Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia!
Köszi, egy teát kérnék:)
Indulok is az unokámnak kellene pár ruhát beszerezni, mindent kinőtt a drágám:)
Jó reggelt, szép hétvégét mindenkinek!
Itt -2 fok van!
Az nekem nincs meg.
Filmen láttam már, de a könyv az csak más.
Az nekem is meg van, nem is jutott volna eszembe, tényleg nem is olvastam még.
Scarlet, és a Skarlet örökében.
Értjük ám, hogy éhes diszó, szóval érted te is :D
ugye, mindent rám fog, hát élet az ilyen ?:o))))))
Majd karácsony környékén, lehet jobban kapni talán :D
hát ja :D
Mindegy az, értjük mi! ;) hogy min jár az eszed, oszt szegény Boszira kened! :) :P
Én most megyek alukálni, meg kicsit hülyítem magam a tv előtt. Roccalkodjatok, legalább a paplan alatt meleg lesz! :)))
Jájjj, nekem krimi az Agatha Christie-vel befejeződött.
A tv-ben régen, mikor még nem volt szgép, akkor a filmek alatt keresztrejtvényt fejtettem, vagy pedig hímeztem :)
Ham oziba mentünk, azoknál a részeknél, amitől féltem, a férjem még udvarlás idő alatt hozzászokott, befogta a szemem és átölelt :)
Szasztok Csevisek!
Nektek is befagyott? Nálam 2 cm-es jég volt a kutyák vizén, még az oldalára is lefagyott, edény formát tudtam kiönteni jégből. :(
Sajnos a paradicsomjaimnak annyi - nem gondoltam, ogy ennyire hideg lesz, tegnap a tüzelővel voltam elfoglalva, mára gondoltam befőzni a zöld paradicsomokat. Hát lemaradtam. :( Minden lefagyott. :(
Sziasztok, délután nem aludtam, olvastam, muszáj volt abbahagynom, mert a torkomban dobogott a gyomrom, nem való nekem már az izgalom :)
Filmet és tévét sem nézek teljes odaadással, mert nem tudok, mindig halál ideges vagyok, még egy sima zenés filmen is :)
Itt eddig szép idő volt, most kezd a nap lemenőbe menni :D
A királyfi vágtat lován, egyszer csak meglát egy szépséges királykisasszonyt, ahogy egy vár erkélyén áll. Rögtön feltámad benne az érzelem, s felmegy hozzá.
- Szépséges királylány, egyetlen vágyam van csak: légy az enyém!
- Jaj, jaj, királyfi, tudod az én uram a hétfejű sárkány, ha itt talál, porrá zúz téged!
- Semmi baj, királylány. Odaállítottam a lovamat az ablak alá, ha jön a sárkány, csak kiugrom az ablakon, és elvágtatok.
Hát, mennek a dolgok, ahogy kell, egyszer csak csöngetnek. A királyfi azonnal kiveti magát az ablakon. Királylány:
- Ki az?
- Jó napot kívánok, a ló vagyok, csak szólni jöttem, hogy eleredt az eső, és beálltam az eresz alá.