Debreceniek a véleményetek érdekelne (beszélgetés)
Pont ugyanezen vekengtem én is!!!
Egész pontosan csak egy része a Fényesudvar...
A Dobozihoz a Fényesudvaron kívül a négyemeletes kockák és a szintén négyemeletes hosszú is tartozik...
Én úgy tudom az a Fényesudvar.
Sylvia, javíts ki kérlek, ha tévednék!
Még egy jótanács: a Fényesudvart se ajánlom, mert az ott lévő lakásokban gyakori vendég a csótány, ez köztudott.
A Fényesudvarban található a Víztorony u. Gáborjáni Szabó u. ( bár nem tudom ez -e még a neve az utcának),Mata János u. Karácsony Gy. u. stb.
Nekem is úgy rémlett, hogy az az. Jó kis körnék!!! Vegyél huszoniksz millióból lakást és nézd az erkélyről a putrit... TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Amúgy arra jártam dolgozni, busszal.
És a Tóci?
Ami még jó, a Wesselényi lakótelep, ott elég nagy lakások vannak. Az árról viszont fogalmam sincs.
Nekem azért gáz, mert Szegeden lakunk, Újszegeden, és itt tényleg ritkán lehet velük találkozni.
Elsőre házat szerettünk volna, de most hogy látom az árakat kizárt, hogy házat tudjunk vásárolni. Jó, ha egy kisebb tégla, vagy egy nagyobb panel belefér. Hitelt nem kapunk, mert én még gyeden vagyok, a férjem pedig szinte munkanélküli, ezért is költözünk.
A Nagy Sándor-telep. Na az aztán az igazi c. telep ezt el is felejtettem írni.
Egyébként a Kishegyesi út vége.
Akkor Dobostanya és Biczó István kert kizárva.
A füredi utcát nagyjából ismerem, akkor megpróbálunk majd ott keresgélni. Az elején vagy a végén laktok? Ha jól tudom ott épült Interspar, meg ilyesmi, meg a Mc'Donalds is ott van?
Nálatok mennyire elterjedt a panelprogram, mert nagyon kevés lakást hirdetnek, ami részt vett volna benne?
Melyik a Fészek? Mármint melyik utcában van?
(Bocs, pár éve elköltöztem Debrecenből...)
CSAK AZT NE!!!!!!!!!
Azt már húzd is ki a listádból, de azonnal!
A barátnőmék ott építettek, de nem sokáig laktak ott, mert már nagyon hamar penészedtek a falak, mert belvizes területre épült és ráadásul turbóba húzták fel a házakat.
Miért mit gondoltál?
Gondolj bele, 15-20 év múlva mi leszünk kisebbségben, ha így haladunk...:( ( jaj remélem ezzel a kijelentésemmel nem szegtem szabályzatot, ha igen akkor bocsi Hoxa..)
Ami a bölcsit illeti, talán hivatkozhatsz a váratlan költözésre, sok múlik a bőlcsődevezető hozzáállásán is. Nem teljesen reménytelen...
Szóval: lakást vagy házat kerestek?
Vesztek fel hitelt vagy kp. van?
A Biczó István kertet nem ajánlom, ott több a c,mint a magyar. Mi ott már néztünk házat, de nem költöznénk oda.
Mi most a Füredin lakunk, nagyon jó környék ,jó hely, nem mennék innen más környékre, kivéve ha kertesbe költözünk. Van a közelben suli, orvos, fogorvos, piac, buszmegállók, ovoda. Bölcsit nem tudok, de azt egész Debrecenben nem tudok, vagyis lehet van a környéken, csak nekem még nem aktuális.
További ajánlott fórumok:
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Önéletrajz fotó!Érdekelne a véleményetek!Szerintetek milyen?
- A véleményetek érdekelne!!
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Debreceni gyereknapi programok érdekelnének, két éves a lányom. Van ötletetek?
- Van köztetek olyan akit a Debreceni Klinikán műtöttek endometriózis miatt? Mindenféle tapasztalat érdekelne.