Csótány az albérletben (beszélgetés)
Cukifiú, mennyé' főzni! Az megy. Az észosztás kevéssé.
Tudnám milyen hang súgta neked, hogy pont ebben a fórumban osztogass tanácsokat.
Mert lövésed nagyon nincs a dologról, viszont a panasztevésre buzdításhoz nagyon értesz...
viszket?mosd meg lehet azért vannak csótányok.
Atyaisten! Ennyi ész!! Hát ez nem semmi. Gratulálok!
Szerintem senkinek nem tapostál azzal a lelkébe, hogy hülyét csináltál magadból.
Lacika, menj csak dokumentálgatni a fogyásod.. egy női oldalon. Olyan kis cuki vagy vele. :) Az való neked, nem az albérleti gondok ismerete.
jó,igaz ezen kár vitázni.nem vagyunk egyformák.van aki tud és van aki nem tud így élni.
elnézést ha bárkinek a pici lelkébe tapostam.
Ja, hogy nálad az előleg a kaució! Azt majd akkor kapja vissza a bérlő, ha a felmondási idő letelte után a megállapodás szerint kiköltözött, és nem okozott anyagi kárt. Ez nem úgy múködik, hogy visszakérem a kauciót, mert szellentett egyet a szomszéd, és ez nekem nem tetszett.
Nem nem.Ezt az szokta fizetni aki épp lakik benne.Általában kibírható összeg, ráadásul nem minden nap kell írtani..
Laktam panelban, albérletben, 4 évig.Soha eszembe nem jutott ezzel zargatni a tulajt.
Húúú! Úgy látom, beszélsz a nagyvilágba ! Ilyen nincs sehol!
Nálunk már többször felvetődött ez a kérdés, hogy beépíteni a közösköltségbe, és akkor senki nem hivatkozna arra, hogy nincs rá pénze. De szerencsére nálunk a többség így is írtat.
azt mondtam,ha nem fizeti az írtást kérjék vissza a pénzt ,már ha adtak előleget.ha nem adja tegyen panaszt.mi a fene lenne a panasz tárgya?hát az hogy fizettél egy szolgáltatásért,azaz hogy laksz valahol. ha a szolgáltatással nem vagy megelégedve,úgy érzed átvágtak,akkor a szerződést egyoldalúan felbontod.kérdés milyen szerződés van,azaz hogy visszaadja e az előleget,de gyanítom igen,hisz az csak kaució semmi több.ha nem ,és nincs ilyen pont a szerződésben, hogy ha hamarabb lelépsz akkor buktad,akkor tegyen panaszt.
Mi az emeleten együtt festettük a folyosót, és ha sütök valamit, a szomszédom is kap sütit! Ennyit a panelprolikról!
Abba nem lehet, ugyanis a lakásokhoz sok köze ilyen szempontból nincs a közös képviseletnek. Ők csak a kommunális helyiségeket irtatják. De ez is lakóközösség függő, mennyit szánnak rá. Ja, és közös képviselő függő is. A miénk sztem a világ legnagyobb lúzere.
Jó Neked, hogy Te ígí válogathatsz a jobbnál jobb lakóhelyek között!
Aha, értem. Szóval téged az asztalkörül kergettek, ha nem kaviárt zabáltál. Mellesleg, löveted nincs a témáról, ahogy elnézem.
Tudod, itt sok a panelproli, és nem gondolnám, hogy szimpatikus lenne az ilyen hozzáállás, mint a tiéd. Tele empátiával, megértéssel, és iq-val.
Szép estét, innen a fsz.2-ből. Ja, és szeretek itt lakni, mert én speciel rühellek kertészkedni.
Mi az, hogy gusztustalan a panel? Ha valaki tisztán tartja a lakását, mi a gusztustalan rajta? Csak a lakóktól függ!
Akkor azt kellene egyszer megpróbálni, hogy a közösköltségbe építsék be, úgy nem tűnik havonta olyan soknak. Persze tudom, ez mindig nehéz ügy!
hát nem.nem is szeretnék olyan helyen lakni.a panelnál gusztustalanabb hely nincs.és mielőtt bárki megszólna,senki nem mondja hogy jó ott lakni.az csak kényszer.sajnos.igaz én albérletben sem laknék.
sokat számít szerintem a környék a szomszédok tisztasága stb..
A 15 lakásból 10-ben 80 éven felüliek laknak. Nem akarják kifizetni.
Mi lenne a feljelentés tárgya? A bérleti szerződés ellenére más lakókat is engedett beköltözni? :D
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?
- Hogyan lehet megélni albérletben havi fizetésből?
- Ti elköltöznétek saját lakásból albérletbe, az ország másik felébe, jobb megélhetés reményében?
- Szülőkkel, albérletben, vagy saját házban éltek?