Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csirkehússal töltött alma recept

Csirkehússal töltött alma recept

A Csirkehússal töltött alma hozzávalói:
15 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús
4 db nagyobb alma
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
1 dl tej
citromlé


A Csirkehússal töltött alma elkészítési módja:
Finomra vágjuk a húst.A vajjal liszzttel mártást készítünk tejjel felengedjük,sűrüre főzzük és a vagdalt hússal összekeverjük.Az almákat meghámozzuk közepüket kivájjuk,citromlével bedörzsöljük.Az almákat a húsos keverékkel megtöltjük,vajjal kikent tűzálló tálra tesszük,előmelegített sütőben nyolc tíz percig sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csirkehússal töltött alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook