázatokat és szívesen képzelsz bele a dolgokba kevésbé racionálisat is
húú, kicsit érthetetlen
mindegy, egy kis agymozgatás soha sem árt, ha van mit megmozgatni :DD
Nem vtam mert nem volt jó a gépem....
Igen egyedül...
Szia! :o)))))))))
Sokáig nem voltál, lehet nem vagyok képben, egyedül?
:)))))
Malyom jó utat a munkába:) mjad ha beírtél írjááááááááááá meg hívjááááááááá:))))))))))
aktív vagyok én itt is, sőt ...
csak néha nem jutok ide :P tudod, kutya, gyerek ... pasi :D