Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek fórum

Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
203. 388b941089 (válaszként erre: 193. - Csikil4ny)
2014. ápr. 28. 19:13
Szamomra a megtiszteltetes:) es koszonom:) rengeteg kitartast kivanok neked, hajra!
202. ella87 (válaszként erre: 197. - Fulesmackoo)
2014. ápr. 28. 19:09
Szia!! üdv itt :) Szerintem jó kis terved van, és ha 6-7-8 km-t le tudsz futni, akkor jó formában is vagy. Sajnos, nem elég heti egyszer-kétszer, ha látványos eredményeket akarsz...De a futással szerintem jó nyomon jársz, szuper zsírégető, szabad levegőn vagy, és narancsbőr-pusztító :)Hajrááá! :)
201. ella87 (válaszként erre: 199. - Sziszi0528)
2014. ápr. 28. 19:07

Széép! Látom, mindenki halad és elszánt!

Én reggel lenyomtam 40 percet, elég halál volt így felkelés után rögtön, de nagyon jól érzem magam, bár a kaját kicsit elszúrtam, keveset ettem nagyon, a suliban majd megdöglöttem, és a többiek pizzáztak a fél órás szünetben. Én meg egy banánon nyamnyogtam..pfff. Most jöttem, megyek tanulni, aztán nyomok még egy fél óra péntek enikőt. Úgy érzem most nagyon beindultam. (na, nem a kilók, hanem elszánt vagyok :)) Holnap este suli után pedig megyek alakformáló edzésre!

2014. ápr. 28. 16:43

Sziasztok! Tegnap esti három kilòmèger letudva, ma is megyek, ma már kitörèseket is fogok csinálni. Izomlázam volt tőle a kènyes helyeken (far, hátsò comb).

Kaja mai napra kipipálva :-)

2014. ápr. 28. 16:28
Jelentem itt vagyok :). 20 perc Réka letudva+6 kör futás az utcánkban (kb 2,5 km, vagy egy picivel még több is) 21:46 alatt+guggolás kihívás (90 db mélyguggolás). Estére már csak zöldborsó levest szándékozom enni és ennyi mára szerintem :). Nektek? Ella, Te hogy állsz?
2014. ápr. 28. 15:22
Köszi Blanka a segítséget, akkor ezek szerint jól csináltam. Most készülök Rékázni egyet, a jubileumi dvd-ről 20 perc popsi, aztán futááás :). Ti hogy álltok?
2014. ápr. 28. 14:26

Sziasztok!

Húú hát végigolvastam a hozzászólásokat és én is szeretnék csatlakozni, vezetek is egy naplót a 3 hónapos átalakulásomról :)

176 centi vagyok és 68 kiló, de nem érzem jól magam a bőrömben. Én is azt az elvet vallom, hogy mindenkinek magának kell tetszenie, szóval amíg nem vagyok elégedett azzal, akit a tükörben látok, addig nem adom fel és csinálom! Én 62 kiló körül szeretnék lenni, de nem is a kiló számít hanem a centik. Feszes és narancsbőrmentes alakot akarok (amúgy nekem még nagy problémáim a csíkok is a combomon és a fenekemen...:( kb. 16 éves korom óta ott vannak, és nem tudok mit kezdeni velük)

Az én tervem: egészséges és tiszta étkezés + sport minden mennyiségben (bár néha lusta dög vagyok...)

Én is nagyon szeretek futni, el szoktam járni olyan 6-7-8 kilómétereket, de érzem, hogy a heti 1-2x nem elég, mert változás nem sok történt. Mellette csinálom a Shaun T-től a T25-ot (ugyanaz aki az Insanity-t kitalálta). A naplómban van rólam kép is, ha érdekel titeket :)

Hajrá mindenkinek, szerintem nagyon elszántak vagytok, és motiváló amiket írtatok :))

196. c306628484 (válaszként erre: 195. - C306628484)
2014. ápr. 28. 08:21

Hu gyerekek de reggel van még, a fejem tiszta zizi még. Szoval bocsanat drága sziszi de ebben a válaszban lesz a korrekt válasz:

Éhgyomorra mehet a kardio

Ha erösitesz is akkor ne éhgyomorra menjen az.

Egyél elötte valamit 2 orával.

Én mindig ugy szoktam, elöször megy az erösités aztán a kardio. Igy hatékonyabb a zsirégetés!

Mégegyszer elnézést a kavarodásért! Most ébredezek...

195. c306628484 (válaszként erre: 194. - C306628484)
2014. ápr. 28. 08:18
Jah majdnem elfelejtettem ha egymás után megy a kardio és utána az erősités akkor előtte 2 órával egyél kehérjét, lassan felszivodo szenhirátot, zöldséget vagy olajos magvat.
194. c306628484 (válaszként erre: 191. - Sziszi0528)
2014. ápr. 28. 08:16

Mehet elöször a futas vagy bármilyen kardio abban az esetben, ha az edzést szétbontod napi 2 részletre. Szovsl reggel éhgyomorra a kardio ( futás). De ha az erősitést és a kardiot egyszerre akarod letudni akkor először menjen az erősités, mert az izmoknak ebben az esetben kell a glikogén, aztán a kardio, mert a kardiohoz viszont nem kell az izmoknak glikogén, ott már a zsirégetés a lényeg.

Valoszinüleg Réka is iszik legalább egy fehérjeturmixot vagy szed bcaa-t , hogy az izmai ne vesszenek el. Ha éhgyomorra végez az ember sulyzos edzést akkor a test elkezdi bontani az izmot, nem a zsirt, hanem az izmot. Ezt nem szeretnénk ezért csak a kardio mehet éhgyomorra.

Attol függ milyen edzést csinálsz, ha csak kocogni mész akkor 20 perc után indul be a zsirégetés ezért kell legalább 40-60 percet kocogni. De ha pl. Intervall futást vagy intervall kardio tornát csinálsz, már az első percegkben elkezdődik és 20 perc alatt meg is van. En az utobbit csinálom, bár az a 20 perc olyan, hogy beleadok apait-anyait és felér 1 ora kocogással.

193. csikil4ny (válaszként erre: 192. - 388b941089)
2014. ápr. 28. 07:17
Köszi, hogy elfogadtál olvasódnak. Jó sikeres példát látni magunk előtt, gratulálok az elhatározásodért és a kitartásodért!
2014. ápr. 28. 06:52

Koszonom!

Ez volt a celom h fejbe vagjalak titeket!!! Hogy megertsetek h immel ammal nem lehet ezt csinalni, hanem csak teljes bedobassal. Es h motivaciot adjak:) h megmutassam bizony meg lehet csinalni es barmi el tudunk erni amit szeretnenk:)

2014. ápr. 28. 05:33

Nekem lenne egy kérdésem: szerintetek hogy érdemes, először futás és utána torna, vagy tornázzak előbb és utána menjek futni? Ti hogy szoktátok csinálni? Én eddig úgy tettem, hogy előbb tornáztam és utána futottam, mert sok helyről azt olvastam, hogy 20 perc után indul be a zsírégetés... Viszont Réka mindig olyan videókat tesz fel, hogy elmegy futni és utána csinál gyakszikat, ezért elbizonytalanodtam...

Ez csak zárójelben: vannak ezek a most "menő" barátság karkötők. 100-asban lehet kapni, szilikonból van, és valamit ábrázol, de ha felhúzod a csuklódra, csak egy színes szilikonnak látszik. Beszereztem ebből 10-et, és ahány kilót fogytam, annyit teszek fel a kezemre :). Lehet gyerekesnek hangzik, de nekem jólesik ránézni a csuklómra, és minél többet akarok, amúgy jópofa kézen. Na ennyi :).

190. ella87 (válaszként erre: 184. - 388b941089)
2014. ápr. 27. 22:22
na jó!! Konkrétan tanulás helyett majdnem az egész naplódat elolvastam. Először is gratulálok, de nem a fogyáshoz, hanem az akaraterődhöz, a kitartásodhoz. Eléggé fejbe vágott a naplód, kicsit a fejemhez kaptam, már ami a lefogyós terveimet illeti...Nyilván nekem nincs annyi feleslegem, mint neked volt, amikor elkezdted, de valami bombajó tested lett. Most leesett, hogy ha tényleg azt akarom, amit elképzeltem magamnak, akkor nem elég az, hogy naponta elkocogok 30-40 percet...Pff, jól fejbevágtál! köszönöm! :)
189. csikil4ny (válaszként erre: 154. - A0c1361e44)
2014. ápr. 27. 21:03
Igen kék irisz igazad van, ha annyira akarnám már rég szaladgálnék, de ez is mint az étrend váltás fejben kell eldőljön, ha megnézed a naplóm láthatod, hogy ha valamit akarok el is érem.
188. főnix01 (válaszként erre: 163. - Ella87)
2014. ápr. 27. 20:48

Ettem èdessèget. Nem is keveset magamhoz kèpest.

A tèrdemmel nem tudom mi lesz de a futás a legjobb stresszlevezető. Menni kell :-)

187. c306628484 (válaszként erre: 181. - Scania)
2014. ápr. 27. 20:02
Ha nem szeretsz futni az intervall edzesek nagyon jok helyette. Èn Pèntek Enikö zòna edzeseivel es kardio intervallumaival edzek. Utobbibol 15-20 perc feler 1 ora kocogàssal. Szoval nalam nagyon nyerö. Föleg azert mert itt ahol èn elek szinte mindig esik az esö, igy futni nem nagyon tudok eljarni. :/
186. c306628484 (válaszként erre: 174. - Scania)
2014. ápr. 27. 19:58

Szia!

Szerintem is hülyesèg az este 5-6 utan nem evès. Ha megfelelöen kajàlsz ( sok feherje, kevès szenhidràt) akar közvetlen lefekves elött is kajàlhatsz. Ahogy azt en is teszem :). Ès megis alakulok :)

Pedig de finomakat eszem! :D

Igyekszem 3 òrankènt bar nèha nehez betartani, mert nèha kevesebbel is beèrnèm. De a cel lebeg a szemem elött. :)

Tejet ( tehèntejet) nem iszom, csak növenzi tejeket, de azt is ritkàn. Kàvemba rakok 1-1 mokkaskanalnyi folyèkony tejszint, vagy kokusztejszint. Viszont sok cottage cheese-t, turot, görög joghurtot, sajtot eszem. Amiben ugye mar nincs laktoz.

A narancsbörös dolog a keves folyadekbevitel miatt van. Ha azt fel tudod tornàzni 3 literre garantaltan kiürülnek a mèregsnyagok a sejtek közül ès a narancsbör is kevesebb lesz.

185. ella87 (válaszként erre: 181. - Scania)
2014. ápr. 27. 19:57

A sok víz és a sport mind-mind segít a narancsbőrön. (tapasztalat) Engem is iszonyatosan zavar. de eltüntetem, ha belegebedek is. Tervezem a keddi aerobikom utána szaunázást, nem tudom az mennyire jó, de én úgy vizualizálom, hogy távoznak a méreganyagok. Placebonak jó lesz :D és elkezdted már a mozgást, vagy csak az elhatározás született meg? (a "csak" csalóka, mert már az is nagy dolog)

Tüntesd el azt a narancsbőrt, meg az integető-és egyéb husikat, majd néznek nagyot a barátnőid meg a balettosok :)

184. 388b941089 (válaszként erre: 183. - Ella87)
2014. ápr. 27. 19:52
aha a legyőzhetetlenes...most én se tudom hirtelen a címét :DDD
183. ella87 (válaszként erre: 179. - 388b941089)
2014. ápr. 27. 19:51
melyik naplód az? a titkos? (új vagyok még ebben)
182. Scania
2014. ápr. 27. 19:50
Bocsi a borzalmas irasert, tablagep usbs angol billentyuzeterol probalok potyogni.
181. Scania
2014. ápr. 27. 19:50

A narancsbor nekem is fajo pont es a legjobb baratnoim mind vekonyak hibatlan borrel... es amikor hallgatnom kell a hisztit, hogy dagadtak, meg tele vannak narancsborrel, na akkor kedvem lenne sirni. En saajnos leginkabb combra es csipore hizok, de most lettem pocak es integeto is :( pfujj de nagy ellensegeim a tukrok.

Akkor en is magamba fogom eroltetni a vizet.

Nincs mese, porognie kel az anyagcserenek.

Terveztem futni de elsosorban intervallozni szeretek kis emelkedon futogepen, vagy norbira nyomni a comb derek has dvdt. Igazsag szerint ruhellek futni, nagyon monoton.. de ug latszik elkerulhetetlen lesz :)

A balett tenyleg jo de sok lanyhoz, foleg a tanarhoz kepest elefantnak erzem magam. Alig varom, hogy eltunjon a zsir a combomrol, a pocimrol meg a karomrol.. meg mindenhonnan. Enyhen sportos, szalkas alkatra gyurok. Gondolkozok en is a spinningen de nagyon kemenynek tunik, felek tole..

180. ella87
2014. ápr. 27. 19:45
olyan fini salátát csináltam vacsorára, hogy nem igaz. rájöttem, hogy imádom a zöldséget :) ilyen sima egyszerű kicsi salátakeverék (zöld sali, répa, kukorica, ilyesmi), abba vágtam újubit, kis light mozzarellát, paradicsomot, és nyakon öntöttem egy kis joghurttal. Miért nem ettem eddig ilyesmit? finom, és teljesen jól laktam..rakok is fel róla egy képet a naplómba. (jézusom, teljesen kezdek kivetkőzni önmagamból..először a napló, most meg képet csinálok a vacsorámról:) :) Na, abbahagyom a fórumozást, mert még mindig nem tanultam, csak osztom itt az észt :)
179. 388b941089 (válaszként erre: 178. - Ella87)
2014. ápr. 27. 19:44
Gyere a fogyis naplómba, hogy lásd hiteles vagyok:);)
178. ella87
2014. ápr. 27. 19:43
olyan jó hallani ezt :) Közben lecsekkoltalak ám, nem semmi! :) Jól van, ígérem néhány hét múlva megint megyek, majd beszámolok.
177. 388b941089 (válaszként erre: 176. - Ella87)
2014. ápr. 27. 19:37

Igen, szépen kérlek, hogy ne add fel, most picit pihentesd a bicajt, de pár hét aerobic és futás után próbáld megint. Le fogsz döbbenni, hogy mennyivel jobban fog menni;) Csak legyél kitartó.:) Nekem egyáltalán nem mentek a kiállások, szóval nyugi.

Én 10-12 évet kihagytam. Semmit nem mozogtam tinédzszerkorom óta. De pár hónapos rendszeres mozgástól olyan kondim lett, hogy eszméletlen. :)

176. ella87 (válaszként erre: 173. - 388b941089)
2014. ápr. 27. 19:21

azt mondod akkor, adjak még egy esélyt a spinningnek? háromszor voltam, nem adtam fel egyből, de olyan kis bénának éreztem magam - éreztették is velem :) és majdnem összerogytam, amikor le kellett szállni. Le is voltam döbbenve, hogy milyen rossz kondiban vagyok. Voltak ott nálam jóval dagibbak is, és úgy bírták, hogy csak pislogtam. Az óra fele után én már nem bírtam a kiállásokat. Tök rossz érzés volt, láttam, hogy megmosolyognak. :S Ja igen, és a fenekemet nekem is feltörte, piros volt napokig :D

a kangoo nagyon izgisen hangzik. lehet, hogy most nyomatom a futást meg az aerobikot, aztán majd, ha már nem vagyok ilyen tohonya, megpróbálkozom vele.

Egyébként a ma reggeli futásom óta úgy pörgök, hogy szerintem lenyomok egy kis péntekenikőt :)

175. ella87 (válaszként erre: 174. - Scania)
2014. ápr. 27. 19:17

Szia csípő- és narancsbőrpajti! :) :) ugyanolyan magas vagy, mint én, és nekem is az 54 kg a cél :) szóval csatlakozz csak, kell lelkesedés :)

a folyadékbevitelről: én erőltettem az elején, és bevált, mert most már magamtól iszom. (mindig legyen nálad víz, és ha tanulsz/dolgozol/olvasol stb, akkor is legyen kitéve az asztalra. A sport meg...nincs mese, bele kell vágni, az elején kellemetlen (főleg a lustadisznóknak, mint mi :)), de utána nagyon jó, és már nem lesz nyűg. Plusz, a narancsbőrrel csodát tesz a futás pl. Nekem tavaly majdnem teljesen eltűnt. Ma pl futás közben elképzeltem a vágyott alakot, és megadta a kellő löketet :)

Az "este 6 után nem eszünk" szerintem butaság. Alvás előtt három órával én már próbálok nem enni, de ez persze attól függ, mikor fekszel. Én sokszor éjfélig, egyig tanulok, és ha kopog a szemem, abból hűtőkipakolás van. Az egésznek a kulcsa az evés, nem pedig a nem evés - nyilván nem mindegy, hogy mit/mikor/mennyit.

A balett király :)

Nem késtél le még semmiről, ha nem is bombaalakot, de azt el tudod érni, hogy jobban érezd magad, és ne parázz, hogy bikinit kell felvenni...Nekem is ez a cél (a narancsbőr miatt előre félek a kánikulától...rövid nadrág most még kizárva..).

Ja, és a barátnős dologgal és együtt tudok érezni, az én legjobb barátnőm egy szupermodell kb :) :) Hajráááá!

174. Scania
2014. ápr. 27. 19:08

Sziasztok!

Én is csatlakoznék ehhez a szuper fórumhoz :)

Világ életemben duci voltam, kiskoromban főleg, de tavaly előttre elértem az 56 kg-t a 164 centimhez. Nem voltam még elégedett vele, 54 volt a cél. Aztán megismerkedtem a párommal, és hát elhalmozott minden jóval :) Még most is, de csak csínyán. Én 13 kilót szedtem fel, ő meg 5-6ot a másfél év alatt. Rettenetetesen zavar, nem vagyok hajlandó egy percig sem tűrni ezt az állapotot tovább. A párom is velem tart.

Amúgy akkor csípő pajtik vagyunk itt páran, mert az enyém is széles, és sajnos iszonyat narancsbőrös vagyok.

A legnehezebb része számomra a folyadékbevitel és a sport lesz. Hiperszuper lustadög vagyok, nagyon nehezen veszem rá magam bármi sportra. Lehet furán hangzik, de balett órákra járok, azt szeretem. Minden más kín, de az nem fogyaszt.

Ti esztek este 6 után? A tejivással hogy álltok? Kinek mi vált be eddig a legjobban?

A nyári bomba alakról lekéstem ami miatt dühös is vagyok magamra...de mostmár nem létezhet visszaút! Nem akarok többé én lenni a legducibb a barátnők közül :)

hajrá mindenkinek! :)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook