Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
A szalmavirágot én is szeretem. :)
Volt idő amikor, nem a pénz miatt, hanem kedvtelésből papóval készítettünk.
Csillagfényes szép estét kívánok mindenkinek!...:-)
Én ha veszek koszorút, akkor OBI-ban, Praktikerben, ALDI-ban stb. veszem meg. Vannak nagyon gusztusosak és árban töredéke, mint a temetők környékén.
Mi kis koszorúkat szoktunk vinni, mert nincs hova akasztani, élővirágot csokorban veszünk, de ilyenkor már szalmavirágból készült csokrokat és koszorúkat viszünk, annyira szépek és mutatósak, nem mennek tönkre egész télen :)
művirágot nem vinnék, nincs az a pénz, még ha selyemvirág, de azt sem, bár szálban már láttam olyat, ami gyönyörű volt és nem látszott, hogy az :D
Drágák, mindig, nagyváros, nagy temető, sok árús van, de egyen árak vannak, két kapuval, több kisebbel, ahol kivü. belül árusítanak.
Mi ilyenkor már szalmavirágot, hogy a vázákba ne hagyjunk vizet és kisebb koszorúkat szoktunk vinni, mert nem a koszorú a lényeg.
Most árvácskákat és krizantémot ültettem rá. Koszorút nem vittem és mécsest sem gyújtottam, mert múlthéten voltam. Mécsest majd itthon gyújtunk mindenkiért.
Nálunk nem. Én csakis élőt, vagy olyat ami termésből készül. Ki nem állhatom a művirágot. Igaz néha megingok, pl. a Ki.ában gyönyörű a megtévesztésig hasonló művirágok kaphatók, igaz kemény ezrekbe kerülnek.
Nálatok is drágák a koszoruk? Ki mit szokott vinni a sirra?
Holnap megcsinálom, és beszámolok :)
Biztos jót tesz neki,mert finomabb lesz akkor :)
de kell, akkor járja át a lötty és áztatja át a lisztes részt....na jó, a receptben 10 perc van, én többre emlékeztem, de azaz igazság, h a lányom szokta csinálni...
Megnéztem, nekem sincs meg egyetlen recepthez sem megadva, hogy várni kell a sütés előtt :(
Mi ezt szoktuk csinálni, csak a mazsola helyett meggyet teszünk bele.
[link]
Na az lehet, de ha jól emlékszem az nem is volt írva, megnézem, mert mentettem magamnak.
Én szoktam csinálni...azt hiszem akkor nem vártad meg a fél órát, amit kell, miután ráöntötted a löttyöt.
Tőled, vagy Megitől kaptam a lusta asszony túrósát, betartottam, aztán csak lisztes maradt az. :(
Én ezzel úgy vagyok, hogy hiába próbálták ki előttem, sosem úgy sikerül :(
Egy sima lebbencs levest nem tudok úgy készíteni, mint ahogy papókám készítette, pedig 1000X lestem, készítettem a segítségével. Ugyanaz az alapanyag, de mégsem.
Na jó, biztos nem mindenki ilyen kétbalkezes, mint én :)
Ez igaz, de én szeretem a kipróbált recepteket....
Lányok, ha a keresőbe beírjátok, tejmentes ételek, sütemények, rengeteget felkínál a net.
Szia mamcili! Megtennéd, h nyitsz egy naplót a tejmentes kajáidnak?? A menyecske úgy néz ki nálunk is tejallergiás....eddig bírta a gyomra alaktózmentes tejet-tejfölt, de most már attól is megy...:(( Orvoshoz meg nem olyan könnyű bejutni. Hivatalosan január 13-ra kapott volna időpontot gasztrora....csak a háziorvos ráírta, h sürgős, tegnap kellett mennie, itthon maradt munkából, csak a kórházban elfelejtették közölni, h a doki szabadságon van...pff....
Köszönöm kérdésed, mindenki a maga módján el van. :)
Húúú, az igen, akkor kétszeres nagyi leszel:)
Értem :)
Kicsi családod, Papókád, törpök, hogy vannak?
További ajánlott fórumok: