Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
jééé, olyanról még nem is hallottam, lám lám, mindig tanul az ember :)
ez a kispárna jó mindenre, mikróba és hűtőbe is :)
Boszikám, olyan gyógy sapi van neki, amibe meg kell melegíteni a kis zacsikat, és azt kell használnia.
/Magyar találmány, de nem jut eszembe a neve/.
Nekem van ilyen meggy magos, kispárnám, én hűteni szoktam, és azt teszem a homlokomra, amikor fáj a fejem.
Köszi a puszikat,öleléseket, át adom !
Köszönöm ! Már régen kerekedtem !
Ennél jobban már nem kell !:))))))))))))))
Köszönöm !
Észre sem vettem, nahát !
Neked is,
apuval, vagy a cicával? mert apura lenne ötletem :D
cicát meg át kell emelni férjuramon és kész.
sziasztok Napocska és Katihugi :)
Csibike édes, kérdezd meg a lánykádat, hogy nincs-e otthon véletlenül meggymagos zacskója, mert azt lehetne melegíteni ilyenkor a mikróban és máris rá a picike fájós fülijére :(
lehet kapni egyébként gyógynövény boltban.
és sokszor használható, nem csak egyszer.
puszikat küldök és gyógysimit mindenkinek, édes kicsikémnek, az anyjuknak meg nagy-nagy ölelést :)
én jó éjt kivánok, mert nálunk mindjárt holnap..
a kicsi lányom nem ért még haza, a cica alszik apu mellett, most azzal is mit csináljak..?
nekem sem mindig sikerült, de az élet kemény tanítása után rájöttem, másképpen nem lehet :)
majd belejössz :DD
Nuszikám, köszönöm, átadom.
Remélem ma már jobb éjszakájuk lesz egy kicsit.
Szegénykém ma is fogta a kis fejét nálam, hogy fáj a füle, de tegnap még semmit nem vett észre a gyerek orvos, pedig megnézte.
Köszönöm szépen !
Jó éjt Neked is, meg a családodnak !
gyógyulást kívánok a gyerekeknek!
jó éjt nektek!
Szép estét !
Most értem csak ide, beköszönni !
Nálunk ma is orvos volt a kicsikkel, sajnos, ma fülészet........Csütörtökön megint.
Szegény lányom már több éjszaka nem alszik, mert a két kisebbel van gond, ott is a több a kisfiúval /Anuszikám, Ákoskával/.
Az éjjel csak hason tudott feküdni és a két kis kezével fogta a fejét, úgy tudott csak pihenni egy kicsit, annyira fájt a füle.
Előtte más fulladásos dolgai voltak,és úgy nézett ki az már kezd rendbe jönni. Sajnos ez visszatérő.
Szerencse a legnagyobb jól van, de neki mindennap menni kell az oviba, mert nagycsoportos, és nem hiányozhat.
Az a baj, hogy az óvoda, és ahol én lakom, pont ellenkező irányban van, ebben nem igen tudok segíteni.
szia !
ugye?
ma gondoltam beteszem a naplómba : Majka : Monnd ami fáj, ..de olyan depisen kezdődik, s arra gondoltam , Te ezt nem szeretnéd, hogy én így gondolkozzak..
oszt meghallgattam vagy 3x..s azzal kiéltem a negativ érzéseimet..
most már , jól vagyok!