Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szevasztok!
Ma menős naopm volt. Elmentem a barátnőmhöz, kicsit beszélgetni. No és megnéztem a fiát, 4 hónapos csodás kis legény:)
Utána bementem a temetőbe - utba esett - a másik barátnőm névnapja lesz - v ittem mécsest:(
Ezután elmentem a rendelőbe, időpontot kérni a reumatológiára -a doki szabadságon van.
Majd elballagtam a könyvtárba s onnan m ost másztam haza. Lerogytam a gép elé, de lehet, h itt is éjszakázom. Kissé elfáradtam.:(
kocsival Boszika, de mostanában gyerekekkel megyek kocsival, és egyedül biciklivel, arra meg nem lehet festékeket pakolni:)
Ha meg a törpök ott vannak, akkor velük kell foglalkozni.
Pedig régebben mentél, nem?
Azt én sem, a ködöt főleg nem :(
Attól mindig roszul alszom, szívdobogásom támad.
A pocsolyákat főleg utálom, és a hideget is :(
Szép napot mindenkinek!:)
Itt is süt a nap,de reggel rettenet hideg volt.Le kellett kapargatni az autó ablakait,és az összes fáról,szinte "le esett" a levél!
Nem szoktam menni a természetbe festeni, sok a macera vele, maximum rajzolni lehetne.
Nekem is tetszik minden évszakból valami, de kell hozzá a napsütés, ha hideg is van. Utálom a ködös napokat, a fekete hótócsákat, és mindent szeretek, ahogy leírtad, hiszen mindennek van szépsége, és árnyaltabb oldala is. Na teszem a dolgom tovább. Hoztam kávét, ha esetleg nem elég friss valaki, és találtok teát citrommal, mézzel is. A kávé melletti tejet önthetitek a teába is, na én így az életben nem innám meg úgy gondolom.
Tisztában voltam vele, hogy a melegebb órákr és napokra gondolsz, de nekem veled kapcsolatosan a színek jutnak eszembe.
Szoktál még kijárni festeni?
Nekem egyébként az őszről, a tiszta színek, az érzések, amiket mutatnak ezzel, jut eszembe.
Minden évszakot szeretem a maga szépségéért, ahogy engedik láttatni az emberrel, milyen csodát
képes adni és milyen gyönyörűséget kaphatunk, ha a szívünkbe nézünk.
Annnyi varázslatos dolog érződik a levelek mögötti fényekben :)
Nem az elmúlás jut eszembe róla, ahogy emlegetik sokan, hanem az a finom és szépséges érzés, amikor jön majd a tiszta, fehér és csodás hóesés, megtisztitva a lelkünket is az ünnepekkel, a vággyal, hogy szerethessük egymást és ne csak akkor.
Már várom a tavaszt, ahogy a fények táncolnak a leveleken, amikor bújnak kifelé és a sok apró tündér, mind más színű ruhában, festi a virágokat :)
Jáj, bocsika, elkalandoztam :D
Rosszul fogalmaztam, én a szebbel a kellemesebb, melegebb, naposabb orcájára gondoltam. Azt már a hétvégén tapasztaltam, hogy gyönyörű színekben pompáznak a fák. Libegőzni voltunk és ugye a hegyen halmozottan látni a sokszínűséget. :)
Na meg,van itthon vadszőlőm, annak aztán olyan színe van, hogy öröm ránézni.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Erre hűs az idő, de talán láthatjuk az idő szebbik arcát is.
Szia, köszi :)
Hozok mellé akkor egy kis kekszes sütit, gyümölcs van a tetején :D