Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Elköszönök. Fáradt gyerekeket lerendezem:))
Legyen jó éjszakátok!
Puszi mindenkinek!
Nem lenne jó! Én velük akarok menni...
Olyan lelkifurdalásom lenne,hogy beleszakadna a szívem,hogy nekik gyerekkorukban nem adtam meg ezeket,most meg szórakozom nyakra-főre... :(
Már ettől depis leszek,ha ezeket végig olvasom :(((
Nekem nem adatott meg az önfeledt tinikor,amikor már lehetett volna szórakozni,jöttek a gyerekek. Az a nagyon bulizós szórakozás nem hiányzik,viszont szívesen kirándulnék a családdal,mozi,színház,étterem,strand.... Na ezek igen!!!
szia :)
barátnőm két gyereke, harmincas éveik közepén, még sosem dolgoztak, diplomával a zsebükben, otthon kénytelenek ülni, és pár dologból eltartani magukat.
A szülők segítik őket, az egyiknek családja sincs, a semmmire, hogy?
Sziasztok!
Ez tényleg így van!!! Nekünk ma 5000 ft volt az állatkertbe a belépő, pedig ez csak egy kis állatkert....
Mondtam is viccesen Petinek, hogy olyan kár pénzt kiadni, az utcán is annyi állatot látni:)))
Igen, erről beszélek, sajnálom azokat a fiatalokat, akik ki tudja miből fognak megélni, nem most, hanem idős korukban.
Mi még kapunk nyugdíjat, de ŐK?
Hát ez az, azért járunk kocsival, mert a busz drága, főleg ha ketten mennénk. Buta dolog, de olcsóbb az autó:(
Mi minden nyáron voltunk valahol az országban nyaralni, gyerekkel, néha anyósommal is, alkalmanként a keresztfiunkat is vittük.
Igen, fiatalként jártunk moziba, hetente, szórakozni, amikor akartunk, táncolni, szóval igazán éltünk :)
ÉÉÉs, közben spóroltunk is, pedig én raktam félre a pénze, férjem anyukájának segített, mindemellett alig kerestünk.
Mikor összeházasodtunk, az albérlet annyiba került, mint az én fizetésem, cakk-pakk. áh, borzalom :(
Persze,hogy ez!:( Nagyon sok ember ETTŐL szorong,depizik,mert..valahogy..nem sok öröm maradt az életben..:( Csak a munka,meg a munka,meg a munka...Az ÖNFELEDT öröm...Na,az nincs! Tudom,sokan mondják,hogy az öröm nem kerül pénzbe...Pedig de!
Nézegettem a neten,hova lehet kirándulni..Két lehetőség van.:1.) Vagy olyan messze van,hogy az útiköltség rengeteg.Vagy: 2.) Nincs olyan messze,viszont az adott területre(múzeum,park,látványosság,stb)egy vagyon a belépő,főleg családostól!:( Mert hiába olcsóbb a családi jegy,az csak azt jelenti,hogy esetleg nem 18.000,csak 16.000ft,...:(
Na látod, ez a nagy baj! :(
Sziasztok!
kicsit :)
nekem ettől rosszabb, amikor végigmegy az utcán egy nő, a háta a kivágott ruhából kint van, ez nem baj, de ott a melltartó ez engem zavar.
vannak olyan melltartók, amikhez nem kell semmi, még vállpánt és más sem.
Nekem ez rosszabb,mint a bugyi, az legalább van, tudjuk :D
Nem jó az, ez 100 %, de ha körbenézünk, mi a csudát találjanak ebben a jelenlegi helyzetükben, munka nincs, iskolába nem járhatnak örökké, a szülők nagy része alig él meg, egyelőre semmi jót nem látnak magu körül :(
Sajnálom őket, hiszen mi még tudtunk és ma is tudunk örülni mindennek. a legkisebb dolognak is.
De mi megtanultuk élvezni az életet, akármennyi volt a pénzünk, az nem számított.
Ma meg, mit látnak? Minden a pénz körül forog:(
Ez rettenetes.
Félre érthető lehettem...Nem a tűsarkú a ciki,a tűsarkú gyönyörű!:) De amikor valaki csípőnadrágot visel,és derékig húzott tangát,hogy kilátszódjon a nadrágból,az undorító!
És drága boszikám!Könyörgöm,ne említsük egy napon a Beatlest,Bee Geest,Elvist,a Tokio hotellel..(Ők EMO-s zenekar)Az EMOsok világa,arról szól,hogy az élet car,legyünk öngyilkosak...:(
Ennél a hippi korszak is jobb!:D Azok legalább az életet éltették,nem a halált!:D
Rendben, köszönjük :)
Mondjuk ilyenkor még nem ültetnék virágot, mert kissé meleg a föld.
Ha ültethetném vagy, várj még egy órácskát, akkor hűvösebb lesz.
Mondjuk én, a nagy kertész, nem igazán szólhatok bele, csak véleményeztem :D
Szép napot mindenkinek!
Úgy elálmosodtam ebéd után,hogy egy picit ledőltem :( Most megyek a kertbe virágot ültetni. Kedvetekért lesz még 2 új naplóm,amit bárki olvashat :)
Gondolom jól szórakoztatok és a gyerekek élvezték az állatkert minden lakóját :D
köszi a kávét reggel :)
Nagyon megértelek Futikám és jobban van már apu?
Anyu hogy van?
Mondjuk akkor nem is vettek meg olyan filmet, ami ma már menőnek számít.
És nem is csináltak olyan filmeket, amiben több a vér és a lövöldözés, a káromkodás, mint a normál beszéd :(
Évtizedek óta nem jártam moziban, minek?
Az igaz, hogy EMO nem volt, de volt Beatles és Elvis, meg Bee Gees és társaik, a táncok sem voltak már a régi összebújós, simulós, hanem kidobós, forgatós,
nem beszélve a koncertekről, bár én már asszonyként jártam életem első ilyen stílusú előadásán :)
A miniről nem beszélve, és a hasunk nekünk is kint volt, mert abban az időben még divat volt :)
Nem mai találmány ez sem, jó a tnagabugyi, amiről az orvosok is mondják, hogy végtelenül egészségtelen, mint a tűsarkú is :)
Nah arról nem beszélve, mert anyáink is abban jártak már :)
Szóval ha akarom találok én is olyat, amit anyáink még nem csináltak, de mi igen :)
Vagy tovább menve, nagyanyáink nem, de a szüleink igen :D
MInden generációnak van valami furcsasága, kész.
Pl.Erre gondolok Futi:D
Mozifilmek korhatárának elemzése:
- Korhatár nélkül: A hősnőt senki sem teszi magáévá.
- 14 éven felülieknek: A főhős magáévá teszi a hősnőt.
- 16 éven felülieknek: A negatív hős magáévá teszi a hősnőt.
- 18 éven felülieknek: Mindenki magáévá teszi a hősnőt.
"Bezzeg az én időmben" akkor is élvezhetőek voltak a mozifilmek,amikor senki nem tette a magáévá a hősnőt!:D:D:D
Igaz...Akkor a mozijegy is megfizethető volt!:D:D:D
Szép napot mindenkinek!:)
Futikám,nem voltunk jobbak,de ami most megy...:( Az elkeserítő!
Adott volna nekem apám olyan EMO-t hogy egy hétig egy irányba futottam volna!
Engedték,hogy úgy öltözzek,ahogy akarok,de ha meglátták volna,hogy kint van a tangabugyim a farmerból,vagy kiesik a csöcsöm a pólóból...Vagy hogy 15 éves koromba nálunk aludjon az "ügyeletes emberem"...Hát...abba nem jó belegondolni sem!:)
fóliaszüneted van?
ilyenkor már meleg van bent.
kész a kajám,mérgelődtem is az előbb.
a hugon fél 10kor telefonál hogy menjek apuért a kórházba, mert 10 órakor engedik haza.
kimegyek,és már hazament .
tegnap tudták hogy megy haza, és nem telefonált senki.....gondolhatjátok hogy milyen mérges vagyok....
busszal ment egy darabig,aztán meg gyalog indult el.
egy ismerősöm telefonált hogy hazavitte,az uton botorkált.10 km a falu.....
felrobbanok az idegtől.
nem azért hogy mit szólnak az emberek, hanem attól hogy ennyire semmibe vesznek benünket.
kibőgtem magam,megettem egy szelet rántothúst és lecarom az egészet.