Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket? (beszélgetés)
De nincs bizonyíték.A nemi erőszakra sem.Egy vagy igaz vagy nem állításra kapott ennyit.Az h egy állat azt ez a csaj állítja.De ha nincs bizonyíték akkor mi alapján jött a 6év???
Itt sztem is arról van szó h van valaki mögötte aki pénzelte azt h ilyen döntés legyen.
Damunak felfüggesztett ítélete van. Ráadásul többször eljárt már a keze a nyilvánosság előtt is. Egy idegbeteg vadállat.
Sok a 6 év, nem is fog ennyit kapni, de amit kap, azt megérdemli. A Stohlhoz hasonló ügyek elkövetői meg nem kapnak letöltendőt, csak felfüggesztettet. De ezt már 1000x megtárgyaltuk a Stohl topicban.
Damu nem egy szent...de nem gyilkos!
A lány meg bosszúlta a dolgot...már csak dacból is...hisz nő...
Lehet én is vissza vágnék...
Sok persze, de innen a fórumról többen 10-15 évet adtak volna Stohlnak is.
Beszél itt össze mindenki hülyeséget. :P
Hát én remélem h nem kap annyit bár tény ha úgy is van ahogy a csaj állítja, bűnös na de 6év!!!
Nem egy elvetemült bűnözőről beszélünk.
Stholnak viszont nem ez az első balesete ugye bár.
Nem hasonlítás...
Csak nem történt Damu részérő súlyos testi sértés...nem maradandó.....a Sthol meg deogfüggő...elve e a drog tartás egy másik ügy....és ő nem fűvet szivot...hanem keményebb dolgokat...és ráívott..
De a csaj is buta, mert minek türt ?
Kicsit ki van színezve a történet...
Sztem akkor is irreálisan sok.
Még gyilkosok sem kapnak ennyit
dehogy lesz és dehogy fenyegetőzik.
Blikk-cikk. Nyilván megfordult a fejében és sértettségében -elkeseredettségében nyilatkozta az újságírónak
Az a legszomorúbb az egészben,hogy fel sem méri a cselekményének súlyosságát-ergo-úgy gondolja,semmi rosszat nem tett-és ezt el is hiszi.
Következő mozzanat az lesz,hogy feljelenti a volt barátnőt rágalmazásért???!!
Egyetértek abban,hogy bűnhődnie kell valamilyen szinten-a sok bántalmazásért.
És akkor Stholnak? Ő azért elég súlyos balesetet okozott, drogos is volt, hazudott is.És csak 5hónapot kap?
Damunál még bizonyítani sem lehet h megtette amivel vádolják.
Szerintetek öngyilkos lesz?
Anyuval most olvastuk...h ezzel fenyegetőzik...de lehet arra játszik, h enyhébb büntetést kapjon
Persze,értem én:DD
Igazság az rég nincs sajnos:(
Dehogy hiszek én a pártatlan,igazságos bíróságban!! :))) Meséljek?Hagyjuk.Maradjunk a témánál.
Damu hibás,mert bántotta,volt már ügye is,el is ítélték,videók,tanúk vannak róla,hogy agyilag zizi és hamar eljár a keze.Az erőszakot én sem hiszem.Menjen a dutyiba,nézzen szembe néhány nehéz fiúval,aztán beszéljen.Vagy még állatabb lesz,vagy 100x meggondolja,hogy egy nőre legközelebb kezet emel.
Börtönbe tuti megy....szerintem marad a 6 év...
Lassan celeb börtönt csinálnak....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- 8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől?
- 90 napos felmondási idő mellett hogyan lehet állást váltani? Ki vár rám 90 napot, 3 hónapot?