Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Hello, én is majd egy kicsit később, mert kipihenem addigra magam és jöhet a következő menet :)))
mit kotyvasztasz?
szép estéééét !!! :-))))
Húúú de gyorsan sötétedik.....
Szia Boszi!
Visszaolvasgatlak benneteket, hogy képben legyek, aztán még megyek egy kicsit kotyvasztani holnapra:-)))
fárazstó :(
fáj a jobb karom, annyira kiállt a sok sorszám adogatástól és papírok bevételétől, gondolhatod akkor :(
no és mi lesz még az őszi szünetben :(
jól van :)
egyszer, kétszer megmagyarázta hoxa, de elfelejtettem :(
Szia, Édesem, Neked is hasonló jókat, szépeket!!!!
Hogy vagy??
szia Nucink, szia Derilla :)
csak furakodjatok nyugodtan :)
most csak bekukk,a szép természetben jártunk a párommal..szedtünk apró--apró pöfeteggombát..más nem volt..
valamit kéne vacsizni...mert irtóra éhes vagyok..hát még a párom...
ha még ideférek, beszélgetek veletek!
nálunk a két fiú, a férjem és a fiam,
mint két gyerek, pedig már túl vannak a huszonéven is :DDD
ezért szoktam mondani, nekem két gyerekem van :)))
nem baj az, ha a lányok nem olyan nagyétkűek, meghozza az étvágyukat a babavárás :)
olyan girnyó voltam én is, most meg :(
hány évesek a fiaid..?
hát a férfiak már ilyenek..az én párom is délután a 2 étkezés közt, mindig kér valamilyen megkent kenyeret, nem bírja ki estig...
a lányok azok nem olyan jó étvágyúak...főleg a nagy...:(
Sziaaaaa, látom aludtatok rendesen, hármasban :DDD
hát kellene, de alig jut idő, még mosogatni kellene, meg vacsit készíteni, mert 4-kor a fiúk beesnek és nagy szemekkel tudnak nézni, hogy mi van, de nem szólnak, csak ücsörögnek, bár mindig készen vagyok addigra :))
ez a két fiú, a férjem és a fiam, egy éhenkórász csapat :)) mindig ennének :DD
Nucim, Enissem, nem baj az, ha valakinek nincs éppen kedve hozzászólni, mindenki járt már így, hogy olyan fáradt volt, még beszélni sem támadt kedve, nemhogy még írni :)))
olvassatok csak, de azután nem hozzászokni :)))
csak úgy teljes az egész csapat, ha mindenki beköszön legalább és tudjuk, nincs baj, csak ......
szia BOszi!
neked is puszi, és jó pihizést délutánra!
sziasztok :DDDD
megjöttem, azért még fáradtan, hiszen csak éppen túl vagyok az ebéden, kv-kat megittam, teát még odabent, virágot megnézem :DDD
csapatnak puszi :DD
látom itt is van minden:kávé, habos sütemény, szép és kedves szavak..érdemes ide jönni, ha van lehetőség!
mivel ebédidő forma van: mindenkinek jó étvágyat , s aki már ebédelt annak egészségére!
megoldottuk: hárman aludtunk, a cica középen!
ott volt alvás..reggel tiszta kóma voltam...
sziasztok!
szép napot nektek!
én most értem idáig, valakinek főznie is kell, vagyis legalább szólni az aragáznak, hogy legyen szíves!....:)