Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemáj almával recept

Csirkemáj almával recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csirkemáj almával hozzávalói:
4 lilahagyma
50 dkg alma
3-4 ek.olaj
1 csokor zsálya
40 dkg csirkemáj
só,őrölt bors


A Csirkemáj almával elkészítési módja:
A hagymát és az almát vágd cikkekre.Az olajat forrositsd fel a serpenyőben,dobd bele előbb a hagymát és piritsd meg.Majd add hozzá a májat,fűszerezd meg s add hozzá az almacikkeket is.Önts rá egy kevés vizet,szórd meg az apróra vágott zsályalevéllel és nagy lángon rázogasd,mig a máj megpuhul. Végül sózd meg.

Hagymás tört burgonya illik hozzá.Száritott zsályalevelet is lehet használni.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemáj almával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook