Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket? (beszélgetés)
Ez a mostani .....
"A bíróság Damut egy rendbeli súlyos testi sértésben, valamint két rendbeli személyi szabadság megsértésében és erőszakos közösülésben találta bűnösnek, ezért őt 6 év börtönbüntetésre, és 6 év közügyektől eltiltásra, továbbá egymillió 250 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte. Egy rendbeli súlyos testi sértés kísérletében felmentette a vádak alól a színészt."
"Damu Roland az irreális elemekkel teletűzdelt Jóban Rosszban egyik meghatározó szereplője volt – mostanáig... A színész viselkedéséről már korábban az a hír terjedt el: nem ismer el a ,, nőt nem ütünk” alapelvet. Többször kezet emelt korábbi barátnőire, akik inkább tűrtek, minthogy feljelentsék őt. Az első komolyabb visszhangja akkor lett az agresszív viselkedésének, amikor egy 2007-es, TV2-ős buli után megütötte egyik kolléganőjét, mert nem engedte meg neki, hogy elmenjen a hölgynek rendelt taxival
A Színes Bulvárlap már 2005-ben megírta, hogy Damu Roland felfüggesztett börtönbüntetést kapott súlyos testi sértésért, ám a TV2 inkább beperelte az újságot, mintsem, hogy más szereplőt keressen az akkor induló sorozatba. Persze ennek marketing okai voltak, a Jóban Rosszban-t kifejezetten a piacvezető Barátok Közt ellen készítették, túl jó hírét pedig nem keltette volna az, hogy kétes előéletű színészek vannak a TV2 új szuperprodukciójában.
Sokba került a TV2-nek Damu magánakciója
Sokáig a TV2 sem tudta, hogy mi legyen a Damuval, a csatorna vezetősége először csak írásban figyelmeztette. Az interneten azonban elkezdték támadni a TV2 döntését, így 2008 elején kirúgták a szappanoperából. Kevesebb, mint fél évre rá, már arról szóltak a hírek, hogy hiányzik az embereknek a Damu Roland által megformált karakter, így ha komoly feltételekkel is, de újra visszavették. A színész ekkor szánta-bánta bűnét, s megígérte: ez még egyszer nem fordul elő.
Újabb agresszív tettét már a kamerák is felvették, egy 2009 áprilisi Hal a tortán adásban szétverte kerti bútorát, mert nem tartotta jogosnak, hogy az egyik versenytársának akarták adni az első helyezést. Az ORTT meg is büntette a csatornát, 9,5 millió forintot kellett fizetniük Damu tombolásáért. Ekkor komolyabban elbeszélgethettek a Jóban Rosszban szereplőjével, mivel hasonló botrányt nem csinált többet."
Az ítélet indoklásában az áll, hogy nem dőlt meg a lány szavahihetősége és az orvosi látleletek alátámasztották az állításait .....
"A bíróság az ítélet indoklásában hangsúlyozta, hogy a sértett csak néhány részletben mondott mást, mint a nyomozati vallomása, így vallomásai következetesnek mondhatóak. Palácsik Tímea vallomásait a pártatlan tanúk is alátámasztották, ráadásul az orvosi látleletek is megerősítették a sértett kijelentéseit. Így az ítélet ténymegállapításai elsősorban a sértett vallomásain alapul, mert a bíróság szerint Palácsik szavahihetősége nem dőlt meg a tárgyalások során. A vádlott előélete miatt és enyhítő körülmények hiányában a középmérték alkalmazásával ítélték el súlyos letöltendő börtönbüntetésre."
Gyanús a csaj....Röhejes.
Ő biztos nem gondolja, hogy megérdemli...
Szerinted az erőszak meg csak egy jó kis szenvedélyes szex volt? Bár valószinű, hogy csak Roli akarta, hogy kiengesztelje vele a lányt.
Ha tényleg volt benne részed, akkor miért nem állsz a sorstársad mellett? Ezt sosem fogom megérteni...
Ha valóban folyamatosan ezt csinálta a lánnyal nem tudom napokig, hónapokig, évekig, akkor igenis tudja meg milyen az ha vele ugyanezt teszik.
nem én vagyok a téma,ugye?
Bunkó,de nem érdekel,én éltem abban a kapcsolatban,engedtessék meg,hogy más szemszögből lássam a dolgokat!!!!
A pofont egyszer-egyszer talán megérdemeltem,fene tudja,a hiszti kemény dolog.Én tudok mea culpa-zni,ajánlom másnak is!!!!
De most már sztem térjünk vissza Damuhoz,mert ez a fórum ugye róla szól?????
nálatok minden fekete vagy fehér? Damuról van szó,nem rólam.Damu bűnös,menjen börtönbe,de ne 6 évre,az sok ezért sztem.
Én meg elváltam,nem volt egyszerű,de egy pofon azért nem válóok mindenhol.És nem azért,mert kussoltam és tűrtem!!Maradjunk a fórum témájánál!!!
Amúgy szerintem egy pofon is verés, hiába írod nagy betűkkel, meg emeled ki, az is verés.
Ha szerinted normális, akkor az már régen rossz.
:S
Nekem egy pofon is, ha nemis világvégét, de a házasságom végét jelentette volna.
Senki sem érdemli meg, hogy megüsse a társa. Egy párkapcsolatban nincs helye a tettlegességnek. Ha egy nő azon gondolkodik, hogy megérdemelte, az már régen rossz. Ilyenkor jön az első pofon után a többi. Aztán a verés.
Ahogy gondolod.
Bunkózz le nyugodtan. Bár én nem beszéltem veled így, de mindegy. :S
Lehet, hogy igazad van, és néha tényleg kijár 1-2 pofon.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött?
- A három hónapot betöltött baba ehet már gyümölcspépet?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Negativ lett az ovulációs tesztem ebben a hónapban. Csináljak még egy hónapot végig vagy jobb, ha már most elmegyek a dokihoz?
- 8 hónapot betöltött babának lehet baja egy kicsi tejföltől?
- 90 napos felmondási idő mellett hogyan lehet állást váltani? Ki vár rám 90 napot, 3 hónapot?