Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
:))
Narancs mellé akár jöhet a szegfű is :))
Vagy a fehér galamb,ha kulcsot hoz :))
De akár banán,alma,friss cipó is jöhet. Bármi,ami házi koszt,egészséges.....stb.
Halihó!
Ha holnap nem jövök,akkor a dutyiban keressetek! Várom majd a narancsot és a bablevest....
a lányomnak is volt feketés korszaka.középiskolás volt és ugy öltözött, mint aki gyászol...
és még 3 szémmal nagyob rucikba járt.
most ha látnád,igazi nőcis, csak szoknya,és csak ruha ritkán van nadrágba.
a kislány unokám szintén szoknyás,nem szereti a nadrágot.és persze neki csak és kizárólag rózsaszínü lehet a holmija,egyébként nem veszi föl.
így hogy írod,így se ismerem őket.
hiába...kisvárosba élek.itt elég normális emberek laknak.
elfáradtam én is a kertbe.
még van mit tenni a macival ebédeltünk,és most folyt..köv.
a humuszomat hordom szét, a szőlőt metszettük.elégettem a vesszőket.délután szerzek virágokat és ültetés.
kiraktam edzeni a palántáimat, a hűvösre.
a takarítás elmarad ma...nincs rá már energia.
Sziasztok,mindenkinek gyönyörű napot!:) Kicsit vagyok,ameddig eszem,aztán loholok a kertbe.Délután nem leszek(kukorékolásra sem!!:D)mert megyek el itthonról.Estefelé bekukk!:D
Futikám...Láttál már feketébe öltözött tizenévest,akinek a korom fekete haja,eltakarja a fél szemét? Na ők az EMO-sok.Szerintük az életnek semmi értelme(mintha egyáltalán ismernék:D)és állandóan megakarnak halni,örök depresszióban élnek(Tizenévesek!!) és közben a Toki Hotel nevű zenekarnak csúfolt valakiket hallgatnak,akik állítólag fiúk,de szerintem lányok.Magyarul:Nem épek!:)
Szerinttem a mai fiatalok se rosszabbak.olyanok amilyennek neveljük őket.
persze vanak kírívó esetek,régen is voltak,akkor nem kábitószerek voltak hanem pia.
attól kábult aki akart.
a hír volt lassabb.akkor nem volt chogy xy ezt vagy azt csinált.a helyi közösségről tudtunk csak.
elköszönök,majd jövök ha elfáradtam..
ma szabadnapos vagyok.
mi az az EMÓ??????
az én időmbe csak mozi volt,mg néha bál.nem voltak diszkók,nem volt ennyi tévécsatorna.ha filmet akartunk az a vasárnapi mozi volt.mivel falusi jány vagyok más szórakozás nem volt.
esetleg a művelődési házba bekapcsoltuk a magnót s kicsit örülködtünk,úgy táncoltunk ahogy nekünk tetszett.a bálba nem...ott ott voltak a kísérő szülők.
az anyám minden bálba ott volt.....@@@@ jobban várta mint én.ha nem akartam menni, kérdezte miért nem megyünk???
a ruházatról annyit akkor volt divat a mini.az én szoknyáimat varrták,meg én varrtam magamnak.az anyám ott állt hogy lejjebb!!!!!! felkiáltással ha aljaztam.
na úgy csináltam ahogy mondta,mert egyébként nyakleves volt.nevelő célzattal.aztán amikor mentem valahova,még lehúzkodta a szoknya alját..... úgy nézel ki mint valami curva..... mondta... aztán amikor elhagytam a z utcánk sarkát, szépen hajtottam egyet a derekán. lehajolni, meghajolni, nem lehetett, mert akkor bugyivillantós volt.szépen összetett lábbal guggolni,csak annyit lehetett
tanga akkor nem volt,de ha lett volna szerintem azt is fölvettük volna.
kicsit más volt akkor a viselkedés voltak lázadások...más volt a világ.most ilyen van.
.
Boszika,bítos vagy abba, hogy nekünk életünk végéig lesz nyugdíj?????
sajnálom a fiatalokat,annyit nem keresnek hogy félre is tudjanak tenni...bizonytalan a jövőjük,munka nincs.gyereket így nem is lehet vállalni.
akinek meg munkahelye van az is nehezen vállal gyereket mert mi lesz a gyes után???
a legtöbb munkahely nem szívesen vesz föl kismamát.
Sziasztok!
Kata, köszi a kávét. (_)?
reggel az az első ,hogy hálóingesen odarakom a kávét,aztán szépen ideülök és megiszom.
lassan kortyolva.
az este visszaolvastam de mára elfelejtetem mit is olvastam.akartam valakinek válaszolni...na majd eszembe jut.@@@
ma takarítok,rendezem a cipős szekrényt,meg az alagsori konyhámat.
a kertbe is szeretnék menni.szó,szó... sok dolgom lesz.