Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Alvás helyett olvastam inkább, mert így lehet sajnálni két lapozás között, hogy jaj, szegényke, ó, igazán, és persze bevinni két simogatást is, miközben hallhatóan jajgat :)
Ha aludnék, fel lenne dúlva, mire felébredek, hogy bezzeg ő, nem tud aludni, de nem fekszik ám ágyba, hogy ott majd tud, nem ledőlt a kapanéra és ott szenved :(
Sziasztok, szép estét :9
Most meg a férjem betegeskedik, kissé lázas, tüsszög, most már köhög is, és nyűgös a kicsike :(
Ha ráülök, akkor nem érem el a gépet!
Régen a nadrágot úgy vasaltam, hogy a lepedőm alá tettem. Mindig olyan szép éle volt. :)
Sziasztok Lányok!
Szép délutánt mindenkinek!
Akinek fogytán a mosószere az a Sp_rban vehet még holnapig 3 l Splendid mosószert 1000 forintért, jó minőség, a Nestlé nagy dobozos gabonapelyhek minden ízben 50%-al olcsóbbak, ja és a kis dobozosak is. Feltankoltam , mert a gyerekek nagyon szeretik. Sólat 540 Ft (nagy dobozos) én ezt az egy konzervet szeretem :) Van több akció, én igazából a mosószerért mentem, de csak vettem mást is. :)
Szasztok Csevisek! Látom jó kedvetek van! :)
Mostam és a szél meg a nap kitett magáért, le is száradt mindenem. :)
...
Az Elfújta a szél a múlt héten volt valamilyen adón. A presszóban, ahol kávét ittunk, épp a háború elől menekítette ki Rhett Butler a csodaszép Scarlettet, valamint sógornőjét, Melanit az újszülöttjével és persze ott volt Prissy is (Prissynek mindha más lett volna a szinkron hangja, pedig az eredeti, az a sivítós-nyávogós-nyafogós hatalmas fogás volt).
Láttam a csókjelenetet is, aztán mennünk kellett. :)
Miért küldik a facsemetét faiskolába?
-Hogy ne legyen fatuskó!:):)
Szovjetunióban haldoklik nagyanyó, a nagyapó végigjárja az orvosokat, van-e valami remény - végül egy alternatív doktor azt mondja neki: egy módon segíthet az asszonynak, ha teljesíti férji kötelezettségét.
Mire az öreg:
- Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy tehetnék én ilyet..?
De az orvos csak győzködik, hogy nincs más lehetőség - nagyapó hát összeszedte minden erejét és teljesített.
Reggel ébredezik, hát nincs mellette az ágyban az asszony: ott sürög-forog a konyhában, palacsintát sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a falba a fejét:
- Milyen hülye vagyok én! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!!