Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket? (beszélgetés)
Nem olvastam el az összes hozzászólást, a kérdésre válaszolok csak:
Azért, mert ők "Celebek", nem kellene másképp büntetni őket.Ha nem Császár Előd csinálja az anno, biztos leültetik, ha nem Buci ül ött, többet kapott volna, Damunál pedig nyilvánvaló volt, hogy nem lesz tömeges tüntetés, ha normális hétköznapi emberként kezelik.Császár Előd ölt, akárhogyis nézzük, súlyos büntetést érdemelt volna, akárki is.Bucinak, ha nincs ilyen szerencséje és meghal valaki, akkor is azt mondanák a hívei, hogy miért?Drogosan, ittasan ült a volánhoz, és már nem először csinálta, csak nem bukott le.A baleset után kb. egy héttel a párom látta vezetni, ez fer?Most meg arról papol milyen rossz a drog, csak hogy kevesebb legyen a büntetése?És igazuk van azoknak akik azt kérdezik, hogy ha a védők rokonát ütötte volna el, akkor is ilyen vélemény lenne?Azért mert jó szinész, Damu sem volt rossz szerintem, de mind a kettő elszállt magától azt hitte neki mindent lehet, ezért történt az ami.És így egy másik és egy harmadik "sztár" is meg meri majd csinálni, hogy kokainnal ül a volán mögé.
Ilyen alapon az utcán odajöhet és nyugodtan bokánrúghat, mert neki lehet?
nem általában kérdeztem, hogy ez lényeg-e, hanem pontosan azt írtam, hogy "most".
ez nem azzal egyenlő, hogy általában.
Ezek a hasonlítgatások számomra olyanok, mint a tőkés récét hasonlítani a magyar tarkához, ami jól tejel:S
Az ugyan igaz, hogy vannak nők, akik ki tudják provokálni a tettlegességet(egyet volt szerencsém ismerni roppant közelről), de verést ők sem érdemelnek.
Az viszont undorító, hogy valakit azért bántalmaznak, mert más az akarata, mint a díszhímnek.
Nyilván alacsonyabb lesz a büntetés másod fokon, de simán megérdemli a börtönt aki kezet emel és súlyosan bántalmaz egy másik embert. Szándékosan!!
Szerintem lényeges. És a jog szerint is. Szerencsére.
Császár Előd esete meg azért nem jó példa ide, mert azóta módosítottak jogszabályt/törvényt vagy mifenét, lényeg, hogy a változtatások alapján ma őt is leültetnék.
most ez a lényeg?
azt mondtam, amit a tv-ben hallottam, nem ültem a tárgyalóteremben végig Stohl tárgyalását.
szerintem tökmindegy, hogy visszaeső volt-e vagy sem, mert az a lényeg, hogy 10 hónapot kapott, amit le kell ülnie. ez túlzás, ha azt vesszük, hogy Császár Előd rendőrt gázolt, aki meg is halt és nem ült semmit.
"De mivel Stohl visszaeső volt"
Nem volt. De ezt már leírtuk kb 500 X.
ezt te honnan tudod, hogy okozott-e neki maradandó sérülést?
nőként így hozzáállni ehhez a témához, elég szánalmas szerintem. :-(
ezek után igazán ne csodálkozzon egy nő sem, hogy a férfiak így állnak a témához.
pedig ott meg is halt egy rendőr. azon az ügyön nagyon fel volt háborodva mindenki szerintem. vagyis legalábbis akik véleményét hallottam.
ehhez képest mondom, hogy a Stohlnak nem kellett volna letöltendőt kapnia, és a Damu abszolút megérdemel 2-3 évet a hűvösön.
De mivel Stohl visszaeső volt, ezért elfogadhatónak tartom a 10 hónapot.
Damuét meg még enyhíteni fogják szerintem, de remélem, hogy 2-3 évet fog kapni.
Az alap kérdésre válaszolva:
Nem. Mert az egyik "csak" gondatlanságból elkövetett baleset volt, a másik pedig, szándékos erőszak, bántalmazás.
Nagyon más szituáció, ha valaki szándékos agresszivitással bánt valakit, ráadásul nem is először, mint a Stohl féle történet.
Ezt találtam a neten"Damu nem először került a rendőrségre, hiszen korábban már többször vádolták tettlegességgel. 2001-ben egyéves börtönbüntetést is kapott, amit ugyan két évre felfüggesztettek, de úgy megverte akkori kedvesét, hogy a hölgynek kiszakadt a dobhártyája, és arccsonttörést szenvedett. A színész ráadásul bezárta egy lakásba, és ott több órán keresztül bántalmazta.
Ezt az esetet el is ismerte Hajdúnak, ahogy azt is, amikor három évvel ezelőtt egy TV2-es buli után egyik kolléganőjével került összetűzésbe, "
Ezek után No comment:DDD
Hát az ,hogy hírtelen-elég enyhe kifejezés.
Most nem részletezem,mit csinálnék vele-már több fórumon megírtam.Jó masszív acélbakancs kéne neki,csak úgy móresre tanítani az ürgét-hogy felébredjen -és felfogja,hogy a nőverés nem a világ legtermészetesebb dolga:DD Húhhh...Most-k...vára felhúztam magam az ipsén-pedig eddig nem érdekelt különösebben az ügy.
Csak rohadtul zavar,ahogy mosakszik mindenhol.
Nem véletlenül a ragadványneve Kamu Roland:DDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- 8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől?
- 90 napos felmondási idő mellett hogyan lehet állást váltani? Ki vár rám 90 napot, 3 hónapot?